Σοϊλεμέζογλου στο PNEWS: «Γνωρίζω πολύ καλά που βρίσκομαι!»

Στο PierikosNews μίλησε ο τερματοφύλακας του Πιερικού, Ραφαήλ Σοϊλεμέζογλου. Ο νεαρός που προήλθε από την ομάδα νέων του ΠΑΟΚ, και από την πρώτη στιγμή που βρέθηκε κάτω από τα δοκάρια των Μελανόλευκων εντυπωσίασε τους πάντες με τις ικανότητες του, μας μιλάει για το κλίμα που υπάρχει στην ομάδα, την όλη φετινή προσπάθεια που γίνεται, το μέλλον του, καθώς και για τον τραυματισμό που είχε και τον άφησε για περίπου ένα μήνα εκτός γηπέδων.

Διαβάστε αναλυτικά την συνέντευξη του Ραφαήλ, στο Pierikosnews.gr

Για την όλη φετινή προσπάθεια της ομάδος, με προπονητή τον Μιχάλη Ζιώγα και το νεαρό σύνολο που διαθέτει.

«Από 1η Αυγούστου που ξεκινήσαμε την προετοιμασία, έχουμε κάνει μια μεγάλη προσπάθεια με καθημερινή δουλειά στις προπονήσεις ώστε να μπαίνουμε κάθε Κυριακή στο γήπεδο και να βγάζουμε τον καλύτερο μας εαυτό! Μπορεί να είμαστε οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές νεαροί σε ηλικία αλλά ξέρουμε ποια φανέλα φοράμε για αυτό δεν χωράνε  δικαιολογίες!  Νιώθω χαρούμενος και πολύ τυχερός που έχω για προπονητή τον Μιχάλη τον Ζιώγα και τον βοηθό του τον κύριο Μιχάλη Μπίζιο, γιατί είναι άνθρωποι που έχουν πολύ διάθεση για δουλειά και θα κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να βοηθήσουν και να σου μάθουν πράγματα μέσα από τις δικές τους εμπειρίες.»

Για την κατάσταση και το κλίμα που επικρατεί αυτή τη χρονική περίοδο στην ομάδα, και για το ερχόμενο ντέρμπι με τον Διαγόρα Σεβαστής.

«Το κλίμα μέσα στα αποδυτήρια είναι πολύ καλό, είμαστε όλοι μια παρέα και προσπαθούμε να το βγάζουμε και μέσα στο γήπεδο αυτό. Έφυγε μια σειρά από δύσκολους αγώνες με ομάδες που θα διεκδικήσουν την άνοδο, και έρχεται ένα δυνατό  παιχνίδι με την Σεβαστή που βαθμολογικά δείχνει ότι είναι μια καλή ομάδα, εμείς θα κάνουμε αυτό που ξέρουμε ώστε να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε, στόχος σε κάθε παιχνίδι  όποιος και αν είναι ο αντίπαλος είναι η νίκη.»

Για το εάν είσαι ευχαριστημένος μέχρι στιγμής στον Πιερικό, και αν θα αγωνιζόσουν για αυτόν, και την επόμενη χρονιά (εφόσον σου ζητηθεί).

«Είμαι χαρούμενος που μου έχει δοθεί η ευκαιρία να αγωνιστώ στον Πιερικό.  Εφόσον μου ζητηθεί κάτι τέτοιο την επόμενη χρονιά και κρίνω ότι είναι η καλύτερη επιλογή για το μέλλον μου φυσικά και θα το έκανα. Μπορεί να είμαι σχεδόν μόνο 4 μήνες σε αυτή την ομάδα αλλά γνωρίζω πολύ καλά που βρίσκομαι! Ελπίζω σύντομα ο Πιερικος να βρει τον δρόμο του και να αγωνίζεται εκεί που του αξίζει.»

Για τον τραυματισμό που αντιμετώπισες, και την επιστροφή σου στα γκλοποστ.

«Ηταν ένα διάστρεμμα δευτέρου βαθμού στον αστράγαλο  που προήλθε από τον κακό αγωνιστικό χώρο οπου κάνουμε προπονήσεις. Με άφησε εκτός για 3 εβδομάδες αλλά πλέον νιώθω ότι σιγά σιγά  βρίσκω τα πατήματα μου και νιώθω έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα μου».




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!