Στις 18:30 η συνάντηση ενδιαφερόμενων και διοίκησης!

Στη πόλη μας βρίσκονται οι Αθηναίοι εκπρόσωποι του κ.Λιναρδή οπού ενδιαφέρονται για την διοίκηση της ομάδος του Πιερικού, ώστε να γνωστοποιήσουν στη διοίκηση το επίσημο ενδιαφέρον τους για την ομάδα και να οριστικοποιηθεί ημερομηνία συνέλευσης.

Η συνάντηση με τους σημερινούς διοικούντες ορίστηκε στις 18:30 στα γραφεία του συλλόγου, ενώ η απαίτηση της διοίκησης Σαραηλίδη είναι στη συνάντηση αυτή να πάρουν μέρος απο τη μεριά του Λιναρδή δύο εκπρόσωποι και ένας δικηγόρος.
Ο κόσμος αγωνία και περιμένει με ανυπομονησία τα θετικά νέα, ώστε να μην κωλυσιεργεί άλλο αυτή η υπόθεση, και πάνω από όλα να μην κολλήσει πουθενά!


Το PierikosNews θα σας ενημερώνει ανά πάσα στιγμή το τι συμβαίνει την ώρα που εξελίσσονται οι διαδικασίες στα γραφεία, καθώς και θα σας ενημερώσει άμεσα για το τελικό πόρισμα της συνάντησης. 
Μείνετε συντονισμένοι...

2 σχόλια:

  1. Μακάρι να πάνε όλα καλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστούμε για την έγκαιρη ενημέρωση μιας και είμαστε μακριά!Αναμένουμε εξελίξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!