Τάσος Σαραηλΐδης: "Βελτιωνόμαστε συνεχώς"!

Τάσος Σαραηλίδης (πρόεδρος Πιερικού) μετά το φιλικό με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας στο Katerinisport.gr.

«Η ομάδα συνεχίζει να δουλεύει, βελτιώνεται και σύντομα θα φανεί το έργο του προπονητή.
Αντιμετωπίσαμε έναν πιο έτοιμο αντίπαλο και σταθήκαμε καλά. Από την πλευρά της η διοίκηση συνεχίζει την προσπάθεια ενίσχυσης της ομάδας. Δυστυχώς δε λείπουν τα απρόοπτα που δυσχεραίνουν το έργο μας. Έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά και μέχρι τελευταία στιγμή, αν βρεθεί κάτι αξιόλογο θα ενισχυθούμε κι άλλο. Εστιαζόμαστε κυρίως στη μεσοεπιθετική γραμμή».

18 σχόλια:

  1. Χαμογελαστοι και οι δυο... και με το φραπέ στο χερι... ο «πρόεδρος»...
    Αραγε τους άρεσε το αποτέλεσμα του αγώνα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κύριε πατρή έχετε γίνει γραφικός σχολιάζεται τους πάντες και τα πάντα. Δεν έχετε κάτι καλύτερο να κάνετε? ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΝΙΚΟΣ

      Διαγραφή
    2. Κύριε Αποστολίδη,

      Οι σημαντικοί άνθρωποι σχολιάζουν ιδέες, οι συνηθισμένοι τα γεγονότα, και οι ασήμαντοι τους άλλους...

      Εύκολα μαντεύει κανείς σε ποια κατηγορία ανήκετε...

      Διαγραφή
    3. Ιδέες δεν είδα σχολιάζεις, γεγονότα επίσης δεν είδα να σχολιάζεις, τους άλλους όμως είδα να τους σχολιάζεις (φραπέ στο χέρι)... Η αυτογνωσία σου με συγκλονίζει! Νίκος Αποστολίδης

      Διαγραφή
    4. Παρακαλω πολύ κυριε Αποστολίδη ή «Αθηνόδωρε» ή όπως αλλιως... να διαβάζετε καλύτερα και αν έχετε πρόβλημα ανάγνωσης θα πρέπει να ζητήσετε βοήθεια ειδικού ή απλα γυρίστε πισω στο σχολείο ώστε να φρεσκάρετε τα βασικα ελληνικά σας. Σχολικες εγγραφες μεχρι 15 Σεπτεμβρίου.

      Διαγραφή
    5. ΥΓ
      Εγω σχολίασα το γεγονος της ηττας με φραπε, εσεις εξακολουθείτε να σχολιάζετε εμενα...
      Η γραφικοτητα σας, ξεπερνα καθε όριο...

      Διαγραφή
  2. Το ματς ήταν τουλάχιστον για 4-0 και μιλάμε για μια ομάδα όπως ο Αχιλλέας που θα βρίσκεται στο δεύτερο μισό του πίνακα βαθμολογίας. Η διαφορά ήταν διαφορά όχι ετοιμότητας αλλά δυναμικότητας και ποιότητας. Ειλικρινά θέλω να δω μέχρι πότε θα ταϊζουν σανό τον κόσμο. Δ. Σαββίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ρε σαραηλιδη τον καφε με τι τον πινεις? που βελτιωνεστε? με ποια ομαδα επαιζες και σταθηκες καλα? μηδεν ευκαριες ειχες χωρις αρχη και τελος.Δεν ξεχωρισε κανενας παιχτης.Ο Φωκαιδης για τον οποιο ευχαριστησες και τον καπετανοπουλο, μολις αλλαξες τη συμφωνια κυριων, την εκανε προφανως γιατι σας πηρε χαμπαρι τι λιγουρια ειστε , δεν ειδε κανεναν κυριο στη διοικηση.Τα απροοπτα που συμβαινουν στη ομαδα παρτε το χαμπαρι ειστε εσεις,πανω σε εσας εχουν επενδυσει ολοι οι περαστικοι, που για δικους τους λογους βολευονται με τη κατασταση που εχει δημιουργηθει.Τα ματια σας τα εχετε κλειστα για τον Πιερικο, απλως τα ανοιγεται μονο για τα χαρτζηλικια μηδενος εξαιρουμενου (+ προπονητη).Τελος, να εστιασεται μονο πως θα φυγετε γιατι η περιοδος του γιουχα δεν ειναι μακρια!!!!!!!! ευχαριστω για την φιλοξενια, ειναι λογια αγανακτησης μετα την εμφανιση, τελευταια θα ελεγα πριν την εναρξη του πρωταθληματος.ΦΙΛΙΚΑ Ν.ΚΑΛΑΙΤΖΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το μόνο ευχάριστο ποδοσφαιρικό γεγονός αυτές τις μέρες είναι η καλή εμφάνιση της Εθνικής απέναντι στην Ολλανδία και η αναμονή του αυριανού παιχνιδιού με το Γιβραλτάρ...

      Από τον Πιερικό δεν πρόκειται να δούμε καμία τέτοια χαρά στο εξής...

      Διαγραφή
    2. «Νίκος Πατρής» εδώ είναι το ολοκληρωμένο σύστημα έκδοσης και διαχείρισης ηλεκτρονικών εισιτηρίων για τους αγώνες της Εθνικής Ομάδας με δυνατότητα print@home!

      https://www.pame-ethniki.gr/gnfc/showProductList.html

      Με μια κίνηση εκτυπώνεις το εισιτήριο στο σπίτι σου.
      Σου προσφέρεται μάλιστα και η δυνατότητα πολλαπλών αγώνων σε πολύ ελκυστικές τιμές.
      Τέτοιες μεγάλες χαρές, σε τόσο μικρές τιμές ευκαιρίας μόνο η ΕΠΟ χορηγεί. Τώρα που θά 'χουμε και δικό μας πρόεδρο εκεί, δωρεάν μπλουζάκι με τη στάμπα του.
      Ρε «Νίκο», πάνε παίξε παραπέρα κι άδειασέ μας τη γωνιά.
      Άντε μπράβο παλικάρι μου

      ΥΓ. Αν δεν έχεις εκτυπωτή στο σπίτι σου κανένα πρόβλημα Να πας στα γραφεία της ΕΠΣ. Αυτοί έχουνε.

      Διαγραφή
    3. Βάζει εισαγωγικά σε ονόματα για να ειρωνευτεί ο Αθηνόδωρος που έχει σαν ψευδώνυμο όνομα πεθαμένου ηθοποιού. Κλάμα. Αναγνωστόπουλος Γ.

      Διαγραφή
    4. Αποστολίδη ή Αθηνόδωρε ή δεν ξέρω κι εγω (...)
      Τα παιχνίδια της Εθνικής στη τηλεόραση αγαπητέ, υπάρχει επίσης και το Live stream... αλλα και η Nova.. Αδύνατον να μεταβω στο εξωτερικό για να τα δω ζωντανα, όπως το 99% των Ελλήνων.
      Το ταλιρακι για ΑΥΤΟΝ τον πιερικο, δεν το χαλαλίζω... Μπορείς να πας εσυ στα γηπεδα της Πιερίας και να βλέπεις ζωντανά τα ξεφτιλίκια του και να καμαρώνεις κι'όλας.... Δικαίωμά σου (και βίτσιο σου)!

      Τωρα, κυριε «αθηνόδωρε», που δεν έχεις το θάρρος να γράφεις το όνομα σου και κρύβεσαι πισω απο ηλεκτρονικούς φερετζέδες, μπορεί να γραφτείς στο δημοτικό, μιας και οι εγγραφές άρχισαν, ωστε να μάθεις να διαβάζεις και να κατανοείς τα σχόλια των άλλων.

      Διαγραφή
    5. «Αθηνοδωρε» με την πολλαπλη προοσωπικότητα

      Κοιταξε

      1)να μάθεις ελληνικά ώστε να καταλαβαίνεις την εννοια των λέξεων και τα σχόλια των άλλων.

      2)να πάψεις να προπαγανδίζεις αδιάκοπα με προκλητικό τρόπο τις γραφικές σου απόψεις για τον Πιερικο. Σεβαστή και ελέυθερη η διαφωνία σου αλλά μέχρι το όριο που δε προκαλεί τη πλειοψηφία.

      3)να κατανοήσεις τις έννοιες όπως "ΠΙΕΡΙΚΟΣ"

      4)να μάθεις να σέβεσαι την άποψη των άλλων.

      5)να μάθεις ότι δεν ενδιαφέρεται κανένας για τις αντιπιερικες αποψεις σου.

      6)να πάψεις να ειρωνευεσαι ως όνειδος είτε από έλλειψη επιχειρημάτων (απόρροια αμπαλοσύνης) είτε από περιορισμένο λεξιλόγιο της ελληνικής γλώσσας, είτε απο εμπαθεια στον Πιερικο.

      7)να μάθεις τα μαθεις τα βασικα γυρω απο το πιερικο ποδόσφαιρο και τον Πιερικο.

      Απλά και εύκολα πράγματα.

      Διαγραφή
  4. Ή γιουχα δεν θα αργήσει από την κυριακη θα πέφτει βρισιδι άγριο κάνατε την ομάδα να μην βλέπετε και λέτε κερδίσαμε την καριτσα ομάδες α τοπικού θα κερδίζεται ομάδες ή εθνικής θα έχει κλαρίνο σε μόνιμη βάση οι ομάδες του νομού θα μας σεβαστούν και δεν θα βάλουν πολλά γκολ όταν θα πάμε βολο λαρισα καραισκακι θα έχει ταρίφα 5_6_7 γκολ .Απορω ο ζιωγας λίγη τσίπα δεν έχει τη κάθετε ακόμα και δεν φεύγει μαζί με την ανύπαρκτη διοίκηση και αυτός θα είναι μέσα στην ιστορία της ομάδας ως αυτοί που κατάφεραν και έριξαν την ομάδα στο τοπικό
    Δ Παπακωνσταντινου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο άνθρωπος είναι άμπαλος αν πιστεύει αυτά που λέει. Όλοι είδαμε μια ομάδα Γ εθνικής απέναντι σε μια ομάδα Γ τοπικο. Αυτή η ομάδα δυστυχώς δεν έχει περιθώρια βελτίωσης γιατί πρώτα πρώτα πάσχει στο θέμα της σωματοδομής των παικτών. ¨οταν θα φάνε την πρώτη πεντάρα η αγωνιστική κατρακύλα δεν θα έχει σταματημό γιατί η υχολογία τους θα φτάσει στο ναδίρ. Φυσικά και δεν θα λείπουν και τα γιουχαϊσματα των φιλάθλων που πληρώνοντας το εισιτήριο δεν θα αντέξουν να βλέπουν διασυρμούς. Τότε σας θέλω από τη διοίκηση πόσοι από σας θα έχετε τα κότσια να υπερασπίζεστε αυτήν την ούτως ή άλλως καταδικασμένη ομάδα.
    Ανδρεάδης Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν αυτό που είδαμε χθες ήταν ομάδα Γ εθνικής, τότε εγώ είμαι αστροναύτης. Εμ και ο άλλος μέλος της διοίκησης να βγαίνει και να μας λέει πως θα τρίβουμε τα μάτια μας με την ομάδα μοντέλο που φτιάχνουμε; και ο μέγας προεδράρας να μας λέει από πάνω πως η ομάδα είναι πλήρης και θα πάρουμε μόνο κάτι εξαιρετικό αν προκύψει.
    Γιατρέ τα χάπια μου, σε τι ανθρώπους πέσααμε.
    Πάντως να το ξέρετε πως μετά τον τρίτο, τέταρτο διασυρμό δεν θα μείνουμε απαθείς. Μέχρι τότε χαρείτε.
    Οικονόμου Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και οταν φαμε 10 γκολ θα βελτιωνομαστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ..ΒΕΛΤΙΩΝΩΜΑΣΤΕ>>>>>??????? ΤΙ ΛΕΣ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΣΥΜΠΑΝ ...


    ΝΤΟΥΦΑΣ Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!