ΦΙΛΙΚΑ : Mε την Αναγέννηση Καρδίτσας ο Πιερικός,με την Πύδνα Κίτρους η ομάδα Νέων

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Πιερικός θα ταξιδέψει στην Καρδίτσα την Κυριακή,για να αντιμετωπίσει την Αναγέννηση Καρδίτσας. 
Συνεχίζονται κανονικά οι καθημερινές προπονήσεις με εντατικούς ρυθμούς,καθώς οι παίκτες δεν πρέπει να χάσουν τον ρυθμό τους,καθώς για άλλη μια χρονιά η κλήρωση και συνάμα η έναρξη του πρωταθλήματος αναβάλλεται,λόγω της νέας απίστευτης απόφασης κι επιβολής της ΕΠΟ,φέρνοντας για άλλη μια φορά αναστάτωση,θύελλα αντιδράσεων και πρόκληση,στο κατά τ' άλλα ήρεμο πρωτάθλημα που ελπίζαμε να έχουμε φέτος.

Έτσι λοιπόν θα συνεχίσουμε να βλέπουμε φιλικά κι ας κοντεύουμε Οκτώβρη,είμαστε συνηθισμένοι πια,στην Ελλάδα ζούμε. Όσο για την ομάδα U20,το Σάββατο ταξιδεύει στο Κίτρος,όπου το απόγευμα θα αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα "Πύδνα Κίτρους" στο δημοτικό γήπεδο του Κίτρους,σ' ένα καλό τεστ για την ετοιμότητα της ομάδας. Σε εξέλιξη βρίσκεται φιλικό της ομάδας U17 με την Σάρισσα στο δημοτικό γήπεδο Καλλιθέας,για το οποίο θα ενημερωθείτε αργότερα για το αποτέλεσμα.

pierikos24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!