Θετικό το πρώτο τεστ για τις Πιερίδες Μούσες

Το πρώτο τεστ για την γυναικεία ομάδα των Πιερίδων μουσών με αντίπαλο την γυναικεία ομάδα του Άρη Θεσσαλονίκης, μια έμπειρη ομάδα της Α’ εθνικής κατηγορίας. Τα κορίτσια του Γιάννη Μπικούδη αν και νεόφερτα στην ομάδα έδειξαν πολύ καλά στοιχεία με πολλές υποσχέσεις για το μέλλον της ομάδας.


Το γκολ για τις μούσες πέτυχε με έξοχο ψηλοκρεμαστό και δυνατό διαγώνιο σουτ η Νάνσυ Μιχαηλίδου.

Τα γενέθλιά τους είχαν δυο παίκτριες μια από κάθε ομάδα, για τις Μούσες η Νατάσα Σκαμπαρδώνη, οπού τα μελή των ομάδων τις υποδέχτηκαν με τις τούρτες στον αγωνιστικό χώρο.

Λίγα λόγια από τον προπονητή των Πιερίδων Μουσών Γιάννη Μπικούδη για τον αγώνα:

«Ήταν το πρώτο φιλικό με γυναικεία ομάδα με έναν πολύ δυνατό αντίπαλο, με μια ομάδα Α’ εθνικής κατηγορίας. Είμαι ικανοποιημένος από την παρουσία των κοριτσιών , ασχέτως αποτελέσματος , έδειξαν ότι αυτή η ομάδα έχει πάρα πολλές δυνατότητες.
Θέλουμε αρκετή δουλειά για να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα για να είμαστε έτοιμοι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον Μαγνησιακό»

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΙΕΡΊΔΕΣ ΜΟΎΣΕΣ :Τσιώλη ,Παπάζογλου , Κατσίμπουρα Ο.  , Κατσίμπουρα Κ. , Μουτάφη , Κόλτση , Ζιώγα , Πεσιρίδου , Σκαμπαρδώνη , Μιχαηλίδου , Καρασήμου.
Για τις Μούσες έπαιξαν και οι: Βούλγαρη Σούλα, Φίλιου Κική, Τζινιάρου Αλέξία, Βίσμπα Χριστίνα και Σκαμπαρδώνη Έφη-Λίνα, Πολυχρονίδου Κωνσταντίνα, Πολυχρονίδου Ειρήνη.

Άρης Θεσσαλονίκης: Φωτιάδου , Παπαδοπούλου , Γρηγοριάδου , Τερζοπούλου , Μαντατζή , Γκόγκα , Κολιγά , Λαγουμτζή , Κόττα , Αναστασιάδου , Χουτουριάδου.

Katerinigoal

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!