Λίγες σκέψεις για το τι εστί να είσαι Πρόεδρος στην ομάδα της καρδιάς μας

Λίγες σκέψεις για το τι εστί να είσαι Πρόεδρος στην ομάδα της καρδιάς μας..Του Κωνσταντίνου Παναγίτσα.
ΕυχήΚατάραΤύχηΑτυχίαΜάλλον όλα αυτά μαζί..
Ευχή γιατί έχεις αναλάβει μια ιστορική ομάδα επαρχιακή που αντιπροσωπεύει έναν ολόκληρο νομό που έχει μεγαλώσει γενιές ποδοσφαιρόφιλων που έχει αναδείξει παίκτες Διεθνείς αλλά και με μεγάλη καριέρα σε ομάδες με πιο βαριά Ιστορία από την δικά μας.
Κατάρα γιατί στον ποδοσφαιρικό στερέωμα ότι υψώνετε στα ουράνια με μια λάθος κίνηση πέφτει στα τάρταρα και το ένα κακό σβήνει τα ΧΙΛΙΑ καλά…Και δυστυχώς εδώ το δεύτερο κομμάτι ισχύει πάντα.
Τύχη γιατί  θα έχεις την αγάπη του κόσμου και την στήριξη της τοπικής κοινωνίας  στο νέο σου ξεκίνημα, γιατί έχεις έναν ποδοσφαιρικό χάρτη να εξετάσεις γεμάτο νέα ταλέντα να ενισχύσεις τις ακαδημίες σου και να πλαισιώσεις μετέπειτα την ομάδα σου, γιατί έχεις έτοιμες εγκαταστάσεις δημοτικές και χρειάζεται μόνο να τις συντηρείς…

ΑΤΥΧΙΑ….όσο εύκολα αγαπηθείς τόσο πιο εύκολα θα γίνεις μισητός…όσο ψάχνεις συμπαραστάτες τόσο θα βρίσκεις κριτές ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ που γνωρίζουν τα πάντα αλλά δεν γνωρίζουν τι σημαίνει να ρίχνεις χρήμα στην ομάδα…Θα βρείς κοράκια και δε μιλώ για διαιτητές αλλά για δήθεν ΠΙΕΡΙΚΟΥΣ που το μόνο που επιθυμούν είναι να φάνε λίγα ψίχουλα δόξας και λίγα κέρματα του ευρώ που εσύ είσαι πρόθυμος να δώσεις για το καλό της ομάδας και να στριμωχτούν τζαμπέ στην κερκίδα δίπλα σου για μια φωτογραφία του κυρ Σάββα ..Βέβαια τζαμπέ θα μπουν και όταν θα σε κράζουν για ένα ατυχές αποτέλεσμα η μια λάθος επιλογή…Θα βρείς μια ομάδα , που δυστυχώς τα τελευταία χρόνια παρά τις φιλότιμες προσπάθειες αρκετών προέδρων ( τα λάθη φυσικά δεν τα ξεχνάμε..ουδείς αλάθητος ) χτυπιέται στα χωράφια της  Β κ’ Γ εθνικής χωρίς το βήμα παραπάνω, που έχει απαξιωθεί από όλους και δεν μπορεί να κλείσει ταλέντα του νομού που από τα 16 φεύγουν σε ΠΑΟΚ - ᾹΡΗ – κ.ο.κ επειδή ο κάθε μπαμπάς νομίζει ότι έχει γιο τον Ρονάλντο ή τον Μέσσι και απαιτεί να παίζει βασικός στον Πιερικό , ειδάλλως ας κόβει το χόρτο στην Τούμπα η να καθαρίζει τον πάγκο στο Βικελλίδης. (υπάρχουν και οι εξαιρέσεις αλλά δυστυχώς ο κανών ισχύει ).
Εν κατακλείδι και για να μην κουράζω..Ο Πιερικός χρειάζεται μια αντρίκια διοίκηση που να πει αλήθειες όσο και αν πονέσουν και να καταθέσει πλάνο όσο και αν δεν αρέσει σε πολλούς…
Προσωπικά προτιμώ να μου πεί μια διοίκηση ότι για 3 χρόνια θα σε χτίσω στην Γ και μετά βήμα βήμα θα σε πάω εκεί που ανήκεις παρά να μου πουλά φύκια για μεταξωτές κορδέλες κάθε μήνα…Ακόμα πρέπει επιτέλους να γκρεμίσει  ( μεταφορικά πάντα μιλώντας ) ότι παλιό υπάρχει στο γήπεδο και να το ξαναχτίσει με προσεκτικές επιλογές και γερά θεμέλια…

Υ.Γ. 1   Κ. Παπαδόπουλε πραγματικά εάν ισχύουν όσα ακούγονται , γράφονται και λέγονται στην πιάτσα και στα site , τότε ο Πιερικός παρόλο το παρελθόν με τα όποια λάθη θα σας  χρωστά μεγάλη ευγνωμοσύνη. 
Υ.Γ.2  Κ. Σαραηλίδη ήσασταν ο μόνος που μπήκε μπροστά όταν όλα χανόντουσαν αλλά στην νέα εποχή που πρέπει να περάσει η ομάδα μας δεν πρέπει να σταθείτε εμπόδιο αλλά συμπαραστάτης… Αποδείξτε το με την πράξη σας..
Υ.Γ.3  Προς τυχόν νέα διοίκηση…Αρκετά βάσανα πέρασε και περνά η ομάδα έχετε την ευκαιρία να γίνετε Ο Σωτήρας της και να γράψετε το όνομα σας με χρυσά γράμματα στα 56χρόνια Ιστορίας του συλλόγου…Και ως ναυτιλιακή επιχείρηση που είστε σας προκαλώ.. 
<< Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα. >> 

2 σχόλια:

  1. Απόλυτα σωστές οι σκέψεις του φίλου. ο. Παναγιτσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειδικα στο σημείο που μιλαει για «Αχαριστία» ....
      Αυτη είναι μια μεγαλη πικρα που βιώνουν όλοι οι πρόεδροι, όλων των ομαδων, ανεξάρτητα απο τα όποια καλα που έκαναν στην ομάδα τους...

      Διαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!