Ήττα στα σημεία για τον Πιερικό/Αρχέλαο

Την ήττα γνώρισε ο Πιερικός Αρχέλαος από το Αγρίνιο με 64-73, σε αγώνα για την 5η αγωνιστική της Β' Εθνικής Κατηγορίας των Ανδρών.
Η ομάδα του Πιερικού Αρχέλαου, παρουσιάστηκε σαφώς βελτιωμένη, σε σχέση με τον αγώνα της προηγούμενης εβδομάδας στην Ξάνθη και παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ από τις αρχές του δεύτερου δεκαλέπτου, διεκδίκησε τη νίκη μέχρι και το τελευταίο λεπτό. Κομβικό σημείο της αναμέτρησης η αποβολή, με φάουλ και τεχνική ποινή, του Αντώνη Γκοντόπουλου στα μισά της τρίτης περιόδου, σε ένα δυνατό αγώνα, όπου σφυρίχτηκαν συνολικά 46 φάουλ.

Αμφίρροπο ήταν το ξεκίνημα του αγώνα, με τις ομάδες να παίζουν δυνατή άμυνα και τον Γιώργο Κωνσταντινίδη να χρεώνεται νωρίς νωρίς με δύο φάουλ και τη λήξη του πρώτου δεκαλέπτου να βρίσκει τις δύο ομάδες ισόπαλες με 15-15.
Στη δεύτερη περίοδο, ένα κακό πρώτο δίλεπτο έφερε την ομάδα του Αγρινίου σε θέση οδηγού (15-24), με τη γηπεδούχο να αντιδρά και να μειώνει 4'27'' πριν τη λήξη του ημιχρόνου σε 23-27 και τις δύο ομάδες να ολοκληρώνουν το πρώτο μέρος στο 30-37.
Η έναρξη του τρίτου δεκαλέπτου βρήκε την ομάδα του Χρήστου Μυριούνη να ανεβάζει τη διαφορά στους 13 (30-43), τον Πιερικό Αρχέλαο να προσπαθεί να αντιδράσει. Η πλειοψηφία των έμπειρων παικτών της ομάδας του Κατερίνης είχε φορτωθεί με φάουλ και στα μισά της περιόδου έχασε τον Αντώνη Γκοντόπουλο, όταν στην ίδια φάση χρεώθηκε με 4ο φάουλ και δέχθηκε και τεχνική ποινή. Παρά το γεγονός αυτό, το παιχνίδι ισορρόπησε και οι δύο ομάδες ξεκίνησαν το τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα με το δείκτη του σκορ στο 42-55.

Μαύροι Αετοί Ελευθεροχωρίου-ΠΙΕΡΙΚΟΣ 0-1. Πολύ σημαντική νίκη για τον Πιερικό.

Σε ένα μέτριο ποιοτικά ματς στο γήπεδο του Ελευθεροχωρίου, ο Πιερικός κατάφερε να πραγματοποιήσει την πρώτη του εκτός έδρας νίκη και δεύτερη στο πρωτάθλημα συνολικά.
aetoi-pierikos
Οι δυο ομάδες δεν είχαν πολλές φάσεις μπροστά από τα αντίπαλα καρέ και το γκολ ουσιαστικά ήρθε από το… πουθενά καθώς σε μια ανύποπτη στιγμή, ο Ρόμπος έκανε χέρι μέσα στη μεγάλη περιοχή και ο Σίμος Παπαδόπουλος που ανέλαβε να εκτελέσει το πέναλτι, νίκησε τον Θεολόγη για το τελικό 0-1.
Το φιλμ του αγώνα
10΄ Από φάουλ του Γιαννούλα, ο Ιωάννου δε πρόλαβε προ κενής εστίας να πλασάρει
14΄ Σουτ του Κεγαγιά από καλή θέση, μπλόκαρε ο Πισάνι
17΄ Κόρνερ του Παπαδόπουλου, κεφαλιά του Νταντίνη… άουτ στην 1η καλή στιγμή του Πιερικού
27΄ Από σέντρα του Λαζόπουλου, η μπάλα ήρθε στο Νταντίνη που σούταρε ελάχιστα άουτ
32΄ Μακρινό σουτ του Σκόνδρα, δίπλα από το δοκάρι του Πισάνι
45΄ Φάουλ του Τσιγάρα, προβολή του Μουρίκη, έδιωξε με τα πόδια ο Πισάνι
49΄ Κόρνερ του Τεντολούρη, η μπάλα στρώθηκε στον Κεχαγιά που σούταρε άουτ
50΄ Σουτ του Ιωάννου από το ύψος του πέναλτι, μπλόκαρε ο Πισάνι
58΄ Πέναλτι για τον Πιερικό σε χέρι του Ρόμπου. Ο Παπαδόπουλος εκτέλεσε εύστοχα και έκανε το 0-1.
76′ Σέντρα Τεντολούρη, κεφαλιά του Σκρέκα, μπλόκαρε ο Πιζάνι.
91′ Σέντρα του Τσιγάρα, γύρισμα του Αγησιλάου με το στήθος… μπλόκαρε τη τελευταία στιγμή ο Πισάνι.
Συνθέσεις 
Ελευθεροχώρι: Θεολόγης, Νάκου (64’ Σκρέκας), Τσιγάρας, Ρόμπος, Μουρίκης, Καραστέργιος, Σκόνδρας, Κεχαγιάς, Ιωάννου, Γιαννούλας (58’ Γόρδιος), Τεντολούρης.
Πιερικός: Πισάνι, Κολομπάκης, Μπαρούτας, Αγισιλάου, Κραϊόπουλος, Λουγγός, Παπαδόπουλος, Νταντίνης, Λαζόπουλος, Παρδάλης (56’ Κοκονόσι), Συμεωνίδης (64’ Καμαρά, 92’ Γελαδάρης).

Θρήνος στο Πιερικό ποδόσφαιρο. Έφυγε ο Θόδωρος Κυζίρογλου!

Μια απο τις μεγάλες δόξες του Πιερικού ποδοσφαίρου, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Πιερικού και σημαντικότατη φυσιογνωμία των Μελανόλευκων, ταξίδεψε σήμερα στη Γειτονιά των Αγγέλων.
Ο Θεόδωρος Κυζίρογλου γεννήθηκε στις 28 Ιανουαρίου 1939 στην Κατερίνη.
Το 1957 ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στην ομάδα του Ν. Κεραμιδίου Κατερίνης.

Μεταγράφεται στον Μέγα Αλέξανδρο Κατερίνης και αμέσως μετά το 1961 εντάσσεται στον νεοϊδρυθέντα Πιερικό.
Επιθετικός στην αρχή αλλά γρήγορα καθιερώνεται στην άμυνα με τον αριθμό 5 στη φανέλα.

Οι συμμετοχές του πλησιάζουν τις 270. Πέτυχε 7 γκολ με τη φανέλα του Πιερικού.
Στην ΑΕΛ αγωνίστηκε από το 1971 μέχρι το 1974, έχοντας 1 συμμετοχή στην Α' εθνική, 97 στη Β' και 1 στο κύπελλο Ελλάδος.

Αιωνία του η μνήμη...


Χωρίς Σοιλεμεζόγλου-Τριανταφυλλίδη ο Πιερικός στα Τρίκαλα (ΑΠΟΣΤΟΛΗ)

Ίσα-ίσα βγήκε η αποστολή του Πιερικού, με την 18αδα που θα ταξιδέψει αύριο στα Τρίκαλα να είναι ολόκληρος ο κορμός που έμεινε στη διάθεση του Μιχάλη Ζιώγα (μετά και τις 6 αποχωρήσεις). Εκτός βέβαια τους δύο απόντες, τον Ραφαήλ Σοιλεμεζόγλου (τραυματίας) και τον Νίκο Τριανταφυλλίδη (τιμωρημένος) που θα λείψουν στον αυριανό αγώνα με τους Μαύρους Αετούς (15:00 Γήπεδο Ελευθεροχωρίου Τρικάλων). Οι Μελανόλευκοι πάντως παρά την μεγάλη έλλειψη που υπάρχει πλέον στο ρόστερ, αισιοδοξούν για ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τους φέρει ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα, απομακρύνοντας τους από τα χαμηλά...

Αναλυτικά ολόκληρη η αποστολή του Πιερικού: Πισάνι, Κραγιόπουλος, Γελαδάρης, Λούγκος, Μπαρούτας, Αγησιλάου, Καμαρά, Παπαδόπουλος, Νταντίνης, Λαζόπουλος, Παρδάλης, Κοκονόζι, Τριανταφύλλου, Μάρκου, Γαλανόπουλος, Κολομπάκης, Παναγιωτίδης και Συμεωνίδης.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα των τμημάτων του Πιερικού Αρχέλαου το Σαββατοκύριακο (29-30/10)

Τρεις επίσημους αγώνες περιλαμβάνει το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου για τα τμήματα του Πιερικού Αρχέλαου.
Την αρχή την κάνουν οι Κορασίδες, το Σάββατο στις 14:00, καθώς αντιμετωπίζουν τον ΓΑΣ Βαφύρα στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της ΕΚΑΣΚΕΜ, στο Κλειστό Γυμναστήριο του Σιδηροδρομικού Σταθμού.


Την Κυριακή στις 14:00 και πάλι στο Κλειστό Γυμναστήριο του Σιδηροδρομικού Σταθμού, οι Γυναίκες αντιμετωπίζουν τον ΓΣ Ηρακλή για την 3η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Α2 Εθνικής Κατηγορίας, ενώ στην συνέχεια οι Άνδρες (17:00) υποδέχονται τον ΑΟ Αγρινίου για την 5η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Β' Εθνικής Κατηγορίας.

Αναλυτικά
Β' Εθνική Κατηγορία Ανδρών (5η αγωνιστική)
Κυριακή 30 Οκτωβρίου (17:00)
ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος - ΑΟ Αγρινίου 
(Κλειστό Γυμναστήριο του Σιδηροδρομικού Σταθμού)

Α2 Εθνική Κατηγορία Γυναικών (3η αγωνιστική)
Κυριακή 30 Οκτωβρίου (14:00)
ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος - ΓΣ Ηρακλής 
(Κλειστό Γυμναστήριο του Σιδηροδρομικού Σταθμού)

Πρωτάθλημα Κορασίδων ΕΚΑΣΚΕΜ (2η αγωνιστική)
Σάββατο 29 Οκτωβρίου (14:00)
ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος - ΓΑΣ Βαφύρας 
Κλειστό Γυμναστήριο του Σιδηροδρομικού Σταθμού)

Σας περιμένουμε όλους να στηρίξετε την προσπάθεια των αθλητών και των αθλητριών του Συλλόγου μας!

Έκτη αποχώρηση - Τέλος και ο Μάρκου!

Συνεχίζεται το ''μπαράζ αποχωρήσεων'' στην ομάδα του Πιερικού. Μετά τους Αδερφούς Καραμανώλα-Ριβελίνο-Αχείμαστο-Μιχαηλίδη, σήμερα έσκασε και έκτη(6η) κατά σειρά αποχώρηση. Αυτή την φορά από τον μέχρι σήμερα βασικό αμυντικό Βασίλη Μάρκου ο οποίος πλαισίωσε τον Στέφανο Κραγιόπουλο με 6 συμμετοχές στην 11αδα.
Ο Βασίλης Μάρκου δήλωσε προσωπικούς λόγους για την αποχώρηση του, ενώ υπενθυμίζεται ότι ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής, όσο ήταν στην ομάδα του Πιερικού, η διοίκηση δεν του είχε εξασφαλίσει στέγη, με αποτέλεσμα να μετακινείται καθημερινά από την Λάρισα στην Κατερίνη (όπως άλλωστε συμβαίνει με αρκετούς ακόμα ποδοσφαιριστές).

Το μόνο σίγουρο πάντως είναι, πως ο Βασίλης Μάρκου δεν θα κλείσει την πόρτα πίσω του... καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του PNEWS, και όπως σας ενημέρωσε στο ρεπορτάζ το μεσημέρι, αναμένονται κάποιες ακόμη αποχωρήσεις (είτε από απόφαση της διοίκησης, είτε ηθελημένα).


Πληρώνεις(;) παίρνεις το δελτίο σου!

Χθές σας ενημέρωσε πρώτο το PNEWS, για τις αποχωρήσεις πέντε ποδοσφαιριστών από την ανδρική ομάδα του Πιερικού. Σήμερα μετά από έρευνα-διασταύρωση πληροφοριών και διάφορες συναντήσεις με εμπλεκόμενους, αποκλειστικά έχουμε να προσθέσουμε και κάποιες συνταρακτικές λεπτομέρειες που μικραίνουν ακόμη περισσότερο τον Ιστορικό Σύλλογο του Πιερικού μας, και αμαυρώνουν το όνομα του. 
Είναι δικαίωμα κάθε διοίκησης να αποδεσμεύει ποδοσφαιριστές τους οποίους δεν επιθυμεί να έχει στο έμψυχο δυναμικό της. Το τραγικό της υπόθεσης όμως είναι να κοροϊδεύει τον φίλαθλο κόσμο του Πιερικού, μιλώντας για αποδεσμεύσεις ποδοσφαιριστών με ''υψηλά κασέ'' και για παίκτες οι οποίοι δεν πρόσφεραν τα αναμενόμενα. Μάλιστα επαναλαμβάνει λάθη και πρακτικές τραμπουκισμού που δεν αρμόζουν στον σύλλογο, καθώς πληροφορηθήκαμε ότι πέραν της άσχημης συμπεριφοράς απέναντι στους γονείς των ποδοσφαιριστών..ΞΑΝΑ-ΖΗΤΗΣΕ και ΈΛΑΒΕ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΑΝΤΙΤΙΜΟ για να αφήσει ελεύθερους τους δύο ποδοσφαιριστές!

Αναλυτικά, ο ποδοσφαιριστής Εμμανουήλ Καραμανώλας (βασικός παίκτης από την αρχή της σεζόν-με 1 γκολ, 1 ασίστ και 6 συμμετοχές) Ενημερώθηκε από την διοίκηση ότι αποτελεί παρελθόν επειδή ο αδελφός του Κώστας Καραμανώλας ζήτησε την ελευθέρας του!
Απορίας άξιο είναι πως η διοίκηση συνδέει την επιθυμία του ενός με τα 'θέλω' του άλλου.

Οι πληροφορίες έρχονται απανωτά και αναφέρουν και άλλα ονόματα (πέρα των πέντε ποδοσφαιριστών) οι οποίοι ή θα αποχωρήσουν οικειοθελώς ή θα ενημερωθούν ότι δεν υπολογίζονται για τη συνέχεια. Επίσης έχουν ακουστεί και ονόματα προς αποχώρηση και από την διοικητική πλευρά.

Μείνετε συντονισμένοι στο PNEWS, καθώς οι εξελίξεις τρέχουν και θα ενημερώνεστε για οτιδήποτε συμβαίνει μέσα και έξω από την ομάδα του Πιερικού.. που δυστυχώς από ότι καταλαβαίνουμε όλοι... το βαρέλι δεν έχει πάτο!

Πέντε τελικά οι αποχωρήσαντες στον Πιερικό(!)

Σε συνέχεια του ρεπορτάζ για τις αποχωρήσεις από την ανδρική ομάδα του Πιερικού, και μετά από διασταυρωμένες πληροφορίες, παρελθόν από την ομάδα αποτελούν οι Αφοί Καραμανώλα (Κώστας και Εμμανουήλ), οι πρόσφατα νεοαποκτηθέντες Νέβιλ Ριβελίνο, Παναγιώτης Αχείμαστος, και ο Διονύσης Μιχαηλίδης που ήδη έχει βρει την νέα του ομάδα στο τοπικό πρωτάθλημα.

Μείνετε συντονισμένοι στο PNEWS, καθώς υπάρχουν ακόμη περισσότερα στοιχεία πίσω από την υπόθεση, και υπάρχει περαιτέρω έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ-ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ

«Όλα τα ωραία έχουν ένα τέλος, μετά από ενάμιση χρόνο στις ακαδημίες του Πιερικού, ζώντας καλές και κακές στιγμές, έφτασε η ώρα δυστυχώς να αποχωρήσω από την ομάδα μετά τα τελευταία γεγονότα που έλαβαν μέρος.
Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση του Γιώτη Αθανασιάδη και Αλεκου Καλτσίδη που μου έδωσαν την ευκαιρία να είμαι ένα ζωντανό κομμάτι της οικογενειας των ακαδημιων του Πιερικού. Ιδιαιτερη αναφορά και ένα μεγάλο ευχαριστώ πρέπει να πω στον άνθρωπο που ήταν υπεύθυνος ακαδημιών πέρσι, τον αγαπητό φίλο Λάζαρο Παπαδόπουλο ο οποίος με εμπιστεύθηκε πέραν της προπονητικής ιδιότητας, και την παιδαγώγηση των παιδιών που αποτελούν το μέλλον και την ελπίδα του Πιερικού. Ώντας παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομαδος, δηλώνω πως ήμουν είμαι και θα είμαι πάντα πιστός στρατιώτης και θα δώσω την ψυχη μου οταν αυτο μου ζητηθεί, φυσικά όταν αλλάξουν οι καταστάσεις που βιώνουμε αυτή τη στιγμή.»

______________________________________________
Με εκτίμηση: Παναγιώτης Κωνσταντινίδης - Πατόζας

EKTAKTO: ΔΙΩΓΜΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ!

Ο κατήφορος συνεχίζεται... μετά τα γεγονότα με τις ακαδημίες και την κόντρα ανάμεσα σε γονείς, τεχνικό διευθυντή ακαδημιών, και τον αποχωρήσαντα προπονητή κ.Παναγιώτη Κωνσταντινίδη, η μάστιγα χτυπά και την ανδρική ομάδα.
Ήδη μετά την αποχώρηση ποδοσφαιριστή την προηγούμενη εβδομάδα και την άμεση μεταγραφή του σε ομάδα τοπικής κατηγορίας της ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ, ακόμα τρεις αποχωρούν από την ομάδα. Δύο ενδεκαδάτοι παίκτες που μέχρι στιγμής έχουν βοηθήσει στην συγκομιδή βαθμών, ενημερώθηκαν από την διοίκηση ότι δεν θα συνεχίσουν να αγωνίζονται στον Πιερικό!
Ερωτηματικό αποτελεί το αν με αυτή την απόφαση συμφωνεί και ο προπονητής, ο οποίος με τις επιλογές του έδειχνε έως σήμερα ότι τους θεωρεί βασικότατους.

Το PNEWS, συνεχίζει την έρευνα πάνω στο θέμα και θα σας ενημερώσει αναλυτικά στη συνέχεια...

Μείνετε συντονισμένοι στο PNews γιατί οι εξελίξεις τρέχουν και σίγουρα υπάρχουν θέματα τα οποία τα επόμενα 24ωρα θα κρίνουν το μέλλον της ομάδος 

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΣ-ΟΛ.ΒΟΛΟΥ

Από το goalpost.gr

Μιχάλης Ζιώγας: ''Σημαντική η απουσία του Κραγιόπουλου'' (VIDEO)

O προπονητής του Πιερικού, Μιχάλης Ζιώγας, στις δηλώσεις του τόνισε πως η ομάδα είχε να αντιμετωπίσει έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο, ενώ στάθηκε στην απουσία του Κραγιόπουλου, τον οποίο χαρακτήρισε ως ηγέτη της ομάδας. Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού του Πιερικού και το βίντεο με την ερώτηση του PierikosNews και την απάντηση του κόουτς των Μελανόλευκων.
«Να ευχαριστήσω τον Παναγιώτη (σ.σ. Τζαναβάρα) για τα καλά του λόγια για την ομάδα μου. Εμείς όλη την εβδομάδα αναλύοντας το παιχνίδι με τους παίκτες μου, είχαμε ένα συγκεκριμένο πλάνο και μια στρατηγική απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα, όπως είναι ο Ολυμπιακός. Για μας σήμερα ήταν μεγάλη απώλεια του Κραγιόπουλου, ο οποίος πέρα απ' ότι είναι αρχηγός και έμπειρος, είναι ο στυλοβάτης της ομάδας μας. Δεν θα σταθώ τόσο πολύ στην απουσία του τερματοφύλακα γιατί πρέπει να έχεις δύο ισάξιους. Η έλλειψη του Κραγιόπουλου σήμερα στοίχισε πάρα πολύ, γιατί κάναμε κάποιες αλλαγές, όσον αφορά την άμυνα.
 Παρόλα αυτά εμείς δουλεύουμε με νέα παιδιά, έχουμε βάλει έναν στόχο και βαδίζουμε πάνω σ' αυτόν και θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε ακόμη περισσότερο. Συγχαρητήρια στον αντίπαλο. Έχει μια καλή ομάδα και εύχομαι να πετύχει ο Ολυμπιακός αυτό που ονειρεύεται.

Στην ερώτηση του Γ.Σιδηρόπουλου για το PNEWS, για το εάν η άμυνα ήταν αυτή που θα έδινε στον Πιερικό το αποτέλεσμα, ο Μιχάλης Ζιώγας απάντησε..
«Πρέπει να ξέρετε ότι, όταν έχεις να αντιμετωπίσεις κάποιες ομάδες με ποιοτικό ρόστερ επιθετικά, πρέπει να έχεις και τους κατάλληλους παίκτες να τις αντιμετωπίσεις. Ξέραμε πως ο Ολυμπιακός έχει πολύ γρήγορους επιθετικούς που αν σε βρουν στην κόντρα είναι ικανοί να σε... σκοτώσουν. Οι παίκτες αυτοί είναι πολύ καλοί στο ένας εναντίον ενός. Θεωρώ πως παίζοντας από το 47' με παίκτη λιγότερο, έπρεπε να διαχειριστούμε έξυπνα το παιχνίδι, αντιμετωπίζοντας μια πολύ γρήγορη ομάδα. Είχαμε σαν πλάνο στο τελευταίο 20λεπτο να χτυπήσουμε το παιχνίδι. Δεν μπορέσαμε να το πετύχουμε, όταν μάλιστα δεχθήκαμε το γκολ νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο».

Ηττήθηκε ο Πιερικός που έπαιζε με 10 παίκτες απο το 50΄!

Την δεύτερη συνεχόμενη ήττα στο πρωτάθλημα γνώρισε απόψε στο Α'ΔΑΚ η ομάδα του Μιχάλη Ζιώγα με σκορ 
0-2. Με παίκτη λιγότερο για πάνω απο 40 λεπτά (αποβλήθηκε ο Τριανταφυλλίδης) δεν κατάφερε να κρατήσει το 0-0 καθώς μετά την κόκκινη, η απόδοση και οι όποιες προσπάθειες για πιέσεις στην εστία του Ολυμπιακού μειωθήκαν σε μηδενικό βαθμό. 
Έτσι στο 52' έπειτα απο εκτέλεση φάουλ του Ευθυμιάδη, ο σκόρερ της κατηγορίας Φλίγκος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Το ίδιο έπραξε και στο 85ο λεπτό όταν τσίμπησε τη μπάλα μέσα στην περιοχή και πραγματοποίησε το τελικό σκορ 0-2. Ο Πιερικός ανήμπορος να αντιδράσει καθώς πέρα απο την αριθμητική έλλειψη, δεν υπήρχε και η απαραίτητη ψυχολογία και τα τρεξίματα..
Έτσι ήρθε η δεύτερη ήττα της ομάδας του Πιερικού στο πρωτάθλημα, μια ήττα που θα ξεχαστεί άμεσα, διότι ο Ολυμπιακός Βόλου ήταν μια ομάδα που ενδεχομένως θα κάνει περίπατο την κατηγορία και έτσι δεν χρειάζεται περαιτέρω διερεύνηση ο συγκεκριμένος αγώνας, καθώς προέχει ο επόμενος αγώνας ''στα μέτρα του φετινού Πιερικού'' στα Τρίκαλα με τους Μαύρους Αετούς Ελευθεροχωρίου, και εκεί η ομάδα του Μιχάλη Ζιώγα μπορεί να καταφέρει να αποσπάσει και την νίκη.Ενώ θα λείψουν οι Τριανταφυλλίδης, Σοιλεμεζόγλου. Στον αντίποδα επιστρέφει ο Κραγιόπουλος που η απουσία του ήταν ιδιαίτερα αισθητή στον σημερινό αγώνα. Τέλος, Ο Πιερικός παραμένει στους 6 βαμούς σε 6 αγώνες.
 Σε λίγο θα ανεβεί βίντεο απο την συνέντευξη τύπου με ερώτηση από το PNews:

Οι συνθέσεις των ομάδων:
Πιερικός (Μιχάλης Ζιώγας): Ουμπέρτο, Αχείμαστος, Μπαρούτας, Αγησιλάου, Τριανταφυλλίδης, Νταντίνι (67′ Γελαδάρης), Ριβελίνο, Λούγκος, Καραμανώλας (46′ Παναγιωτίδης), Παπαδόπουλος, Λαζόπουλος (80′ Καμαρά).

Ολυμπιακός Βόλου (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Κατσούλης, Στουρνάρας, Ιωαννίδης, Τέλλος, Κωστόπουλος, Πότσι (46′ Αναστασίου), Οικονόμου (87′ Μπρίτος), Σταύρου, Δωματάς, Ευθυμιάδης (80′ Κολημήτρας), Φλίγκος.

Η αποστολή του Πιερικού για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου

Με τη σαββατιάτικη πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πιερικού για το κυριακάτικο εντός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Ο ΜΙχάλης Ζιώγας καταστρώνει τα πλάνα του για την αναμέτρηση με τους Θεσσαλούς δίχως τους Κραγιόπουλο και Σοϊλεμέζογλου. Ειδικά η απουσία του Κραγιόπουλου «πονοκεφαλιάζει» τον τεχνικό του Πιερικού μιας και ο Κατερινιώτης αμυντικός αποτελεί ένα από τα βασικά «γρανάζια» του φετινού «μηχανισμού» του Πιερικού και ο Ζιώγας μέσα από τις προπονήσεις όλης της εβδομάδας προσπάθησε να βρει λύσεις να μη φανεί το κενό στα μετόπισθεν της ομάδας. Όσον αφορά στη θέση του τερματοφύλακα, κάτω από τα δοκάρια θα συνεχίσει ο Ιταλός Πισάνι που άφησε καλές εντυπώσεις στον αγώνα Κυπέλλου με την Πύδνα.
Ο Μιχάλης Ζιώγας, μετά το τέλος της προπόνησης ανακοίνωσε την αποστολή που απαρτίζεται από τους: Πισάνι, Σαραηλίδη, Αχείμαστο, Μπαρούτα, Αγησιλάου, Τριανταφυλλίδη, Μάρκου, Νταντίνη, Λούγκο, Παναγιωτίδη, Παπαδόπουλο, Λαζόπουλο, Εμμ. Καραμανώλα, Ριβελίνο, Καμαρά, Γελαδάρη, Γαλανόπουλο, Συμεωνίδη, Κολομπάκη και Κοκονόζι. Δυο εξ αυτών θα αποκλειστούν πριν την έναρξη του αγώνα για να προκύψει η δεκαοκτάδα.
Στις τάξεις του Πιερικού επικρατεί αισιοδοξία ότι η ομάδα μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του αγώνα και να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, παρότι ουδείς παραγνωρίζει την ισχύ του Ολυμπιακού Βόλου, σε μια αναμέτρηση που έχει φυσικά ξεχωριστή σημασία και για τον κόσμο του Πιερικού. Αξίζει να σημειωθεί ότι η παράδοση είναι δυσμενής για τον Πιερικό που αγνοεί τη χαρά της νίκης κόντρα στους Βολιώτες εδώ και δεκαοκτώ χρόνια.


katerinisport.gr

«Πολίτης» ο Τριανταφυλλίδης στον Πιερικό

Ολοκλήρωσε τις στρατιωτικές υποχρεώσεις του στη Νέα Σάντα Κιλκίς ο Νίκος Τριανταφυλλίδης και ο έμπειρος μεσοαμυντικός του Πιερικού επιστρέφει σε μόνιμη βάση στην Κατερίνη και πλέον θα υπολογίζεται περισσότερο από τον Μιχάλη Ζιώγα.
Πλην του Τριανταφυλλίδη, μεθαύριο εντός με τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό Βόλου επιστρέφει και ο Παναγιωτίδης, ενώ ο Καμαρά (είχε παίξει αλλαγή στο κύπελλο με την Πύδνα Κίτρους) ίσως επανέλθει στην ενδεκάδα.
Οι «μελανόλευκοι» θα επιδιώξουν να επανέλθουν στα θετικά αποτελέσματα, μετά την πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα από τον Απόλλωνα Λάρισας και τον αποκλεισμό από το Κίτρος, απέναντι στους Θεσσαλούς που ακόμα δεν «πέταξαν» ούτε… βαθμό.
Επιμέλεια: ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ

Ρητορικά ερωτήματα για τις ακαδημίες...

Ποιό νέο "υπεύθυνο" στέλεχος των ακαδημιών του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ, προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων με τις αποφάσεις και τις "δουλειές" του σε γονείς παιδιών, ακόμα στους ίδιους νεαρούς ποδοσφαιριστές;
Γιατί πάνω από 15 παιδιά εξέφρασαν παράπονα και θέλουν να αποχωρήσουν; Γιατί απαιτούνται ανακατατάξεις προπονητών μέσα στη διάρκεια της χρονιάς; Και γιατί αυτές τις μέρες δημιουργουνται φασαρίες μέσα στα βοηθητικά του γηπέδου; Προς όφελος ποιανού τόση αναστάτωση στις ακαδημίες του ΠΙΕΡΙΚΟΥ; Ποια είναι η στάση της διοίκησης του συλλόγου απέναντι στον ''πρωτεργάτη'' όλης αυτής της κατάστασης; Αναμένονται σίγουρα εξελίξεις σε αυτό το θέμα, και εδώ θα είμαστε να τις παρακολουθούμε..

Η ΑΠΟΚΡΟΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΤΥΧΟ ΣΟΥΤ ΤΟΥ ΣΟΙΛΕΜΕΖΟΓΛΟΥ (VIDEO)

Η στιγμή της διαδικασίας των πέναλντι οπού ο τερματοφύλακας του Πιερικού Ραφαήλ Σοιλεμέζογλου είχε την ευκαιρία να τελειώσει μόνος του ολόκληρο το παιχνίδι μετά την απόκρουση του..Ωστόσο η τύχη δεν του έκανε την χάρη ώστε αμέσως μετά να σκοράρει και να δώσει την νίκη πρόκριση στον Πιερικό. Ο Παπατολίκας έπεσε και έπιασε την μπάλα, και λίγο αργότερα έκανε το ίδιο και στο σουτ του Νέβιλ Ριβελίνο και έδωσε την νίκη πρόκριση στην Πύδνα, αφήνοντας για μια ακόμη χρονιά τον άτυχο Πιερικό έξω απο θεσμό κυπέλλου..



Έφτασε στην πηγή αλλά δεν ήπιε νερό ο Πιερικός!

0-0 το τελικό σκορ... με την παράταση και τα πέναλντι να ακολουθούν για Πιερικό και Πύδνα Κίτρους αντίστοιχα.
Εξαιρετικός ο Σόιλεμεζογλου αλλά αυτό δεν έφτασε στην διαδικασία των πέναλντι.

Στον αγωνιστικό χώρο εμφανίστηκε ενας δυνατός και μάχιμος Πιερικός που πάλευε 120' λεπτά (και με 10 παίκτες απο το 70'.)

Δεν κατάφερε ωστόσο στην διαδικασία των πέναλντι (αν και μπορούσε άνετα μετά από απόκρουση του Σοιλεμέζογλου και δικό του άστοχο σουτ στη συνέχεια να αποδράσει με την πρόκριση). 
Ο μοιραίος για τον Πιερικό ήταν ο Νέβιλ Ριβελίνο, καθώς στο δικό του σουτ έπεσε και μπλόκαρε ο Παπατολίκας.

Η διαδικασία των πέναλτι
Απο δεκατρείς εκτελέσεις η κάθε ομάδα με πρώτη την Πύδνα
1. Κυπαρίσσης Ν.  απέκρουσε ο Σοϊλεμέζογλου
1. Λαζόπουλος  1-0
2. Ραπτόπουλος  1-1
2. Λούγκος  2-1
3. Κωτσιόπουλος 2-2
3. Ριβελίνο  3-2
4. Δήμας  3-3
4. Αχείμαστος  απέκρουσε ο Παπατολίκας
5. Μπαλής  3-4
5. Παπαδόπουλος  4-4
6. Λαζαρίδης  4-5
6. Νταντίνης  5-5
7. Ένιο Πέτρο απέκρουσε ο Σοϊλεμέζογλου
7. Μπαρούτας  άουτ
8. Κόλλα  5-6
8. Αγησιλάου  6-6
9. Κυπαρίσσης Γ  απέκρουσε ο Σοϊλεμέζογλου
9. Σοιλεμέζογλου απέκρουσε ο Παπατολίκας
10. Παπατολίκα; 6-7
10. Καμαρά 7-7
11. Κυπαρίσσης Ν 7-8
11. Λαζόπουλος 8-8
12. Ραπτόπουλος  8-9
12. Λούγκος  9-9
13. Κωτσιόπουλος  9-10
13. Ριβελίνο απέκρουσε ο Παπατολίκας

Διαιτητής ήταν ο Μαρόπουλος με βοηθούς τους Παπαδόπουλο και Μποζατζίδη

Πιερικός (Μιχάλης Ζιώγας): Πισάνι ( 117΄Σοϊλεμέζογλου), Αχείμαστος, Μπαρούτας, Κραγιόπουλος, Αγησιλάου, Λούγκος, Ριβελίνο, Παπαδόπουλος, Παρδάλης (56΄Λαζόπουλος), Νταντίνη, Καραμανώλας (73΄Καμαρά)

Πύδνα Κίτρους (Αποστόλης Στύλος): Παπατολίκας, Λαζαρίδης, Κόλλα, Κωτσιόπουλος, Στούμπος, Μπαλής, Παυλίδης (85΄Κυπαρίσσης Ν.), Δήμας, Κατσιαμήτας (63΄Κυπαρίσσης Γ.), Ιορδανίδης (97΄Ένιο Πέτρο), Ραπτόπουλος

Η αποστολή του Πιερικού για το παιχνίδι με την Πύδνα Κίτρους

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο Β’ Δ.Α.Κ. μιας και στον αγωνιστικό χώρο του Α’ Δ.Α.Κ. πραγματοποιούνται βελτιωτικές εργασίες στο χλοοτάπητα.

Ο Μιχάλης Ζιώγας μετά το τέλος της προπόνησης ανακοίνωσε την αποστολή που απαρτίζεται από δεκαεννέα ποδοσφαιριστές (ένας θα αποκλειστεί πριν την έναρξη της αναμέτρησης).
Οι παίκτες που συμπεριέλαβε στα πλάνα του ο Θεσσαλός τεχνικός είναι: Σοϊλεμέζογλου. Πισάνι, Μπαρούτας, Κραγιόπουλος, Αχείμαστος, Λούγκος, Λαζόπουλος, Ριβελίνο, Γαλανόπουλος, Συμεωνίδης, Μιχαηλίδης, Εμμ. Καραμανώλας, Παπαδόπουλος, Παρδάλης, Αγησιλάου, Μάρκο, Νταντίνης, Κολομπάκης και Καμαρά.

Katerinisport.gr


Αφίσα αγώνα... με ορθογραφικά!

Την προαναγγελία του ερχόμενου αγώνα κυπέλλου απέναντι στην Πύδνα Κίτρους κυκλοφόρησε η διοίκηση του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ στους δρόμους της πόλης μας, μόνο που ο ''εμπνευστής'' της συγκεκριμένης κίνησης, προσπέρασε το γεγονός, ότι το κύπελλο γράφεται με 'δύο λάμδα', και όχι με ένα.. και ίσως το ότι η ώρα θα μπορούσε να αναγραφεί ως 15:00 μ.μ. και όχι 3.00 μ.μ..

Και εν τέλει... το αποτέλεσμα της αφίσας είναι αυτό...

Γαλανόπουλος ο νεότερος παίκτης στη φετινή Γ’ Εθνική!

Ο Γιώργος Γαλανόπουλος, μπαίνοντας ως αλλαγή στο 64′ του αγώνα Απόλλων Λάρισας-Πιερικός 3-0, έγινε ο μικρότερος σε ηλικία παίκτης που αγωνίστηκε στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Πιερικού, καταχωρήθηκε στη σχετική λίστα ως πρώτος καθώς την Κυριακή στη Φιλιππούπολη το ντεμπούτο το με τη φανέλα του Πιερικού σε επίσημο παιχνίδι έγινε σε ηλικία 15 ετών, 9 μηνών και 18 ημερών.
Δημηνάς και Ζώβληκας δεύτερος και τρίτος!
Διόρθωση…επί του πιεστηρίου! Στη δεύτερη θέση της λίστας πέρασε ο Αλβανός Πέπα Όργκεστ ο οποίος αγωνίστηκε το απόγευμα της Τετάρτης με τη Δόξα Μεγαλόπολης στην ήττα της ομάδας του από την Παναχαϊκή στην Πάτρα με 3-0, για την 5η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Έτσι, ο Γαλανόπουλος παραμένει πρώτος, ο Όργκεστ δεύτερος και ο Δημηνάς τρίτος, με τον Ζώβληκα να…πέφτει στην 4η θέση.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Γαλανόπουλος, αγωνιζόμενος κόντρα στον Απόλλωνα, ξεπέρασε τον κατά ένα χρόνο μεγαλύτερό του και μέχρι πρότινος πρώτο στη σχετική λίστα της φετινής Γ’ Εθνικής, Δημήτρη Δημηνά, ο οποίος παίζει στον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας (πέρυσι έπαιζε στον Πιερικό) και στο πρώτο του παιχνίδι φέτος ήταν 16 ετών, 9 μηνών και 30 ημερών.
Τρίτος είναι ένας ακόμη ποδοσφαιριστής του Αχιλλέα, ο Κυριάκος Ζώβληκας, ο οποίος πραγματοποίησε την πρώτη του φετινή εμφάνιση με τα χρώματα του Αχιλλέα σε ηλικία 16 ετών, 10 μηνών και 23 ημερών.
Τα στατιστικά στοιχεία συγκέντρωσε ο Πρόεδρος του Σ.Φ.Ι.Π., Στέλιος Καραγεώργης. Στην επίσημη ιστοσελίδα του Σ.Φ.Ι.Π. www.pierikos.info μπορεί να βρει κανείς πλούσια στατιστικά στοιχεία για τον Πιερικό.

Katerinisport.gr

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΑΜΙΑ ΠΙΕΡΙΚΟΥ Γ. ΚΟΥΘΟΥΡΙΔΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ


Καθαρά Προσωπική Τοποθέτηση...

    Λοιπόν εφόσον αναφέρεται το όνομά μου σε διάφορα σχόλια και εάν θέλετε να ακουστεί ή καλύτερα και πιο σωστά να γραφτεί και η δική μου άποψη μου <Γεννηθήτω το θέλημά σας>.


     Ας ξεκινήσω λοιπόν με το τι συνέβη το καλόκαιρι όπου σαν PNews καλώς για κάποιους κακώς για κάποιους άλλους δημοσιεύσαμε τα πάντα όσα έφτασαν στα χέρια μας,στα αυτιά μας,στα κινητά μας παντού με κεντρικό άξονα το ενδιαφέρον του κ. Λιναρδή.
Ουδέποτε προσωπικά έλαβα θέση ούτε ζήτησα παραίτηση Διοίκησης .
     Το φιάσκο της συγκεκριμένης υπόθεσης όπως θέλουν να λένε πολλοί ή το απαξιωτικό κλίμα προς το πρόσωπο του κ. Λιναρδή όπως λένε οι άλλοι έδωσε τέλος σε αυτό το σήριαλ.
Εκεί λοιπόν αρχίζει το παιχνίδι...Με τα ανώνυμα σχόλια που υπήρχαν κάτω από κάθε ανάρτηση του PNews πολλοί ήταν αυτοί που θίχτηκαν όπως είπαν και ενημέρωσαν πως θα αντιδράσουν με κάθε νόμιμο τρόπο προς αποκατάσταση αυτών που γράφονταν.Εμείς αποφασίσαμε ότι καλό θα ήταν για να αποφύγουμε την λανθασμένη ταύτισή μας (όπως κατηγορούμαστε) με αυτά τα σχόλια και να τα γυρίσουμε σε επώνυμα.Εδώ υπήρχε ένα τεχνικό πρόβλημα όμως με το blogger διότι χρειάζεται λογαριασμός email για να γράψει κάποιος...
Έτσι λοιπόν είπαμε να αφήσουμε την επιλογή ανωνύμων σχολίων με την προυπόθεση να αναγράφει ο καθένας Ονομ/πώνυμο. Δυστυχώς όμως όσο καλή και να ήταν - είναι η θέληση μας , μας αντιμετωπίζετε σαν κορόιδα και χαζούς. Αντί να βγείτε παντελονάτα όπως εμείς και να σχολιάζετε με Ονομ/πωνυμο επιλέξατε να βάλετε ψευδώνυμα είτε θανόντων επωνύμων είτε Ηρώων του 1821 είτε ακόμα χειρότερα πλαστογραφώντας 
Ονομ/πώνυμα ανθρώπων που ασχολούνται με τον Πιερικό αλλά δεν είστε εσείς...Η φίμωση ο φασισμός και ότι άλλο αναφέρετε είναι απλά γελοίο..Εγώ ένα έχω να σας προτείνω 
ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ - ΑΝΔΡΙΣΜΟ - ΤΙΜΗ ΣΤΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ.
    Όσον αφορά τώρα στα της ομάδας και της Διοίκησης έχω να πω τα εξής.Η ομάδα για μένα έκανε ένα ξεκίνημα που προσωπικά με εξέπληξε και μπράβο της.Αυτό δεν την κάνει υπερομάδα ούτε ξαφνικά απαιτώ να πατάει κάθε ομάδα στο γήπεδο.Ήττες θα ρθούν φυσιολογικά και άλλες...Πιερικός είσαι όμως και δεν πρέπει να πέφτεις αμαχητί.
    Για την διοίκηση έχω να πω ότι επικοινωνιακά το έχετε πάρει πολύ λάθος το μονοπάτι και κοιτάξτε να το διορθώσετε προς όλους τους <δημοσιογράφους>.Η ενημέρωση θεωρείτε κοινό αγαθό και εσείς το πήρατε αλλιώς με τον εκλεκτό της καρδιά σας.

Στο Β'ΔΑΚ το ΠΙΕΡΙΚΟΣ-ΠΥΔΝΑ ΚΙΤΡΟΥΣ (Κύπελλο)

Στο Β'ΔΑΚ Κατερίνης (Καταφιώτικα) θα αγωνιστεί ο Πιερικός κόντρα στην Πύδνα Κίτρους για την 1η φάση του Κυπέλλου της Γ'Εθνικής, καθώς στην φυσική έδρα των Μελανόλευκων πραγματοποιούνται εργασίες (συντήρηση-προσθήκη μερικού χλοοτάπητα). 

Στο πρόσφατο παρελθόν ο Πιερικός χρειάστηκε την ''βοήθεια'' του Β'ΔΑΚ, στις αρχές του 2013 στην Β'Εθνική τότε, για τους αγώνες κυπέλλου και πρωταθλήματος (ΑΕΛ Καλλονής - Βατανιακό και Απόλλων Καλαμαριάς αντίστοιχα), με ''συνολική αποτίμηση'' μια νίκη και δύο ήττες.
Το ειδικό χαρακτηριστικό αυτής της έδρας, είναι το στοιχείο του γηπέδου ''κλουβί''.. καθώς οι κερκίδες είναι δίπλα ακριβώς από την δράση του αγώνα. Και κάθε φορά όταν παίζει ο Πιερικός εκεί, βλέπουμε το γήπεδο να σφύζει από κόσμο (λόγω και τις μικρής έκτασης του γηπέδου). 

Ο αγώνας κυπέλλου απέναντι στην Πύδνα Κίτρους θα πραγματοποιηθεί την άλλη Κυριακή (16/10/16) οπού ολόκληρη η αγωνιστική δράση του πρωταθλήματος θα σταματήσει, για την έναρξη του κυπέλλου.

Απόλλων Λάρισας-Πιερικός 3-0 (βίντεο)

Δείτε το βίντεο με στιγμιότυπα της αναμέτρησης στη Φιλιππούπολη και την ήττα του Πιερικού απο τον Απόλλωνα της Λάρισας.


Φίλιππος Βέροιας-Πιερικός Αρχέλαος 77-76 (61-61 κ.α. 67-67 1η παράτ.) Ήττα στη 2η παράταση!

Ο Πιερικός Αρχέλαος ηττήθηκε από το Φίλλιπο Βέροιας με 77-76 ύστερα από δύο παρατάσεις σε παιχνίδι για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της β΄εθνικής κατηγορίας ανδρών.

Η ομάδα της Κατερίνης ξεκίνησε μουδιασμένα το παιχνίδι και βρέθηκε πίσω
στο πρώτο δεκάλεπτο με 25-14 ενώ το ημίχρονο έληξε με σκορ 40-29 υπέρ
των γηπεδούχων.
Στην αρχή της επανάληψης ο Πιερικός Αρχέλαος με ένα
εντυπωσιακό σερί 14-0 πέρασε μπροστά και φάνηκε ότι έχει την τύχη του
παιχνιδιού στα χέρια του.Ωστόσο ο Φίλιππος δεν είχε πει ακόμη την
τελευταία του κουβέντα αφού ισοφάρισε σε 61-61 με τρίποντο 5
δευτερόλεπτα πριν τη λήξη και έστειλε το παιχνίδι στην παράταση.Εν τέλει
η ομάδα της Βέροιας κατάφερε να πάρει τη νίκη ύστερα από δύο παρατάσεις.

Στον Πιερικό Αρχέλαο υπάρχει βέβαια μια ελαφρά δόση απογοήτευσης λόγω
του γεγονότος ότι είχε την ευκαιρία να "καθαρίσει" το παιχνίδι και να
πετύχει μια σπουδαία εκτός έδρας νίκη.Παράλληλα όμως υπάρχει και
ικανοποίηση λόγω της εικόνας της ομάδας και κυρίως της μαχητικότητας που
επέδειξαν όλοι οι παίκτες της.Σίγουρα αυτή η εμφάνιση καταδεικνύει το
χαρακτήρα της και δίνει υποσχέσεις για το μέλλον.

Στη Βέροια βρέθηκαν και αρκετοί φίλοι του Πιερικού Αρχέλαου για να
συμπαρασταθούν στην ομάδα.Οι αθλητές,οι προπονητές και η διοίκηση του
συλλόγου τους ευχαριστούν θερμά.

Διαιτητές: Παπαγερίδης - Ντούρας
Δεκάλεπτα: 25-14, 40-29, 47-45, 61-61, 67-67 (α' παρ.), 77-76 (β' παρ.)

Φίλιππος (Γκίμας - Μπλατσιώτης): Πάρος 6(2), Τσιμίδης, Βάλλιος 7 (1),
Παπαδόπουλος Νίκος 4, Γεωργιάδης 8, Κοθράς 13 (2), Σιόλογκας 29 (2),
Θεοδωρίδης 4, Σταυριανίδης 6 (2), Μόρας, Παπαδόπουλος Ν. Σ..

Πιερικός Αρχέλαος (Χατζηϊωάννου): Τζιοβάρας, Χατζηλάμπρου, Γκοντόπουλος 14  (1),Καλτσουνάς, Γκογκίδης 15 (2), Καραγκιολίδης 22 (2), Χανέλλι,
Τοπούζης 8, Κωνσταντινίδης 4, Τσιρογιάννης 13 (1), Τσιλιγγαρίδης,
Παπαμιχαήλ.

Φίλιππος Βέροιας Πιερικός Αρχέλαος 77-76
Στρατώνι - Καστοριά 60-77
Ασπίς Ξάνθης - Ερμής Αγιάς 67-69
Αγρίνιο - Χαρίλαος Τρικούπης 89-69
Πολύγυρος - ΧΑΝΘ 66-63
Πευκοχώρι - Ανατόλια 87-73
ΚΣ Γέφυρας - Ερμής Λαγκαδά 71-82
ΑΣ Καρδίτσας - Αίας Ευόσμου 70-49

Βαθμολογία (σε 2 αγώνες):
1. Ερμής Λαγκαδά 4 (2-0)
2. Καστοριά 4 (2-0)
3. Ερμής Αγιάς 4 (2-0)
4. Πολύγυρος 4 (2-0)
5. Αγρίνιο 3 (1-1)
6. Πιερικός Αρχέλαος 3 (1-1)
7. Φίλιππος Βέροιας 3 (1-1)
8. ΑΣ Καρδίτσας 3 (1-1)
9. ΧΑΝΘ 3 (1-1)
10. ΚΣ Γέφυρας 3 (1-1)
11. Πευκοχώρι 3 (1-1)
12. Χαρίλαος Τρικούπης 3 (1-1)
13. Ασπίς Ξάνθης 2 (0-2)
14. Ανατόλια 2 (0-2)
15. Αίας Ευόσμου 2 (0-2)
16. Στρατώνι 2 (0-2)

3η αγωνιστική (16/10):
Πιερικός Αρχέλαος - Στρατώνι
Καστοριά - Ασπίς Ξάνθης
Ερμής Αγιάς - Αγρίνιο
Χαρίλαος Τρικούπης - Πολύγυρος
ΧΑΝΘ - Πευκοχώρι
Ανατόλια - ΚΣ Γέφυρας
Ερμής Λαγκαδά - Αίας Ευόσμου
ΑΣ Καρδίτσας - Φίλιππος Βέροιας

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝ Λ. - ΠΙΕΡΙΚΟΣ


Μιχάλης Ζιώγας (προπονητής Πιερικού):«Συγχαρητήρια στην ομάδα του Απόλλωνα, είχε μια δίκαιη επικράτηση. Για εμάς ήταν καθοριστικό το δεύτερο γκολ που δεχθήκαμε. Έχουμε ναερά παιδιά και δεν μπορείς να πεις κάτι για το λάθος που έγινε και δεχθήκαμε το τέρμα. Μέσα από αυτά τα λάθη θα γίνουμε καλύτεροι. Συγχαρητήρια και πάλι στον Απόλλωνα Λάρισας που νομίζω ότι μαζί με τον Ολυμπιακό Βόλου, τη Νίκη Βόλου αλλά και την Πύδνα Κίτρους θα διεκδικήσει μέχρι τέλους την κορυφή».

Σάκης Θεοδοσιάδης (προπονητής Απόλλωνα Λάρισας): «Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου. Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια καλή και αήττητη ομάδα. Πολλά πράγματα που δουλεύουμε στις προπονησεις φάνηκαν στον αγωνιστικό χώρο. Δείξαμε στιβαρότητα στην άμυνα και αυτό δυναμώνει και την προσπάθεια μας για τη συνέχεια. Έχουμε μπροστα μας ένα παιχνίδι κυπέλλου και θα προετοιμαστούμε κατάλληλα και γι’ αυτό το παιχνίδι. Εύχομαι τα καλύτερα στον κ. Ζιώγα και την ομαδα του Πιερικού».
Ραφαήλ Σοϊλεμέζογλου (τερματοφύλακας Πιερικού): «Θέλω να δώσω και εγώ τα συγχαρητήρια στην ομάδα του Απόλλωνα. Δεχθήκαμε ένα γκολ από στημένη φάση και ένα δεύτερο γκολ γρήγορα. Δεν μπορέσαμε να προσαρμοστούμε στις απαιτήσεις του παιχνιδιού και να κάνουμε όσα μας είπε ο προπονητής μας. Από εκει και περα ήταν απλά μια ήττα για εμας και τίποτε άλλο».

Ηττημένος και ανήμπορος ο Πιερικός

Την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα γνώρισε σήμερα η ομάδα του Πιερικού με σκορ 3-0 στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλων Λάρισας.

Ο Πιερικός αν και ξεκίνησε τα πρώτα 17 λεπτά κάπως ισσοροπημένα το παιχνίδι του, στη συνέχεια έπεσε η απόδοση και η δυναμική της αντίπαλης ομάδας ήταν αυτή που κυριάρχησε για το υπόλοιπο του αγώνα.. Το 1-0 ήρθε στο 22' από τον Παπδόπουλο με κεφαλιά, ενώ τα δύο επόμενα τέρματα στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου (Καμπλιώνης 49' 55' Σαχινίδης). Ο προπονητής του Πιερικού Μιχάλης Ζιώγας, πάντως αφού είδε ότι η ομάδα του δεν μπορούσε να ζητήσει πολλά πραγματα στον αγωνιστικό χώρο, έδωσε ευκαιριες και σε κάποιους νεαρούς του ποδοσφαιριστές όπως ο Γαλανόπουλος και ο Συμεωνίδης.
Επόμενος αγώνας για τον Πιερικό την άλλη Κυριακή για το Κύπελλο Γ Εθνικής με την Πύδνα Κίτρους στο Β ΔΑΚ.

Στην Λάρισα βρέθηκαν περίπου 20 φίλαθλοι του Πιερικού..

Οι συνθέσεις των ομάδων:
Απόλλων Λάρισας (Σάκης Θεοδοσιάδης):Φιρινίδης, Σάββας, Παπαδόπουλος, Ιορδανίδης, Ανδρέου, Ιβανίδης, Κυριάκος, Διβανές (64′ Πέντα), Σαχινίδης (70′ Συρράκος), Σουλίδης (75′ Γεωργίου), Καμπλιώνης.
Πιερικός (Μιχάλης Ζιώγας): Σοϊλεμέζογλου, Γελαδάρης (46′ Παπαδόπουλος), Μπαρούτας, Μάρκου, Κραγιόπουλος, Αχείμαστος, Λούγκος, Τριανταφυλλίδης (63′ Γαλανόπουλος), Λαζόπουλος, Κοκονόζι (54′ Συμεωνίδης), Ριβελίνο.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΓΙΑ ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ

Χωρίς τους Καμαρά-Παναγιωτίδη θα ταξιδέψει αύριο Κυριακή ο Πιερικός για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Απόλλων Λάρισας. Η ομάδα του Μιχάλη Ζιώγα αισιοδοξεί για θετικό αποτέλεσμα, απέναντι σε μια απο τις πιο δυνατές ομάδες του ομίλου.

Αναλυτικά η 20μελής αποστολή του ΠΙΕΡΙΚΟΥ:

Σοιλεμετζόγλου, Πιτζάνι, Μάρκου, Γαλανόπουλος, Κραγιόπουλος, Αχείμαστος, Γελαδάρης, Τριανταφυλλίδης, Παρδάλης, Κοκονόζι, Ριβελίνο, Παπαδόπουλος, Λαζόπουλος, Τριανταφύλλου, Συμεωνίδης, Καραμανώλας Εμμ, Αγησίλαου, Λούγκος, Μπαρούτας, Μιχαηλίδης.

Ο χλοοτάπητας, οι ακαδημίες και η προετοιμασία της ομάδας!

Το PNEWS βρέθηκε απόψε στο Α'ΔΑΚ ώστε να σας μεταφέρει τα τελευταία νέα της ομάδας μας, μετά και την ψηφοφορία-εντολή συνέχισης της ιστοσελίδας μας από το φίλαθλο κοινό.
Αρχικά υπάρχουν αλλαγές που πραγματοποιούνται στο εσωτερικό του σταδίου και πιο συγκεκριμένα στον χλοοτάπητα του γηπέδου. Καθώς με την ευγενή συνδρομή του Δήμου μας, βγήκε ο παλιός "καταπονημένος" χλοοτάπητας των δύο μικρών περιοχών και θα αντικατασταθεί τις επόμενες ημέρες με καινούργιο.
Επιπλέον ξεκίνησαν οι προπονήσεις των ακαδημιών του Πιερικού μας με τα τμήματα Κ17 και παιδικό. Το πρώτο τμήμα που πλέον προπονεί ο παλαίμαχος Λευτέρης Φωτιάδης μετράει 17 νεαρούς ποδοσφαιριστές, ενώ λιγότερους το παιδικό του Παναγιώτη Κωνσταντινίδη που σιγά σιγά προσπαθεί να προσελκύσει τα νεαρά παιδιά του νομού μας.

Τέλος, η ανδρική ομάδα του Πιερικού προετοιμάζεται στα βοηθητικά του γηπέδου υπό το βλέμμα του Μιχάλη Ζιώγα για το δύσκολο εκτός έδρας αγώνα με τον Απόλλων Λάρισας που φυσικά όπως και κάθε αγώνα, ο Πιερικός καλείται να το "χτυπήσει".
Στην προσπάθεια αυτή λοιπόν ο Θεσσαλός προπονητής δεν θα έχει στην διάθεση του τους ποδοσφαιριστές (Σίμο Παπαδόπουλο, Σπύρο Παναγιωτίδη και Αχμέντ Καμαρά). Ο πρώτος ασθενεί, ενώ οι άλλοι δυο ταλαιπωρούνται με τραυματισμό. Αύριο θα πραγματοποιηθεί  το τελικό στάδιο της τακτικής προετοιμασίας για τον Κυριακάτικο αγώνα, και το Σάββατο το χαλάρωμα.
*To θέμα με την γραμματέα της ομάδας αποφεύχθηκε και έτσι θα συνεχίσει να εργάζεται στα γραφεία του ΣΦΚ.

 Περισσότερα..στην Σαββατιάτικη εκπομπή του PNEWS (12 με 2 μμ) για όλα τα τελευταία νέα των ομάδων μας στο Ράδιο Ενημέρωση 92.2. 

Φωτογραφικό υλικό απο τις κερκίδες του γηπέδου..



Έφυγε από την ομάδα ο Μπαϊμάκης!

Παρελθόν αποτελεί από την ομάδα του Πιερικού ο τερματοφύλακας Πέτρος Μπαϊμάκης που έπειτα από δική του απόφαση, επέλεξε να μην συνεχίσει στους Μελανόλευκους.
Το γεγονός ότι ο έμπειρος τερματοφύλακας δεν πήρε σε κανέναν αγώνα φανέλα βασικού, τον έκανε να οδηγηθεί σε αυτή την απόφαση. Να θυμηθούμε οτι ο συγκεκριμένος παίκτης ήταν και στρατεύσιμος.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!