Η αποστολή του Πιερικού για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου

Με τη σαββατιάτικη πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πιερικού για το κυριακάτικο εντός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Ο ΜΙχάλης Ζιώγας καταστρώνει τα πλάνα του για την αναμέτρηση με τους Θεσσαλούς δίχως τους Κραγιόπουλο και Σοϊλεμέζογλου. Ειδικά η απουσία του Κραγιόπουλου «πονοκεφαλιάζει» τον τεχνικό του Πιερικού μιας και ο Κατερινιώτης αμυντικός αποτελεί ένα από τα βασικά «γρανάζια» του φετινού «μηχανισμού» του Πιερικού και ο Ζιώγας μέσα από τις προπονήσεις όλης της εβδομάδας προσπάθησε να βρει λύσεις να μη φανεί το κενό στα μετόπισθεν της ομάδας. Όσον αφορά στη θέση του τερματοφύλακα, κάτω από τα δοκάρια θα συνεχίσει ο Ιταλός Πισάνι που άφησε καλές εντυπώσεις στον αγώνα Κυπέλλου με την Πύδνα.
Ο Μιχάλης Ζιώγας, μετά το τέλος της προπόνησης ανακοίνωσε την αποστολή που απαρτίζεται από τους: Πισάνι, Σαραηλίδη, Αχείμαστο, Μπαρούτα, Αγησιλάου, Τριανταφυλλίδη, Μάρκου, Νταντίνη, Λούγκο, Παναγιωτίδη, Παπαδόπουλο, Λαζόπουλο, Εμμ. Καραμανώλα, Ριβελίνο, Καμαρά, Γελαδάρη, Γαλανόπουλο, Συμεωνίδη, Κολομπάκη και Κοκονόζι. Δυο εξ αυτών θα αποκλειστούν πριν την έναρξη του αγώνα για να προκύψει η δεκαοκτάδα.
Στις τάξεις του Πιερικού επικρατεί αισιοδοξία ότι η ομάδα μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του αγώνα και να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, παρότι ουδείς παραγνωρίζει την ισχύ του Ολυμπιακού Βόλου, σε μια αναμέτρηση που έχει φυσικά ξεχωριστή σημασία και για τον κόσμο του Πιερικού. Αξίζει να σημειωθεί ότι η παράδοση είναι δυσμενής για τον Πιερικό που αγνοεί τη χαρά της νίκης κόντρα στους Βολιώτες εδώ και δεκαοκτώ χρόνια.


katerinisport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!