«Δανείζει» πέντε νεαρούς ο Πιερικός-Στην Κατερίνη αύριο ο Καθάριος


«Δανείζει» πέντε νεαρούς ο Πιερικός

Η επιχείρηση… αποσυμφόρηση του ρόστερ βρίσκεται σε εξέλιξη για την ομάδα του Νίκου Γκουλή. Πέντε νεαροί παίκτες του έμψυχου δυναμικού θα παραχωρηθούν με υποσχετική σε ομάδες μικρότερης κατηγορίας, προκειμένου να επιστρέψουν στους μελανόλευκους πιο έτοιμοι για να διεκδικήσουν χρόνο συμμετοχής.
Η αρχή έγινε το βράδυ της Δευτέρας, με τον Σωτήρη Καραγκούνη να παραχωρείται στον Αιγινιακό.

Την Τρίτη έγινε γνωστό ότι ο 18χρονος αμυντικός χαφ, Γιώργος Τσιώμης και ο 20χρονος, Ανδρέας Μετενίδης, θα συνεχίσουν την καριέρα τους, επίσης ως δανεικοί, στον Βατανιακό του Λεωνίδα Μπίλη, όπου σίγουρα θα έχουν περισσότερες ευκαιρίες. Στην ομάδα του Βατάν ενδέχεται να επιστρέψει και ο Στέφανος Κραγιόπουλος, που επίσης θα δοθεί δανεικός. Τέλος, ο πέμπτος της… παρέας των δανεικών θα είναι ο επιθετικός, Σίμος Παπαδόπουλος, για τον οποίο ακόμα δεν αποφασίστηκε ο προορισμός.


Έρχεται ο Καθάριος

Εξάλλου, την Τετάρτη αναμένεται στην Κατερίνη ο 19χρονος δεξιός χαφ, Παύλος Καθάριος, που έρχεται με τη μορφή δανεισμού από την Ξάνθη. Ο νεαρός μέσος θα τεθεί άμεσα στη διάθεση του Γκουλή, ενώ πλέον αναζητούνται ένας επιθετικός και ένας αριστερός χαφ. Υπενθυμίζεται ότι το επόμενο φιλικό του Πιερικού θα δοθεί την Παρασκευή, εντός έδρας με τη Λάρισα.
Έρχεται ο Καθάριος



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!