Με Καρτσαμπά ο Πιερικός, 1-0 την Καλλονή

Δυνατή πρόβα πρωταθλήματος έκαναν το Σάββατο στην Πιερία οι μελανόλευκοι και η ομάδα της Λέσβου. Στο πρώτο μέρος το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο, με την ομάδα του Νίκου Γκουλή να κινείται κυρίως με αντεπιθέσεις, ενώ η Καλλονή βάσει εικόνας και ευκαιριών δεδομένα μπορούσε να αποφύγει αυτή την φιλική ήττα.

Ντεμπούτο για τον Πιερικό έκανε ο Παπαστεργίου, ενώ έλειψαν οι Λόπεζ, Δήμου, Καρακατσάνης και Ελευθεριάδης, με τον Αυστριακό γκολκίπερ, Πάiερ, να κάνει πρεμιέρα στα δοκάρια των φιλοξενούμενων.

Η ομάδα της Κατερίνης πήρε… άριστα ανασταλτικά, αλλά έδειξε αδυναμίες στην κυκλοφορία, το κράτημα μπάλας και γενικά στη δημιουργία παιχνιδιού. Στο 34΄ ο Λεοζίνιο για την Καλλονή σούταρε άουτ από καλή θέση και στο 39΄ ο σταθερότατος Βασιλειάδης μπλόκαρε το σουτ του Μαρσέλο. Στο 41΄ ο Πιερικός πέτυχε το 1-0 με κεφαλιά του προωθημένου Καρτσαμπά, μετά από κόρνερ του Κόιτς, ενώ στο δεύτερο μέρος η μεγαλύτερη ευκαιρία ήρθε στο 81΄ για την ομάδα του Τίμου Καβακά, όταν ο Μανουσάκης μόνος με τον Βασιλειάδη πλάσαρε πάνω από τα δοκάρια. Την Τρίτη η ομάδα της Πιερίας αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Βατανιακό, ενώ μια μέρα μετά η Καλλονή φιλοξενείται στην έδρα της Αναγέννησης Επανομής.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Βασιλειάδης, Παπαστεργίου, Γιαζιτζόγλου, Καρτσαμπάς (76΄ Κωτσιόπουλος), Ντόικιτς, Δεσποτόφσκι, Κόιτς (67΄ Ίτσιος), Καθάριος (57΄ Μιχαηλίδης), Φαμπίνιο, Ντάνι (80΄ Παπαδόπουλος), Σεχολάρι (74΄ Νίκου).

ΚΑΛΛΟΝΗ: 
Πάιερ (70΄ Μάππας), Σερφά (68΄ Λαμπρόπουλος), Κώτσιος, Τραορέ (80΄ Χατζόπουλος), Μαρσέλο, Κριπιντίρης, Μανούσος (75΄ Γιόνδης), Λεοζίνιο, Γκονζάλες (62΄ Μανουσάκης), Χωριανόπουλος, Καζάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!