Μοκακέ Kαλαγκάνης και Πουρσανίδης στο φετινό ρόστερ της Kαβάλας

Tο νέο ρόστερ!

 Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της mikriliga.com, το νέο ρόστερ της Καβάλας θα έχει ως εξής (τουλάχιστον σε πρώτη φάση, αφού είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο νέων προσθαφαιρέσεων):
 1.Σουλογάνης Γιώργος (έμπειρος τερματοφύλακας από Καλλονή)2. Τιγγερίδης Γιάννης (νεαρός τερματοφύλακας)3. Αποστολίδης Μανόλης (τερματοφύλακας που συνεχίζει από περσινό ρόστερ στη Δ΄)4. Δελημπάσης Νίκος (νεαρός Καβαλιώτης δεξιός μπακ, ξεχώρισε πέρυσι με τον Μέγα Αλέξανδρο Ηράκλειας5. Παγώνης Τάσος (27χρονος δεξιός μπακ από Επανομή, παλιά σε Βέροια-Πανσερραϊκό)6. Καλαγκάνης Πιερ (αριστερό μπακ με θητεία σε Καλαμάτα, Εθνικό, Αιγάλεω και πέρυσι Πιερικό)7. Πακάλτσης Θόδωρος (έμπειρος στόπερ από Παναχαϊκή, συνεργάστηκε στη Δόξα με Βασιλακάκη, και παλιά στον ΑΟΚ)8. Παπαγερίδης Φίλιππος (28χρονος στόπερ, ελεύθερος από Οδυσσέα Κορδελιού, παλιά σε Καστοριά, Γιαννιτσά, Πολύκαστρο)9. Γαβριηλιδης Βασίλης (νεαρός διεθνής χαφ, παρών και στο περσινό ρόστερ)10. Μαραγκός Στελιος (23χρονος αμυντικός χαφ από Πλατανιά Χανίων, παλιά στη Δόξα Δράμας και τους «Αργοναύτες»)11. Καπνόπουλος Νικόλαος (νεαρός μέσος από Παναιτωλικό, γυρνά στην Καβάλα)12. Ενσαλίβα Ταμαντανί (έμπειρος Καναδός αμυντικός χαφ, με θητεία σε ΑΕΚ και Πανιώνιο)13. Πουρσανίδης Νίκος (νεαρός μεσοαμυντικός, πέρυσι στον Πιερικό)14. Πλιάγκας Δημήτρης (27χρονος μεσοεπιθετικός από Λάρισα)15. Χλωρός Γιάννης (34χρονος επιθετικός από Πανθρακικό, συνεργάστηκε στη Δόξα με Βασιλακάκη)16. Μοκάκε Μάρκους (Καμερουνέζος μεσοεπιθετικός, που πέρυσι ξεχώρισε στην κατηγορία με τον Πιερικό)17. Οξύζογλου Χρήστος (27χρονος μέσος, πέρυσι στον Εθνικό Γαζώρου, παλιά και πάλι στους «γαλάζιους»)18. Κουμπρόγλου Αλέξης (ταλαντούχος αριστερός χαφ από Δόξα Δράμας, παλιά στον Φωκικό)19. Μπουμάλ Όλιβερ (23χρονος Καμερουνέζος μεσοεπιθετικός από Παναιτωλικό)20. Ντιε Σερζ (35χρονος Ιβοριανός μέσος, με θητεία σε Ηρακλή, Καβάλα και Βέροια)21.Ντος Σάντος Μάρκος (Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός, που ξεχώρισε πέρυσι στην κατηγορία με την Καλλονή Λέσβου)22. Μπρατσιάνη Αλέξανδρος23. Αναστασόπουλος Δημήτριος24. Κάργας Γιάννης25. Παπαδόπουλος Γρηγόρης26. Κάπατζης Δημήτρης27. Κυγάης Άγγελος28. Ντομί Μάριος29. Μαυροβασίλης Γιάννης
Βεβαίως, οι οκτώ τελευταίοι, μαζί με τους Τιγγερίδη, Γαβριηλίδη και Καπνόπουλο, θα αξιολογηθούν πρώτα από το τεχνικό τιμ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!