Λευκή ισοπαλία στους Αμπελόκηπους

Στο 0-0 έμειναν Πιερικός και Ηρακλής Αμπελοκήπων στο αποψινό φιλικό προετοιμασίας στη Θεσσαλονίκη.

Σε ένα κάκιστο αγωνιστικό χώρο (ακούρευτο χορτάρι), οι δυο ομάδες δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν πολλές ευκαιρίες, αλλά η ομάδα του Πιερικού ήταν αυτή που είχε την κυκλοφορία και τον έλεγχο της μπάλας καθόλη την διάρκεια του αγώνα. 

Για μια ακόμη φορά, ο προπονητής Μιχάλης Ζιώγας δοκίμασε σχήματα και εφάρμοσε κάποιες σκέψεις του στον αγωνιστικό χώρο, καθώς κοντεύουμε και στο τελικό στάδιο προετοιμασίας με την εναρξη του πρωταθλήματος να πλησιάζει. 
Επίσης αρκετοί υπο δοκιμήν ρίχτηκαν στον αγώνα ωστέ να κριθεί εαν μπορούν εν τέλει να βοηθήσουν την ομάδα.

Κρίσιμη η αυριανή ημέρα
Αύριο είναι κρίσιμη ημέρα για την ομάδα του Πιερικού, καθως εκπνέει η διορία κατάθεσης φακέλου εκκαθάρισης ώστε μα μην μπει η ομάδα σε "μπελάδες" του νέου νόμου Κοντονή. 
Σύμφωνα με πληροφορίες μας, το θέμα το έχει αναλάβει δικηγόρος της ομάδας και η διαδικασία κατάθεσης είναι στην τελική ευθεία, ώστε να μην κριθεί ο φάκελος εκπρόθεσμος.

Για τις εξελίξεις θα ενημερωθείτε αύριο στο PNEWS.


Συνθέσεις του φιλικού αγώνα: 
Πιερικός: Σοιλεμιτζόγλου, Μπαρούτας, Κραγιόπουλος, Μάρκου, Υ.Κ, Παναγιωτίδης, Σίμος, Καραμανώλας, Φωκαΐδης, Υ.Κ, Καραμανώλας Λ. 
*Υ.Κ = Υπό δοκιμήν
Έπαιξαν και οι Τριανταφυλλιδης, Μιχαηλΐδης, Λαζοπουλος, Μυσιουδης, Υ.Κ, Υ.Κ.

Ηρακλής Αμπελοκήπων
Αζόφ, Σαμανίδης, Κουνουζίδης, Παναγιωτίδης, Σακκάλης, Παπαδημητρίου, Σάρρος, Παπάζογλου, Τσεκερίδης, Παπαιωάννου, Γλεντής.


Σε λίγο στο PNEWS, φωτορεπορτάζ του αγώνα..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!