ΝΙΚΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΙΕΡΙΚΟΣ-ΑΧ.ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ

Στην κλήρωση που αναρτήθηκε χθες, για τα 5 εισιτήρια του αγώνα Πιερικος-Αχ.Νεοκαισάρειας της Κυριακης, νικητές είναι όλοι όσοι έδωσαν την συμμετοχή τους στην ανάρτηση, δηλαδή και οι 6 συμμετέχοντες! Το Pierikosnews αποφασισε για να μην μεινει κανενας παραπονεμενος να δοθει ενα ακόμη εισιτηριο στον 6ο συμμετέχοντα!

Οπότε όσοι έδωσαν το ονοματεπώνυμο τους στην ανάρτηση κέρδίσαν, και θα πρέπει να περάσουν αύριο (Σάββατο) απο τις 11 π.μ εως 14:00 μ.μ στο Ραδιοφωνικό σταθμό Ενημέρωση 92.2 στην οδό Κρέσνας 1 (Γωνία Al dente) για να παραλάβετε το εισιτήριο σας 
*Εαν είστε φοιτητες-στρατιωτικοί με την κάρτα "πάσο" σας.

Αθανασιάδης: "Ας μην βιάζονται κάποιοι δημοσιογράφοι να κοινοποιούν το-6!"

Με τον πρόεδρο του Πιερικού Παναγιώτη Αθανασιάδη μίλησε πρίν απο λίγο το Pierikosnews για την δικαίωση του αγώνα με την Νίκη Βόλου, αλλα και για την βιασύνη κάποιων τοπικών δημοσιογράφων να αναρτήσουν την βαθμολογία με το -6 ενώ δεν έχει παρθεί καν επίσημη απόφαση για το συγκεκριμένο θέμα. 

Ο Παναγιώτης Αθανασιάδης μας είπε αναλυτικά: "Ας μην βιάζονται κάποιοι Δημοσιογράφοι να κοινοποιούν τους -6 βαθμους κατά του Πιερικού, και ας παίρνουν επίσημες πληροφορίες, όπως αυτές που ήρθαν απόψε το μεσημέρι στα γραφεία του Πιερικού, ότι δηλαδή ο Πιερικός δικαιώθηκε για την ένσταση του στον αγώνα με την Νίκη Βόλου, και ότι αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 3η θέση με 8+3 βαθμούς δηλαδή 11 στη βαθμολογία της Γ Εθνικής.




ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ! ΟΛΟΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ!


Απόφαση ΕΠΟ: Χάνει στα χαρτιά η Ν.Βόλου το ματς με τον Πιερικό, Στους11 βαθμούς πλέον η ομάδα μας!

Πριν τον αγώνα με τον Πιερικό που είχε γίνει στη Χάλκη, στη συνάντηση με την αστυνομία για τα μέτρα τάξης αναφέρθηκε ότι το γήπεδο δεν έχει άδεια τέλεσης αγώνων. Οι άνθρωποι Νίκης και Πιερικού επικοινώνησαν με την ΕΠΟ και ο υπεύθυνος της Ομοσπονδίας ανέφερε πως θα γίνει κανονικά η αναμέτρηση στη Χάλκη. Ο Πιερικός πριν τον αγώνα έκανε ένσταση, την υποστήριξε και την κέρδισε!

Η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής αναφέρει:
Δέχεται την ένσταση του σωματείου Πιερικός. Επιβάλλει στο σωματείο Νίκη Βόλου τις ακόλουθες πειθαρχικές κυρώσεις: α) απώλεια του αγώνα, β) αφαίρεση δύο (2) βαθμών από τον πίνακα της τρέχουσας ποδοσφαιρικής περιόδου, γ) αφαίρεση δύο (2) βαθμών από το επόμενο πρωτάθλημα και δ) χρηματική ποινή πεντακοσίων (500,00) ευρώ (αγώνας Πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής, Νίκη Βόλου-Πιερικός της 11/10/2015).



To PierikosNews μίλησε με ανθρώπους της ομοσπονδίας, καθώς υπήρξε παρεξήγηση στο θέμα του σημερινού βαθμολογικού πίνακα.
Ξαφνικά ενώ στην επίσημη βαθμολογία μας είχαν με όσους πόντους είχαμε κερδίσει, (8 βαθμούς συγκεκριμένα), ξαφνικά σήμερα συμπεριλαμβάνουν και τους -6 που κουβαλάμε απο την Football League, χωρίς όμως να έχουν κάποιο επίσημο έγγραφο για το αν ισχύει όντως κάτι τέτοιο στην κατηγορία μας. Πάντως αυτός που χειρίζεται το σαιτ της ΕΠΟ, (που λογικά δεν είναι ίδιος, αλλα κάποιος άλλος... την ίδια ώρα τον ΟΦΗ (που και αυτός υποτίθεται κουβαλάει τους -6 βαθμούς) τον έχει κανονικά με όσους βαθμούς μάζεψε στο πρωτάθλημα, χωρίς δηλαδή να του αφαιρούνται -6. Οπότε μάλλον πρόκειται  για κάποια παρεξήγηση και περιμένουμε την ανάλογη διόρθωση.

Εφόσον δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση για τους -6, δεν μπορούμε να μιλάμε για -6! Αυτό είναι το ρητό του PierikosNews, και θα το υπενθυμίζουμε συνέχεια. Πάντως και να ισχύσει κάτι τέτοιο, απο πίσω υπάρχουν άνθρωποι που θα χειριστούν κατάλληλα την υπόθεση για την άμεση δικαίωση.

Σας δίνουμε την πραγματική βαθμολογία του ομίλου μας αυτή τη στιγμή.


1.Καραϊσκάκης 16
2.Φιλιππιάδα 12
3.Πιερικός 11
4.Θεσπρωτός 11
5.Πύδνα Κίτρους 10
6.Τσαριτσάνη 10
7.Αιγινιακός 10
8.Νίκη Βόλου 9
9.Δωτιέας Αγιάς 9
10.Πύρασος 7
11.Τύρναβος 6
12.Ρήγας Φεραίος 6
13.Νεοκαισάρεια 4
14.Καναλάκι 4
15.Φαρκαδόνα 4
16.Μαρτίνο 1
17.Φωκικός 1



ΚΛΗΡΩΣΗ: ΚΕΡΔΊΣΤΕ 5 ΕΙΣΙΤΉΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΙΕΡΙΚΟΣ-ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ!

Τo PierikosNews σε συνεργασία με την ομάδα του Πιερικού, δίνει την ευκαιρία στους νεαρούς αναγνώστες μας, να παρακολουθήσουν δωρεάν τον αγώνα ''ντέρμπι'' της Κυριακής απέναντι στον Αχ.Νεοκαισάρειας.

*ΠΡΟΣΟΧΗ: Μέρος στην κλήρωση μπορούν να λάβουν ΜΟΝΟ, νεαροί μαθητές (κάτω των 18 ετών δηλαδή)......Φοιτητές, και Στρατιώτες. 

  • *Οι νεαροί (δηλαδή κάτων των 18 ετών) μπορούν να πάρουν μέρος και σε περίπτωση που κερδίσουν κάποιο απο τα πέντε εισιτήρια, μπορούν να παραλάβουν απευθείας το εισιτήριο τους.
  • *Οι φοιτητές και οι στρατιωτικοί θα πρέπει να υποδείξουν την αντίστοιχη κάρτα (πάσο) και στη συνέχεια να τους δοθεί το εισιτήριο οπού κέρδισαν.

Παίρνετε μέρος με έναν απλό τρόπο... γράφετε κάτω ακριβώς απο την συγκεκριμένη ανάρτηση το ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ σας και έτσι μπαίνετε αυτόματα στην κλήρωση. 



Αύριο το βράδυ κιόλας η κλήρωση θα ολοκληρωθεί και θα σας δοθούν στοιχεία για να παραλάβετε το εισιτήριο σας. 

Συνέντευξη Τύπου ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ (vid)

Πραγματοποιήθηκε απόψε στα γραφεία του Ερασιτέχνη, η καθιερωμένη Συνέντευξη Τύπου της ομάδας του Πιερικού. 
 Νίκος Ζαλίκας και Βασίλης Δαδάκος καθίσαν απέναντι σε τοπικούς Δημοσιογράφους-Αθλητικογράφους της περιοχής μας και απάντησαν σε διάφορα ερωτήματα που τέθηκαν προς συζήτηση και προς απάντηση στον φίλαθλο κόσμο του Πιερικού.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε αρχικά την τοποθέτηση και την έναρξη της Συνέντευξης Τύπου με τον προπονητή της ομάδας μας, Νίκο Ζαλίκα να παίρνει αρχικά την σκυτάλη. Ολοκληρωμένη η Συνέντευξη τύπου με την συζήτηση και της ερωτήσεις των Δημοσιογράφων θα αναρτηθεί αργότερα το βράδυ. 

Μείνετε συντονισμένοι στο PierikosNews, καθώς αναμένονται και εκπλήξεις, με κλήρωση εισιτηρίων για το Κυριακάτικο ντέρμπι της Κυριακής.


www.pierikosnews.blogspot.com
Γιώργος Σιδηρόπουλος







Η Σημερινή προπόνηση-προετοιμασία του Πιερικού για το Κυριακάτικο τοπικό ''Ντέρμπι'' (ΦΩΤΟ)

Στο "Γήπεδο του", πραγματοποίησε απόψε το απόγευμα η ομάδα του Νίκου Ζαλίκα την προετοιμασία του για τον αγώνα της Κυριακής, και πρώτο τοπικό ντέρμπι της ομάδας μας, απέναντι σε αυτή του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας. Παρών και δίπλα στην ομάδα μέλη της Διοίκησης που τρέχουν καθημερινά δίπλα στην ομάδα για το καλύτερο αποτέλεσμα αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά.


Ο Νίκος Ζαλίκας με τους συνεργάτες του, προετοιμάζουν την ομάδα σωστά και με κύρια βάση την ιδιαιτερότητα ενός τοπικού ντέρμπι την ομάδα, και αυτή δηλώνει πάνοπλη. Αμφίβολος πιθανών να είναι μόνο ο Άκης Γεωργίου, οπού ολοκλήρωσε μεν την αποθεραπεία του, αλλά θέλει δε να προφυλαχθεί για πιθανή υποτροπή, η απόφαση για τον ίδιο θα παρθεί την τελευταία στιγμή. Πάντως σε όλα τα επίπεδα η ομάδα είναι έτοιμη, όχι μόνο για τον αγώνα της Κυριακής, αλλά και για το δεύτερο κατα σειρά Πιερικό ντέρμπι την Τετάρτη, κόντρα στη Πύδνα Κίτρους.
Παρακάτω υπάρχει Φωτορεπορτάζ της προπόνησης.

Διαιτητής και βοηθοί για τον αγώνα της Κυριακής:
Πιερικός – Αχιλλέας Νεοκαισάρειας Καρατέρπος, Ιωαννίδης, Μπαλιάγκας (Κοζάνης) 

Να υπογραμμιστεί ότι η Διοίκηση της ομάδας, πήρε την απόφαση να δώσει δωρεάν εισιτήρια για τον Κυριακάτικο αγώνα κόντρα στη Καισάρεια, σε μαθητές Γυμνασίων, Λυκείων της περιοχής μας, καλόντας τους έτσι να υποστηρίξουν και να είναι δίπλα σε αυτή την προσπάθεια που ξεκίνησε πριν απο ένα μήνα για έναν νέο και δυνατό πάλι Πιερικό... απο παλιά!

Ρεπορτάζ: Γιώργος Σιδηρόπουλος

ΕΥΚΟΛΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ

ΕΥΚΟΛΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ
Επικράτησε εύκολα στον θεσμό του κυπέλλου της ΕΠΣ Πιερίας επικρατώντας με 4-0 στο γήπεδο του Λόφου με τον Απόλλωνα Ράχης
Για τον θεσμό του κυπέλλου ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ αγωνίστηκε στον Λόφο με την ομάδα του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΡΑΧΗΣ και επικράτησε με 4-0, δυο τέρματα σε κάθε ημίχρονο. Ο προπονητής των μελανόλευκων Νίκος Ζαλίκας έδωσε την ευκαιρία σε αρκετούς νεαρούς  ποδοσφαιριστές να αγωνιστούν από την αρχή του παιχνιδιού αφήνοντας αρκετούς βασικούς εκτός σχήματος. Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ήταν κυρίαρχος του παιχνιδιού καθ΄ όλη τη διάρκεια του 90’ λέπτου έχοντας ευκαιρίες και παρουσιάζοντας όμορφο και γρήγορο ποδόσφαιρο. Κάποιες ωραίες στιγμές παρουσίασαν και οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα Ράχης. Τα τέρματα για τον ΠΙΕΡΙΚΟ σημείωσαν οι: Δαδάκος Ευάγγελος στο 11΄ και 71΄και Τσιώλης Απόστολος στο 27΄ και 73΄.
Πριν την έναρξη του παιχνιδιού ο πρόεδρος του Απόλλωνα Ράχης Νικόλαος Γιαννιώτας απένειμε τιμητική πλακέτα στην ομάδα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ για την προσφορά της ομάδας του ΠΙΕΡΙΚΟΥ στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Την πλακέτα έλαβε εκ μέρους της διοίκησης ο Γεν. Αρχηγός της ομάδας Βασίλης Δαδάκος. Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΙΕΡΙΚΟΥ ευχαρίστησε την διοίκηση και την ομάδα του Απόλλωνα Ράχης για την άψογη φιλοξενία που έτυχε η ομάδα. Η φιλοξενία του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΡΑΧΗΣ ήταν αξιέπαινη, φιλότιμη από την πρώτη στιγμή για όλη την αποστολή. Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο Νίκο Γιαννιώτα και όλο το διοικητικό συμβούλιο για την υποδειγματική φιλοξενία τους καθώς και τους φιλάθλους του Απόλλωνα Ράχης οι οποίοι αρίστευσαν με την συμπεριφορά τους δείχνοντας αθλητική άμιλλα και φιλική συμπεριφορά, αλλά και τους ποδοσφαιριστές για το «ευ αγωνίζεσθε». Τέτοιες ενέργειες  προάγουν το ποδόσφαιρο που το έχει μεγάλη ανάγκη. Η ενδεκάδα για τον ΠΙΕΡΙΚΟ: Παπατολίκας Δημήτρης, Πολυχρονιάδης Σταύρος, Ανδρεάδης Σταύρος, Ιορδανίδης Νίκος, Παπαδόπουλος Δημήτρης, Κωνσταντίνου Δημήτρης, Τσιώλης Απόστολος, Νταντίνης Κωνσταντίνος, Δαδάκος Ευάγγελος, Παπαδόπουλος Σίμος, ΠέεφΌλιβερ. Αγωνίστηκαν επίσης ως αλλαγές οι: ΤροϊρηςΝίκος, Καράμπελας Χρήστος, Κίτσιος Γιώργος. 





ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ

 

Ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ προσκαλεί τους δημοσιογράφους, αθλητικούς ρεπόρτερ, ΜΜΕ και όσους ασχολούνται με το αθλητικό ρεπορτάζ, ότι κάθε Πέμπτη και ώρα 18:30, ο προπονητής του ΠΙΕΡΙΚΟΥ κ. Ζαλίκας Νικόλαος θα παραχωρεί συνέντευξη τύπου προς όλους τους ενδιαφερόμενους στα γραφεία του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΥ στο Α΄ ΔΑΚ Κατερίνης, Εθνικού Σταδίου.

Γραφείο Τύπου κι Επικοινωνίας ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ

Δηλώσεις του Στέλιου Χατζηιωάννου για το παιχνίδι με τον ΓΣ Λαρισαίων

Ο Πιερικός Αρχέλαος έχει ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία του για το κρίσιμο παιχνίδι με την Καστοριά.Το κλίμα στην ομάδα είναι καλό και όλοι είναι αποφασισμένοι να επανέλθει άμεσα η ομάδα στις νίκες και τις καλές εμφανίσεις.Ο προπονητής της ομάδας Στέλιος Χατζηιωάννου δήλωσε στο σάιτ της ομάδας:

“Είναι γεγονός ότι δεν είμαστε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα αλλά και από την έκταση της διαφοράς όπως αυτή διαμορφώθηκε στο τέλος. Στο πρώτο ημίχρονο καταφέραμε να ελέγξουμε τον ρυθμό του παιχνιδιού, να περιορίσουμε τα ατού των αντιπάλων και να έχουμε το προβάδισμα στο σκορ. Ωστόσο δεν είχαμε διάρκεια στην καλή μας απόδοση για αυτό και ήρθε η ήττα απέναντι σε μια ομάδα που έχει επενδύσει πολλά στη φετινή χρονιά. Είναι γεγονός ότι έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης και μεσά από τη δουλειά στην προπόνηση θα έρθουν και τα αποτελέσματα. Ευελπιστούμε αυτό να συμβεί απο το επόμενο κιόλας παιχνίδι απέναντι στην Καστοριά.”

Βραβεία ΠΣΑΤ: Βραβείο για το Ντοκιμαντέρ με θέμα τον ΠΙΕΡΙΚΟ (Ήρωες της αλάνας)

Η Επιτροπή Δημοσιογραφικών Βραβείων του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου, κατά τη συνεδρίαση της, στις 26 Οκτωβρίου 2015, εξέτασε τα υποβληθέντα δημοσιογραφικά θέματα και έκρινε προς βράβευση τα εξής, για την περίοδο 2014-2015:
Τα Δημοσιογραφικά Βραβεία ΠΣΑΤ
Έντυπος Τύπος-Ιστοσελίδες
Βασίλης Μοιρώτσος (Έπαθλο «Νικήτας Γαβαλάς»): Συνέντευξη του ποδοσφαιριστή Ούμπιντες για την πρόωρα χαμένη αδερφή του, Ιστοσελίδα «Gazzetta.gr»
Νίκη Μπάκουλη (Έπαθλο ΕΣΗΕΑ): Θέμα «Cork City FC: Οι οπαδοί που έγιναν επιτυχημένοι ιδιοκτήτες», Ιστοσελίδα «Sport24.gr»
Έπαινος: Παναγιώτης Συρόπουλος: Συνέντευξη του Μητροπολίτη Ξάνθης και Περιθεωρίου, Εφημερίδα «Goal News»
Τηλεόραση
Γιάννης Καράγιωργας: Συνέντευξη από τον αθλητή καταδύσεων Γκρέγκ Λουγκάνις, Τηλεοπτικό κανάλι «euronews»
Δημήτρης Μαλισιώβας (Έπαθλο ΕΔΟΕΑΠ «Πάνος Γεραμάνης»): Συνέντευξη του διεθνούς ποδοσφαιριστή Κυριάκου Παπαδόπουλου, Εκπομπή «Αθλητική Κυριακή», Τηλεοπτικός Σταθμός «ΝΕΡΙΤ»
Γιάννης Θειακός (Έπαθλο «Χρήστος Ράπτης»): Ρεπορτάζ με θέμα «Εθνική ομάδα Αστέγων», Εκπομπή «Κοινωνία ώρα Mega», Τηλεοπτικός Σταθμός «Mega Channel»
Ειδικός Έπαινος: Στον Βασίλη Σκουντή και την ομάδα συνεργατών του Ντοκιμαντέρ «Τα καλύτερα μας χρόνια» για τη διαδρομή της Εθνικής ομάδας μπάσκετ από το 1936 και 2015, Τηλεοπτικός Σταθμός «OTE T.V.»
Ειδικός Έπαινος: Στον Βασίλη Μάστορα και την ομάδας συνεργατών του Ντοκιμαντέρ «Ήρωες της αλάνας», για την ποδοσφαιρική ομάδα του Πιερικού Κατερίνης, Τηλεοπτικό κανάλι «ΕΡΤ3»
Ραδιόφωνο
Μάκης Διόγος – Γιάννης Κυφωνίδης (Έπαθλο ΕΔΟΕΑΠ «Χρήστος Σβολόπουλος»): Συνέντευξη Περικλή Ιακωβάκη, Ραδιοφωνικός σταθμός «ΣΠΟΡ FM 94,6»

Ξεκινάει την προετοιμασία του ο Πιερικός εν όψει Αχιλλέα Νεοκαισάρειας!

Η Επικαιρότητα του Πιερικού, στις γρήγορες....


*Στον Πιερικό ''ανάβουν μηχανές'' απο σήμερα και ο Νίκος Ζαλίκας θέλει να προετοιμάσει σωστά την ομάδα του για το Πιερικό ντέρμπι της Κυριακής απέναντι στον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας.

*Απών απο το συγκεκριμένο παιχνίδι θα είναι μόνο ο Άκης Γεωργίου, ο οποίος συνεχίζει την αποθεραπεία του και σε λιγότερο απο 10 ημέρες θα είναι έτοιμος για να επιστρέψει πίσω στη δράση.

*Ο Νίκος Ζαλίκας μαζί με τον γενικό αρχηγό Βασίλη Δαδάκο κατασκόπευσαν στο χθεσινό παιχνίδι την ομάδα του Αχιλλέα, καθώς και αυτή του Αιγινιακού, οπού αναμετρήθηκαν στο γήπεδο της Καισάρειας.

*Επίσης ακούγεται έντονα η περίπτωση ενδεχόμενης μεταγραφής στον Πιερικό ενός περιφερειακού επιθετικού. Αυτό θα αποφασιστεί σύντομα αν θα πραγματοποιηθεί. 

*Στο θέμα του Νίκου Ζαλίκα με τοπικούς δημοσιογράφους της πόλης μας, η διοίκηση θέλησε να μην δώσει άλλη διάσταση στο θέμα και να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Ο Ν.Ζαλίκας πάντως απολογήθηκε στην διοικούντες της ομάδας, και περιμένουμε κάποια δημόσια τοποθέτηση του, ενδεχομένως την Πέμπτη στην Συνέντευξη τύπου (εαν πραγματοποιηθεί) η την Κυριακή μετά τον αγώνα.

ΓΣ Λάρισας 1928-Πιερικός Αρχέλαος 81-63 Ήττα στη Λάρισα

Ο Πιερικός Αρχέλαος ηττήθηκε από τον Γυμναστικό Σύλλογο Λάρισας με 81-63 σε εκτός έδρας αναμέτρηση στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β΄εθνικής κατηγορίας.
Ο Πιερικός Αρχέλαος παρουσίασε ένα ιδιαίτερα αξιόμαχο σύνολο,πάλεψε για 3 δεκάλεπτα αλλά τελικά υπέκυψε απέναντι σε μια ομάδα που εμφανίστηκε πιο έτοιμη και αποφασισμένη.Η ομάδα της Κατερίνης ήταν ανώτερη κατά το πρώτο ημίχρονο(29-31 το σκορ) ωστόσο οι γηπεδούχοι έκαναν ένα επιμέρους σκορ 27-16 στην τρίτη περίοδο και έφτασαν τελικά στη νίκη.Διακριθείς για τον Πιερικό Αρχέλαο ο Γιώργος Ασημάκης με 26 πόντους.Πλέον η προσοχή όλων στρέφεται στο παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής με την Καστοριά στην Κατερίνη το οποίο είναι ύψιστης βαθμολογικής και ψυχολογικής σημασίας.

Διαιτητές: Τσιρτσιμάλης – Δημάδης 
Δεκάλεπτα: 12-17, 29-31, 56-47, 81-63

ΓΣΛ (Πρίμορατς): Κουσιάντζας, Τσιαμπαλής 13 (1), Γοργόλης 5 (1), Παπαχρήστος, Λαμπρόπουλος 6 (2), Μπόγδανος 13 (3), Τσιαβές 13 (1), Νταλός 10, Αγγελόπουλος, Βαβάτσικος 11 (1), Λεπενιώτης 10 (2).

Πιερικός Αρχέλαος (Χατζηιωάννου): Γκοντόπουλος 11 (1), Μουρίκας, Γκογκίδης 13 (1), Παπαδόπουλος 10, Ζησόπουλος 2, Παρμακτσίδης 1, Ασημάκης 26 (1), Σαββίδης, Καλτσούνος, Οικονόμου.

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ



ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ

Σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ και όλη η ΠΙΕΡΙΚΗ οικογένεια εκφράζουν τα ειλικρινή και βαθύτατα συλλυπητήριάτους προς τον Δήμαρχο Κατερίνης Σάββα Χιονίδητην οικογένεια και τους οικείους του, για την απώλεια της αγαπημένης του αδελφής Μελάνα. Καλή ανάπαυση να έχει η ψυχή της και εκ Θεού παρηγορίαοι συγγενείς της.
           Γραφείο Τύπου κι Επικοινωνίας Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ

ΣΦΚ Πιερικός: Τμήμα τζούνιορ

Με το δεξί ξεκίνησε το τμήμα τζούνιορ του ΠΙΕΡΙΚΟΥ στην έναρξη του πρωταθλήματος Υποδομών που διοργανώνει η ΕΠΣ Πιερίας επικρατώντας με πολλά γκολ του Εθνικού Ν. Κεραμιδίου,

σ΄ ένα παιχνίδι με πολλά τέρματα και πλούσιο θέαμα από τους λιλιπούτειους  ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων. 
Οι πιτσιρικάδες του ΠΙΕΡΙΚΟΥ είχαν κέφια για αξιόλογο ποδόσφαιρο και πλούσιο θέαμα υπό τις οδηγίες του προπονητή τους Γιώτη Κωνσταντινίδη.

Για μια ακόμη φορά νίκησε το ποδόσφαιρο των μικρών ηλικιών. Τέτοιου είδους διοργανώσεις προάγουν το αθλητικό πνεύμα και το ευ αγωνίζεσθε.

Αυτό δείχνει τον αθλητικό πολιτισμό και την αγωνιστική κουλτούρα που διακατέχει τις ομάδες όλων των Ακαδημιών και την διοργανώτρια αρχή της ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ. Ευχαριστούμε για την άψογη φιλοξενία που τύχαμε στο γήπεδο της ΕΠΣ Πιερίας όσο και από την αντίπαλη ομάδα του Εθνικού Ν. Κεραμιδίου.
Η σύνθεση του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΥ Τζούνιορ 2005/06 όρθιοι από αριστερά: Προπονητής, Κωνσταντινίδης Γιώτης, Φωτιάδης Γιάννης, Σεϊταρίδης Άγγελος, Χαντζαρίδης Σταύρος, Μαυρόπουλος Γιώργος, Κότσα Τζωρτζ, Ρουμελιώτης Νίκος, Μπουκλάς Βασίλης.

Καθιστοί από αριστερά: Τσιώμος Δημήτρης, Συμεωνίδης Ηρακλής, Κουρνούτης Σπύρος, Τσακιρίδης Γιώργος, Παπαδημητρίου Αστέρης.


pieriasport

''Χ''άθηκαν βαθμοί για τον Πιερικό!

Γ Εθνική (2ος όμιλος) Πιερικός – Θεσπρωτός 0-0


Είχαν τις ευκαιρίες τους να σκοράρουν και να πάρουν τους βαθμούς της νίκης ο γηπεδούχος Πιερικός και ο Θεσπρωτός αλλά αυτό δεν έγινε με τις δυο ομάδες να μοιράζονται βαθμούς και εντυπώσεις στην Κατερίνη.

Οι Κατερινιώτες μπήκαν καλύτερα στο πρώτο δεκάλεπτο και πίεσαν για να βάλουν πρώτοι το γκολ. Δε τα κατάφεραν όμως με την ομάδα της Ηγουμενίτσας να ισορροπεί στη συνέχεια και να «πατάει» καλύτερα στο γήπεδο στα περίπου 30-35 λεπτά του 1ου μέρους.
Στο 2ο μέρος το σκηνικό άλλαξε με τον Πιερικό να είναι καλύτερος αλλά να μην μπορεί να φτάσει στη νίκη παρά τις ευκαιρίες που δημιούργησε.
Μόλις στο 2ο λεπτό κόρνερ του Παπαδόπουλου και κεφαλιά του Κωνσταντίνου πέρασε ελάχιστα άουτ. Θλάση στο δικέφαλο ο Άκης Γεωργίου στο 8. Ο ποδοσφαιριστής του Πιερικού ζήτησε αλλαγή. Στο 15΄σέντρα από φάουλ του Κοζάκη και απευθείας πλασέ του Πέντζα με τη μπάλα να περνάει επάνω από τα δοκάρια του Φιρινίδη και στο 16΄νέα σέντρα και κεφαλιά του πρώην ποδοσφαιριστή του Πιερικού Στεφανίδη, ελάχιστα έξω η μπάλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας του Πιερικού.
DSC03416
Ο Θεσπρωτός στο πρώτο 20λεπτο είναι πιο ψηλά και απειλεί από στημένα και σουτ από μακριά τον Φιρινίδη. Έτσι και στο 22΄μετά από ωραία ενέργεια του Σουκρήογλου από αριστερά και πάσα στον Καρυπιάδη, ο τελευταίος έπιασε δυνατό σουτ που πέρασε λίγο άουτ.
Στο 40΄κράτησε καλά τη μπάλα στο ύψος της μεγάλης περιοχής ο Καράμπελας και στο σωστό χρόνο πάσαρε στον Πέεφ που σούταρε όμως άψυχα και μπλόκαρε εύκολα ο Κωνσταντάκος.
Στο 41΄εκτέλεση κόρνερ του Παπαδόπουλου ο Τσεβάς έπιασε δυνατή κεφαλιά και σαν από μηχανής θεός ο Κωνσταντάκος «έφυγε» στην πορεία της μπάλας τη βρήκε και με τη βοήθεια του δοκαριού απομακρύνθηκε από την περιοχή του Θεσπρωτού στη μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα στο 1ο μέρος.
Στο 53΄ ο Πιερικός έχασε μεγάλη ευκαιρία να πάρει κεφάλι στο σκορ με τον Καράμπελα να χάνει τον βηματισμό του και να πέφτει μόλις ένα μέτρο πριν τη γραμμή του γκολ και να προσπαθεί με το κεφάλι να σπρώξει τη μπάλα που περνάει μπροστά του στα δίχτυα αλλά να μην τα καταφέρνει. Στην αντεπίθεση ο Θεσπρωτός απαντάει με καλό δυνατό συρτό σουτ του Στεφανίδη που διώχνει δύσκολα με υπερένταση σε κόρνερ ο Φιρινίδης.
DSC03415
Στο 67΄ σέντρα σουτ του Καράμπελα από αριστερά, τσίμπησε τη μπάλα με το κεφάλι ο Τσεβάς για να περάσει αυτή ελάχιστα άουτ.
Η πολύ μεγάλη ευκαιρία χάθηκε για τον Πιερικό στις καθυστερήσεις με τον Παπαδόπουλο να αποφεύγει τους αμυντικούς του Θεσπρωτού και να σουτάρει απο το ύψος της μικρής περιοχής και πλάγια και τη μπάλα να βρίσκει τη συμβολή των δικών και να φεύγει μακριά απο την εστία των φιλοξενουμένων.
Συνθέσεις
Πιερικός (Ζαλίκας): Φιρινίδης, Παπουτσογιαννόπουλος, Κουρούπης, Ιορδανίδης, Ανδρέου, Κωνσταντίνου, Γεωργίου (9΄ λ.τ.Τζιώλης), Καράμπελας, Τσεβάς, Παπαδόπουλος, Πέεφ
Θεσπρωτός (Λαδιάς): Κωνσταντάκος, Κοζάκης (63΄Μπίκας), Σαλταπίδας, Μήτσης, Καρύδης, Καρυπιάδης, Σουκρήογλου, Μώκος, Πέντζας, Τζερεμές (49΄Πανταζής), Στεφανίδης. (88΄ Μητσέλος Α.)


pieriasport.blogspot.gr

ΕΝΑΣ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ!

ΕΝΑΣ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ

Με τους τρεις βαθμούς επέστρεψε ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ από το Καναλάκι Πρεβέζης στην Κατερίνη. Αυτή είναι η πρώτη νίκη εκτός έδρας για τον μαχητικό ΠΙΕΡΙΚΟ, ο οποίος μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε να προηγηθεί  γρήγορα στο σκορ με 0-1 στο 7’ με τον Καράμπελα. Η καλή κυκλοφορία της μπάλας σ’ όλο το γήπεδο απέφερε  το δεύτερο τέρμα 0-2 στο 13’ με τον Τσεβά. Η ομάδα απέδειξε πως μπορεί να παίξει αξιόλογο ποδόσφαιρο παρουσιάζοντας καλές στιγμές. Η αποστολή αναχώρησε από την Κατερίνη την Τρίτη 13/10/15 πραγματοποιώντας την τελευταία προπόνηση το απόγευμα στο Εθνικό στάδιο της Πρέβεζας. Γευμάτισε στα όμορφα Γρεβενά και διανυκτέρευσε στο ξενοδοχείο  PREVEZA BEACHμε θέα το Ιόνιο πέλαγος. Αρχηγός της αποστολής ο Αλέξανδρος Καλτσίδης, Αντιπρόεδρος της ομάδας, στην αποστολή συμμετείχε επίσης ο υπεύθυνος ασφαλείας Δημήτριος Αδαμόπουλος μαζί με τον γενικό αρχηγό Βασίλειο Δαδάκο. Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ παρουσίασε ένα πρόσωπο εμπιστοσύνης, απέσπασε τα χειροκροτήματα των φιλάθλων οι οποίοι ήρθαν να δουν έναν ΠΙΕΡΙΚΟ που τον γνωρίζουν στην όμορφη περιοχή της Πρέβεζαςαπό παλιά. Η φιλοξενία του ΠΑΣ ΑΧΕΡΟΝΤΑ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ  ήταν αξιέπαινη, φιλότιμη από την πρώτη στιγμή για όλη την αποστολή. Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο Χρήστο Λουκούμη και όλο το διοικητικό συμβούλιο για την υποδειγματική φιλοξενία τους καθώς και τους φιλάθλους του ΑΧΕΡΟΝΤΑ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ οι οποίοι αρίστευσαν με την συμπεριφορά τους δείχνοντας αθλητική άμιλλα και φιλική συμπεριφορά, αλλά και τους ποδοσφαιριστές για το «ευ αγωνίζεσθε». Τέτοιες ενέργειες  προάγουν το ποδόσφαιρο που το έχει μεγάλη ανάγκη. Στο γήπεδο του Καναλακίου παρευρέθησαν επίσης, ο Πρόεδρος του ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΓιώτηςΑθανασιάδης, ο Δημήτρης Μυρωτής συνεργάτης, ο Νικόλαος Παπαζήσης Αντιπρόεδρος, ο Γιάννης Αδαμόπουλος Έφορος ποδοσφαιρικού τμήματος, ο Βασίλης Τσακιρίδης υπεύθυνος τύπου και δυο πιστοί φίλοι του ΠΙΕΡΙΚΟΥ ο Σάββας Παπαδόπουλος και ο Μιχάλης Δαυϊτίδης.

Η ενδεκάδα: Φιρινίδης Γιάννης, ΠαπουτσογιαννόπουλοςΘεόδωρος, Κουρούπης Θεόφιλος, Ιορδανίδης Νικόλαος, Ανδρέου Ευάγγελος, Κώτσιας Κων/νος, Γεωργίου Άκης, Καράμπελας Χρήστος (Τσιώλης Απόστολος 66’)Τσεβάς Βασίλειος (Γιαλαμίδης Θωμάς 84’), Παπαδόπουλος Μάριος ( Δαδάκος Ευάγγελος 87’), Κωνσταντίνου Δημήτριος.   Προπονητής Νικόλαος Ζαλίκας, Βοηθός προπονητή Νικόλαος Μανίκας, Γυμναστής Γιάννης Χατζημπουράνης, Προπονητής Τερματοφυλάκων Κων/νος Τόσκας.

Στις φωτογραφίες: Το διοικητικό συμβούλιο στην κερκίδα, καθώς και ο γυμναστής του ΑΧΕΡΩΝ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ Χρήστος Ντούρος μαζί με τον Βασίλη Τσακιρίδη δάσκαλο, υπεύθυνο τύπου και τον ΓιάννηΧατζημπουράνη  γυμναστή του ΠΙΕΡΙΚΟΥ όπου τους συνδέει φιλία πολλών ετών από την διαμονή τους στην Γερμανία και στην Ελλάδα καθώς είναι και συνάδελφοι.

 




Πρώτη...Πεεφ στον Πιερικό! (Αποστολή)

                  
  
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ 

                  Φιρινίδης Ιωάννης                     Παπουτσογιαννόπουλος Θεόδωρος 

                  Ανδρεάδης Σταύρος

                 Ιορδανίδης Νικόλαος

                                                           Κώτσιας Κωνσταντίνος

                                                         Κωνσταντίνου Δημήτριος

                                                              Ανδρέου Ευάγγελος

                                                             Καράμπελας Χρήστος

                                                                      Γεωργίου Άκης

                                                             Πέεφ Όλιβερ

                                                                 Τσιώλης Απόστολος

                                                          Παπαδόπουλος Δημήτριος

                                                           Παπαδόπουλος Μάριος

                                                             Κουρουπής Θεόφιλος

                                                            Γιαλαμίδης Θωμάς

                                                                  Δαδάκος Ευάγγελος

                                                                 Νταντίνης Κωνσταντίνος

                                                                 Πολυχρονιάδης Σταύρος

                                                                 Παπατολίκας Δημήτριος

                                                                   

                                                                      Τσεβάς Βασίλειος

                                                                      Kίτσιος Γεώργιος


      Η αποστολή για το παιχνίδι της Τετάρτης 14/10/15, ΑΧΕΡΩΝ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ  ΠΙΕΡΙΚΟΣ. Η ομάδα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ θα προπονηθεί την Τρίτη 13/10/15 στο Δημοτικό Στάδιο Πρέβεζας ώρα 16:30 και θα διανυκτερεύσει σε ξενοδοχείο στην περιοχή της Πρέβεζας.                        

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!