Ισοπαλία και απαξίωση για τον Πιερικό!

Ισόπαλοι έμειναν Πιερικός και Ρήγας Φεραίος με σκορ
1-1, στο σημερινό παιχνίδι του Α'ΔΑΚ για την 13η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ'Εθνικής. Έντονος ο προβληματισμός για τη συνεχόμενη απαξίωση του ''συγκεκριμένου Πιερικού'' στις κερκίδες.

Η ομάδα του Πιερικού είχε δύο πρόσωπα, καθώς δημιουργούσε ευκαιρίες χωρίς όμως να τις τελειώνει, αλλά επίσης άφηνε περιθώρια στις αντεπιθέσεις των φιλοξενούμενων να απειλούν σημαντικά κυρίως από την δεξιά πλευρά του Πιερικού με τον Ραφαήλ Σοιλεμέζογλου όμως να επεμβαίνει σε αρκετά επικύνδινες φάσεις.
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 43' με τον Σπαθή ενώ η ισοφάριση για τους Κατερινιώτες ήρθε στο 65΄ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του ''φύλακα άγγελου'' της ομάδας Σίμου Παπαδόπουλου που φτάνει τα πέντε γκολ στο πρωτάθλημα, και έχει δείξει ότι είναι σημαντικός παράγοντας για την φετινή ομάδα, καθώς με την συνολική και ομαδική προσπάθεια των συμπαικτών του, φαίρνουν στον φετινό νεανικό Πιερικό σημαντικούς βαθμούς για την συνέχεια.

*Απελπιστική η εικόνα στις κερκίδες του γηπέδου με περίπου 80 φιλάθλους να παρακολουθούν τον αγώνα. Η απαξίωση συνεχίζεται χωρίς τελειωμό, ''τα καμπανάκια χτυπάνε εδώ και καιρό''.. Ενώ θα έπρεπε να ανησυχεί αρκετό κόσμο αυτή η αδιαφορία προς την κορυφαία ομάδα του νομού που χρειάζεται επειγόντως ένα ταρακούνημα.
**Ο Πιερικός παραμένει στην 10η θέση με μόλις 13 βαθμούς.
Ενώ το πρωτάθλημα επιστρέφει την νέα χρονιά στις 8 Γενάρη, οπού θα αντιμετωπίσε εκτός έδρας τον Θεσπρωτό.

Οι συνθέσεις των ομάδων: Πιερικός (Μιχάλης Ζιώγας): Σοϊλεμέζογλου, Γελαδάρης, Μπαρούτας, Αγησιλάου, Κραγιόπουλος, Νταντίνης, Συμεωνίδης (46′ Κοκονόζι), Λούγκος, Τριανταφυλλίδης (46′ Παρδάλης), Παπαδόπουλος, Λαζόπουλος.
Ρήγας Φεραίος (Λάκης Μπακάλης): Παπαγιάννης, Χατζηαθανασίου, Βουραζέρης, Γκάγκας, Σπαθής, Αλεξίου, Γεωργατζής, Κυπτίου, Γκίκα (88′ Λάμπρου), Τζοβάρας (80′ Χύσα), Σέττος (90’+ Τσελέπης).

3 σχόλια:

  1. Πρόοδος!!!
    Σκοράραμε χωρίς πέναλτι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οσο ποιο γρηγορα φυγει ο σαραιλιδης και το συναφιτου τοσο ποιο γρηγορα θα συνελθει η ομαδα αν μεινουν μεχρι το τελος της χρονιας και να σωθουμε δυσκολα θα ερθει την νεα χρονια στο γηπεδο γιατι εχουν κανει πολυ μεγαλη ζημια στην ομαδα και στον κοσμο της με αποτελεσμα την σημερινη εικονα του γηπεδου ουτε 60 ατομα ημουν στο γηπεδο δεν ηταν παρα πανω απο 60 παρακατω μπορει αλλα οχι πανω απο 60
    Λαφατζης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν φεύγουν αυτοί... με τίποτα!!!
      Μόνο στην επόμενη ΓΣ υπάρχει ελπίδα!

      Διαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!