ΝΙΝΗΣ + ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ= ΒΡΑΖΙΛΙΑ 2014


Η Εθνική μας στο πρώτο ημίχρονο είχε την κατοχή της μπάλας, είχε και τις ευκαιρίες για να πετύχει ένα γκολ, αλλά δεν τα κατάφερε στην τελική προσπάθεια. Από την άλλη οι Λιθουανοί έπαιξαν με αντεπιθέσεις και με μακρινά σουτ προσπαθούσαν να απειλήσουν την ελληνική εστία.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Εθνική μας παρουσιάστηκε ένα σκαλί πιο πάνω στην επίθεση και αυτό έγινε κυρίως με την είσοδο του Μήτρογλου στον αγώνα. Η Ελλάδα δημιούργησε ευκαιρίες δεν απειλήθηκε και έφτασε δίκαια στο δεύτερο συνεχόμενο "τρίποντο" με τα γκολ των Νίνη και Μήτρογλου.
Σε γενικές γραμμές η Ελλάδα ήταν πολύ καλύτερη ομάδα από τους Λιθουανούς και παίζοντας όσο χρειαζόταν "καθάρισε" την υπόθεση νίκη.
Επόμενο ματς για την Εθνική μας ομάδα είναι στις 12 Οκτωβρίου με αντίπαλο την Βοσνία/Ερζεγοβίνη στο Φάληρο.
Γήπεδο: "Γεώργιος Καραϊσκάκης"
Διαιτητής/Βοηθοί: Κόρτνεϊ (Β. Ιρλανδία)/ Σάνκς (Β. Ιρλανδία), Ίκιν (Β/ Ιρλανδία)
Ελλάδα (Σάντος): Καρνέζης, Τοροσίδης, Κ. Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Σπυρόπουλος, Τζιόλης, Κατσουράνης, Μανιάτης (46' Μήτρογλου), Νίνης, Φορτούνης (68' λ.τρ. Χολέμπας), Γκέκας (80' Μαυρίας).
Λιθουανία (Λάζλο): Καρτσεμάρσκας, Μποτόφσκι (46' Ντ. Τσεσνάουσκις), Ζαλιούκας, Κλιμαβίτσιους, Αντριουσκεβίτσιους, Σεμπέρας, Βίτσιους, Μικολιούνας, Βελίτσκα (76' Νονικόβας), Ε. Τσεσνάουσκις, Σέρνας (56' Ριμκεβίτσιους).
Κίτρινες κάρτες: Κ. Παπαδόπουλος (62', Ελλάδα)-Τσεσνάουσκις (20', Λιθουανία), Σέρνας (42', Λιθουανία), Ριμκεβίτσιους (59', Λιθουανία), Μικολιούνας (84', Λιθουανία)
Σκόρερ: Νίνης (55', Ελλάδα), Μήτρογλου (72', Ελλάδα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!