Τέσσερα.. "και με Fair Play"

Ο Διαγόρας Σεβαστής δε δυσκολεύτηκε να κερδίσει τον Πιερικό με 4-1, στο γήπεδο του Βατάν, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας. Το σκορ άνοιξε στο 15′ o Σαμανίδης με διπλή προσπάθεια, στο 41′ με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 2-0 ενώ στο 51′ και πάλι ο Σαμανίδης «έγραψε» το 3-0. Το «κερασάκι στην τούρτα» έβαλε ο Δεμηρτζόγλου στο 90′ + 1′ όταν έφυγε σε αντεπίθεση και πλάσαρε επιτυχημένα τον Πιζάνι για να κάνει το 4-0. Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε ο Παπαδόπουλος με πέναλτι στο 90′ + 3′.

Ο Πιερικός έπαιζε από το 14′ με δέκα παίκτες λόγω ανόητης αποβολής του Κολομπάκη για κουτουλιά στο Λαγδάρη.
Μετά το 3-0 ο Διαγόρας «κατέβασε ταχύτητα» απέναντι σε έναν Πιερικό που σίγουρα επηρεάστηκε από το αριθμητικό μειονέκτημα, αλλά σε καμία περίπτωση δεν έδειξε ικανός να ανταγωνιστεί τους πρωτοπόρους.



Οι συνθέσεις των ομάδων:
Διαγόρας Σεβαστής (Κώστας Παπαδόπουλος): Αλυσανδράτος, Σκλιοπίδης, Λαγδάρης, Δημητρίου, Τερζής, Καρατζάογλου (75′ Βασίλιεβιτς), Δεμηρτζόγλου, 
Τσαγκαράκης (53′ Κουντουριώτης), Μπενίσκος, Μυλωνάς (60′ Καράμπελας), Σαμανίδης.
Στον πάγκο: Καλουσίδης, Αβραμίδης, Ρωμανίδης, Τάχος.
Πιερικός (Μιχάλης Ζιώγας): Πιζάνι, Κολομπάκης, Μπαρούτας, Αγησιλάου, Κραγιόπουλος, Λούγκος, Παπαδόπουλος, Νταντίνης, Λαζόπουλος (61′ Συμεωνίδης), Παναγιωτίδης (46′ Γελαδάρης), Τριανταφυλλίδης (34′ Κοκονόζι).
Στον πάγκο: Σοϊλεμέζογλου, Καμαρά, Παρδάλης, Τριανταφύλλου.


Katerinisport.gr

7 σχόλια:

  1. Βέβαια τώρα θα πουν ότι από τον πρωτοπόρο φάγαμε τέσσερα ......δικαιολογίες.... ο πρωτοπόρος είναι ο Διαγόρας και εσύ είσαι ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ!!!!! ΝΤΡΟΠΗ ΠΙΑ ...τκαι συνεχιζουμε ....


    ΝΤΟΥΦΑΣ Δ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 1 γκολ και αυτό και πάλι από πέναλτι....
    Η γύμνια της της επίθεσης φάνηκε εξαρχής, σήμερα φάνηκε και η ανυπαρξία της άμυνας...
    Για τα χαφ ... ούτε λόγος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η απόλυτη καταντια! Εάν υπάρχει έστω και λίγη τσίπα απο τη διοίκηση πρέπει να παραιτηθεί, επιτέλους κάντε συνέλευση δεν πάει άλλο. ..Με αυτές τις εμφανίσεις αλλά και τις δυνατότητες που έχει η ομάδα πιστεύω ότι θα πέσουμε! ΠαπαΔημητρίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η «παραίτηση» είναι λέξη άγνωστη στον νεοέλληνα!
      Αυτοι δεν κανουν ούτε για το ΔΣ Φωστήρα Κολοπετινίτσας, κι όμως «διοικούν» τον Πιερικό!
      Κατσε να δούμε και το παιχνίδι με την Νίκη Βόλου την Κυριακή και βλέπουμε...

      Διαγραφή
  4. Πλήρης διαλυση. Ή ομάδα είναι δυναμικοτητας ερασιτεχνικού. Ή Διοίκηση ή τέλος πάντων αυτοί που έμειναν είναι μόνο για καμιά μπιρίμπα στο γνωστο καφενειο. Εκεί που έγινε το μεγαλύτερο έγκλημα είναι οι Ακαδημίες. Προσπάθεια τουλάχιστον μίας δεκαετίας την κατέστρεψε ο τεχνικός διευθυντής μέσα σε λίγες βδομάδες. Ενώ μέχρι περισι είχαμε διπλές ηλικιακες ομάδες, φέτος εχουμε μία ομαδα με 9 πιτσιρικια που συμμετέχει. Εάν μαλιστα αποχωρήσουν κάποια από αυτά τότε υπάρχει κίνδυνος να μας αποβάλλουν απο τη Γ εθνική. Εκεί φτασαμε. Το κουφό μάλιστα είναι πως φέραμε για προπονητές παίκτες εν ενεργεια άλλης ομάδας που παίζουμε αντίπαλοι στο πρωτάθλημα. Τα συμπεράσματα δικά σας. Ας μας απαντήσουν οι κολαουζοι που έμπαιναν τόσο καιρό εδώ μέσα και τους υποστήριζαν.
    Ανδρεαδης Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Quiz: «Βρες τις διαφορές»
      http://tinyurl.com/jf4y8tr


      Μία εικόνα, χίλιες λέξεις...
      http://tinyurl.com/js5sbyb

      Διαγραφή
  5. Ο Διαγόρας πέρσι έπαιζε στο τοπικό.........του χρόνου θα παίζει ο δύστυχος Πιερικός έτσι που το πάνε ....

    ΝΤΟΥΦΑΣ Δ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!