ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΟΠ ΘΥΡΑ 5

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΟΠΑΔΩΝ ΠΙΕΡΙΚΟΥ
       ΘΥΡΑ 5 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ως ο ιστορικότερος οπαδικός σύνδεσμος θέλουμε κατηγορηματικά να καυτηριάσουμε και να καταγγείλουμε την κεκαλυμμένη και απρόκλητη επίθεση που δέχεται ο ΣΦΙΠ και τα μέλη του από την ιστοσελίδα του PierikosNews (PNews), στα σχόλια που συνοδεύουν τις ανακοινώσεις μας. Ουδέποτε, είτε συλλογικά σαν ΣΟΠ-ΘΥΡΑ 5, είτε ατομικά ως μέλη του, υιοθετήσαμε ή υποστηρίξαμε τέτοιου είδους αήθεις και χυδαίες επιθέσεις οι οποίες προσβάλλουν την Πιερική οικογένεια στο σύνολό της. Εμείς στον ΣΟΠ-ΘΥΡΑ 5 πέρα από την εκτίμηση που έχουμε απέναντι στον ΣΦΙΠ για τη συμβολή του στην ανάδειξη της Ιστορίας της ομάδας μας, θεωρούμε τα μέλη του ΣΦΙΠ αδέρφια μας με τα οποία μπορούμε να συζητήσουμε φιλικά και πολιτισμένα για οποιοδήποτε θέμα αναφέρεται στο παρόν και το μέλλον του Πιερικού.
 1. Καταδικάζουμε κάθε απειλή, προσβολή ή επίθεση ανώνυμη ή μη εναντίον του ΣΦΙΠ και των μελών του.
 2. Αποδοκιμάζουμε οποιονδήποτε ενθαρρύνει τις παραπάνω συμπεριφορές ή παρέχει πρόσφορο έδαφος για την πραγματοποίηση και ανάδειξή τους..
 3. Δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι όποιος καταφέρεται εναντίον του ΣΦΙΠ και των μελών του με τέτοιο χυδαίο και επιθετικό τρόπο χρησιμοποιώντας το όνομα του ΣΟΠ-ΘΥΡΑ 5, το κάνει ψευδεπίγραφα και σε καμία των περιπτώσεων δεν αντιπροσωπεύει τον σύνδεσμό μας. 
4. Έχουμε την πεποίθηση ότι οι όποιες διαφορές μας δεν είναι αγεφύρωτες, απεναντίας αποτελούν τροφή για δημιουργικό προβληματισμό προς την κατεύθυνση της επίλυσης των χρόνιων προβλημάτων της ομάδας μας. 
Κλείνοντας εκφράζουμε και πάλι την λύπη μας που οι ανακοινώσεις του συνδέσμου μας έγιναν πεδίο απρεπούς και παράνομης συμπεριφοράς προς τα αδέρφια μας του ΣΦΙΠ, επαναλαμβάνουμε ότι ο ΣΟΠ-ΘΥΡΑ 5 δεν έχει συμμετοχή σε αυτές τις κατακριτέες συμπεριφορές και προτρέπουμε τo PNews να επιτρέπει μόνο επώνυμα σχόλια, απαγορεύοντας τα ανώνυμα που μπορούν να μας βάλουν όλους σε περιπέτειες.

ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΙΕΡΙΚΟΣ
     ΘΥΡΑ 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!