ΚΑΙ ΦΥΓΑΜΕ ΓΙΑ ΚΡΑΝΟΥΛΑ

Αναχωρεί σήμερα (Τρίτη 23/10) η αποστολή του Πιερικού για την Ήπειρο, όπου αύριο το μεσημέρι θα αγωνιστεί θα το θεσμό του κυπέλλου Ελλάδος με την Δόξα στην Κρανούλα. Ο Νίκος Γκουλής δε θα έχει στη διάθεση του τον Γιάννη Λαζαρίδη που αποβλήθηκε στον αγώνα των Ψαχνών και θα εκτίσει την ποινή του, όπως και οι τραυματίες Καρακατσάνης, Καθάριος, Λόπεζ.
Ο έμπειρος τεχνικός θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει το βίντεο του αγώνα πρωταθλήματος της Κρανούλας στην Κατερίνη με τον Βατανιακό, ώστε να επισημάνει τις αδυναμίες των παικτών της Ηπειρώτικης ομάδας η οποία θα έχει και αυτή απουσίες λόγω αποβολών παικτών της στο παιχνίδι του Βατάν.
Ο αγώνας δόθηκε στη δημοσιότητα ότι θα πραγματοποιηθεί Πέμπτη 25/10 αλλά τελικά ημερομηνία διεξαγωγής του είναι η Τετάρτη 24/10 και ώρα 2.30΄.
Θα σφυρίξει ο Πουλημάς (Κέρκυρας), με βοηθούς τους Στόικο (Κέρκυρας) και Ρίγκο (Γρεβενών)

1 σχόλιο:

  1. EPROS PIERIKE THE TOY OLUMPOY KANE MAS PERIFANOUS STO KUPELO KAI FERE MAS TO 2PLO STA GIANNENA KAI NA TRELATHO STIS XARES KAI STUS LYPES THA EIMASTE PANTA EKE PIERIKE MOY

    -5-
    http://youtu.be/nDFl6-P5sFE

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!