Άβαταρ μέλουςΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΟΠΑΔΩΝ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΘΥΡΑ 5

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ





Ο Πρόεδρος καθώς και όλα τα μελή του συνδέσμου σύσσωμα εκφράζουμε τη βαθιά μας οδύνη και τα συλλυπητήρια μας στον αδελφό μας-μελος μας & ακούραστο ηγήτορα της μεγάλης ιδέας του Πιερικού μας τον επίτιμο Πρόεδρο μας Κοσμιδη Κωνσταντίνο, για τον αδόκητο χαμό της πολυαγαπημένης του μητέρας.

Ο ΣΟΠ ΘΥΡΑ 5 ευχαριστεί....

Ο Σύνδεσμος οπαδών Πιερικού ΘΥΡΑ 5, έχει την ανάγκη μετά και την χθεσινή νίκη του Πιερικού, να ευχαριστεί την επιχείρηση ''κοτόπουλα καλαϊτζή'' και τον διευθυντή της, Αγιαννίτη Βασίλη για την φιλοξενία και το τραπέζι που έλαβε χώρα παραμονές του αγώνα, εκεί οπού ομάδα, τιμ και φίλαθλοι όλοι μαζί σε ένα ευχάριστο κλίμα, ανέβασαν ψυχολογία και ηθικό ώστε να έρθει η επιτυχία που χθες Κυριακή η ομάδα μας έφερε.

Μεταγραφή ο Τσουμάγκας για τον Πιερικό και τα πλει αουτ!

''Εσωτερική μεταγραφή'' κηρύχθηκε ο Τάσος Τσουμάγκας για τον Πιερικό, καθώς απο τον Ιανουάριο που ήρθε στην ομάδα, αγωνίσθηκε δύο φορές, και σήμερα για πρώτη φορά βασικός, δίνοντας την ασίστ κιόλας στον Λαμπάκη για να κάνει το γκολ! Βρίσκετε σε φουλ ρυθμούς και είναι ικανός να προσφέρει πολλά. Οπότε μιλάμε για έναν παίκτη 'κλειδί' που θα βοηθήσει σίγουρα την ομάδα στα επόμενα παιχνίδια που έρχονται στα πλει αουτ, επίσης πολύ καλή παρουσία είναι και ο νεαρός Αλέξανδρος Κατσιαμήτας, καθώς έχει γρήγορα τρεξίματα και είναι αρκετά καλός με την μπάλα στα πόδια. Η ομάδα έχει σταθερές βάσεις και έχει τα 'κατάλληλα φόντα' για να πετύχει ψήλη θέση στα πλει αουτ και να μην κινδυνέψει ούτε μια στιγμή.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ- ΓΡΑΦΑΣ


Δείτε τα τελευταία λεπτά του αγώνα και τους πανηγυρισμούς! (VID)




Λαμπάκης: ''Η νίκη ηταν μονόδρομος, - να έρχεται ο κόσμος!''

Ο Στέλιος Λαμπάκης ο σκόρερ του σημερινού τέρματος του Πιερικού, που του χάρισε τα εύσημα για τα πλει αουτ, μιλάει στο pierikosnews και στον Γιώργο Σιδηρόπουλο για τη σημερινή επιτυχία της ομάδος αλλά και την προσωπική του, καλεί τον κόσμο να έρχεται στο γήπεδο, χωρίς όμως να γκρινιάζει σε κάθε κακή εμφάνιση, και μας λέει που αφιερώνει το γκολ του! Επίσης προαναγγέλλει θετικό αποτέλεσμα στη Ζάκυνθο, για έξτρα μπονους!

Ακούστε εδώ...

Ο Λαμπάκης έστειλε τον Πιερικό στην 6η θέση και ''ετοιμάζεται'' για πλει αουτ!

Ο Πιερικός επικράτησε 1-0 της Αναγέννησης Καρδίτσας, στο πλαίσιο της 25ηςαγωνιστικής της FootballLeague.
Πιερικός- Αναγέννηση Καρδίτσας 1-0 (photos) | onsports.gr
Ο Πιερικός παρέμεινε για ένατο εντός έδρας αγώνα αήττητος και στα playout, θαπαλέψει για την παραμονής της Το νικητήριο γκολ σημείωσε ο Λαμπάκης στο 40’, ενώ οι Καρδιτσιώτες αγωνίσθηκαν με δέκα παίκτες από το 49', όταν ο Σάββας αποβλήθηκε για διαμαρτυρία. Ο Πιερικός βρίσκεται πλέον στην 6η θέση και θα παραμείνει εκεί, θα ξεκινήσει τα playout με το μπόνους των δύο βαθμών.

*400 φίλαθλοι στο γήπεδο, αναμεσα τους και 20 οπαδοί της Καρδίτσας.
*Επόμενος σταθμός η Ζακυνθος οπου ο Πιερικός καλείτε αν και με απουσίες να πάρει το θετικό αποτελεσμα που θα τον εξασφαλίσει 1 η 2 πόντους ''μπονους'' στα πλει αουτ. Ίσως δουμε και μερικές διαφοροποιησεις στην ενδεκάδα απο τον Θ.Γράφα!

Διαιτητής: Φουκάκης (Ηρακλείου)
Βοηθοί:Αργυρός (Αθηνών), Σίπκας (Πέλλας)
Παρατηρητής αγώνα ηταν ο Κ.Δημήτρης Μπόνος απο την Πέλλα, οι υπηρεσίες τους και η συμπεριφορά τους ήταν άριστες καθ ολη την διάρκεια του αγώνα.
Οι συνθέσεις
Πιερικός (Θωμάς Γράφας): Παπατολίκας, Καρτσαμπάς, Καραγιαννίδης, Λαμπάκης, Ντόσης, Τσιάρας, Τσουμάγκας (74' Παλιάτσιος), Μυστακίδης (50' Μπαξεβάνος), Γιαννούλης (87' Κατσιαμήτας), Μπουζούκης, Σταματής.
Αν. Καρδίτσας (Σάκης Θεοδοσιάδης): Κουτσόπουλος, Γκουγκούδης, Παπαργυρίου (66' Τζάνης), Φωτιάς, Σάββας, Σαΐν, Βουτσιάς (62' Γεωργακόπουλος), Κουλίδης, Μπιτέλης, Τζέκος (77' Παναγιωτόπουλος), Πέεφ.

ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟΣ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ

ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟΣ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ
Ανοιχτή Επιστολή – Κάλεσμα

 Αγαπητοί Πιεριείς, συμπολίτες μου.
Το Σάββατο 28 Μαρτίου 2015 και ώρα 15:00 στο Α’ ΔΑΚ Κατερίνης γήπεδο ΠΙΕΡΙΚΟΥ δίνουμε το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο την ομάδα της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, συνάντηση με την ιστορία μας που έχει γράψει η ομάδα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ για την πόλη μας.
Ένας σύλλογος, μια ομάδα, μια ιστορία, μια πόλη…
Φίλαθλοι, οπαδοί, πολίτες, φίλοι.
Ένας κύκλος έκλεισε κι ένας νέος ανοίγει το Σάββατο. Μας καλεί ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ μας, μας καλεί η ιστορία του, μας καλεί το ένδοξο παρελθόν του, πρέπει να είμαστε εκεί ώστε να συσπειρωθούμε και να προσπαθήσουμε περισσότερο. Πρέπει να γίνουμε καλύτεροι. Το οφείλουμε ο ένας στον άλλον. Το οφείλουμε τελικά στους εαυτούς μας.
Μην αφήσουμε τον ΠΙΕΡΙΚΟ, την ομάδα της καρδιάς μας, στη μέση της πορείας του. Μην δώσουμε την ευκαιρία να μας τον στερήσουν.
Είμαστε όλοι ένα, μία γροθιά. Ο ένας θα τραβάει και θα στηρίζει τον άλλον κι όλοι μαζί θα ζήσουμε καλύτερες στιγμές από το ένδοξο παρελθόν μας.
Εδώ στην Κατερίνη μάθαμε να δημιουργούμε σ’ όλα τα επίπεδα και πρέπει όλοι να είμαστε περήφανοι γι’ αυτό.
Ελάτε! Πάμε μαζί, παρέα όλοι, ποδοσφαιριστές, προπονητές, παράγοντες, διοικήσεις, φίλαθλοι, οπαδοί, λαός, γιατί ο κόσμος του ΠΙΕΡΙΚΟΥ είσαι εσύ κι εσύ κι εσύ… όλοι εμείς, δεν περισσεύει κανείς.
Πιστεύω στη συλλογικότητα, στην ευγενή άμιλλα και στο ήθος των συμπολιτών μου και ευελπιστώ στην αμέριστη συμπαράσταση όλων μας αρχής γενομένης από το Σάββατο 28/3/15 στο Α’ ΔΑΚ Κατερίνης, να ξεκινήσουμε ένα πρωτοποριακό και φιλόδοξο εγχείρημα που θα μας χαρίσει πάλι τα χαμόγελα. Διότι η μάχη συνεχίζεται.
Ας δώσουμε την ανάσα που έχει ανάγκη ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ για να συνεχίσει όχι απλά να αναπνέει, αλλά να δρα, να δημιουργεί και να προσφέρει χαρές, συνοδευόμενος πάντα από ομοψυχία, ενότητα και συναίσθημα.
Ομάδα και κόσμος μία γροθιά, στέλνοντας το μήνυμα της ενότητας, της υπερηφάνειας και του αλληλοσεβασμού.
Μέσα σ’ αυτές τις δύσκολες κοινωνικές καταστάσεις που ζούμε,
ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ δεν θα αφεθεί να βαδίσει μόνος του το δύσκολο δρόμο, αλλά θα έχει τη συμπαράσταση όλων ημών των ανθρώπων του μόχθου και του φιλότιμου. Ας αναπνεύσουμε κι ας δώσουμε στους εαυτούς μας το μήνυμα της ελπίδας και της αισιοδοξίας ότι υπάρχει ένα καλύτερο αύριο!
Ο δρόμος των θυσιών αφενός και της ενότητας αφετέρου είναι μονόδρομος.
ΠΙΕΡΙΚΟΣ ένα όνομα, μια ομάδα που δεν τελειώνει ποτέ!

Σημ.: Δεν εκπροσωπώ κανέναν πλην του εαυτού μου.

Με εκτίμηση
Βασίλης Τσακιρίδης
Δάσκαλος

"Ντοπαρισμα" απο τους οπαδους ενοψει Καρδίτσας! (ΦΩΤΟ)

Ένα απογευματινό γεύμα περιελάμβανε το αποψινό πρόγραμμα για την ομάδα του Πιερικού, προσφορά από τον ΣΟΠ (Σύνδεσμο Οπαδών Πιερικού) στο κέντρο της Κατερίνης στα κοτόπουλα Καλαιτζή (chick in). 

Με αυτόν τον τρόπο οι οπαδοί της ομάδας προσπάθησαν να ανεβάσουν το ηθικό των ποδοσφαιριστών απέναντι στην μάχη που δίνουν μεθαύριο κόντρα στην αναγέννηση Καρδίτσας.
Το παρών έδωσαν όλοι οι ποδοσφαιριστές, τιμ και διοίκηση της ομάδος, ο πρόεδρος του Πιερικού Κώστας Παπαδόπουλος έδωσε μάλιστα νότα αισιοδοξίας, δηλώνοντας ανοιχτά ότι η ομάδα ΔΕΝ θα χάσει σε κανένα απο τα δύο παιχνίδια που απέμειναν. Ενώ οι εκπρόσωποι του ΣΟΠ ΘΥΡΑ 5 ''ντοπάρισαν'' τους ποδοσφαιριστές λέγοντας τους ότι πρέπει να αφήσουν πίσω ότι έγινε στις Σέρρες και το Σάββατο απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας να τα δώσουν όλα για την νίκη, δίνοντας πραγματική μάχη! 

Ακολουθεί Φωτορεπορτάζ:

Μαρτίνεζ: Δεύτερο σπίτι μου στον κόσμο η Κατερίνη και ο Πιερικός !!

Ένα απο τα πιο αγαπημένα παιδιά της Κερκίδας ο Diego Martinez μιλάει στο PierikosNews για τα χρονιά του στον Πιερικό. Ο Diego αποτέλεσε μέλος της οικογένειας του Πιερικού στην πιο παραγωγική χρονιά της ομάδας με την είσοδο στα πλέι οφ για την άνοδο στην Α' Εθνική ως αρχηγός.


1) Σου λείπει η Κατερίνη και ο Πιερικός ;

Η αλήθεια είναι ο σε έμενα και την οικογένεια μου μας λείπει πολύ η Κατερίνη και ακόμα περισσότερο ο Πιερικός σε εμένα προσωπικά.

2) Πιο παιχνίδι θυμάσαι πιο έντονα απο την πορεία σου στον Πιερικό ;

Δεν θα ξεχάσω ποτέ το παιχνίδι κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό το (2-1) ήταν πραγματικά οτι καλύτερο έζησα, ένα πολύ όμορφο παιχνίδι.

3) Θα ήθελες να επιστρέψεις στον Πιερικό ως προπονητής ;

Το είπα και πριν για εμένα είναι το σπίτι μου, φυσικά και θα επέστρεφα θα ήταν μεγάλη τιμή για εμένα να είμαι προπονητής του Πιερικού.

4) Ένα μήνυμα που θα ήθελες να δώσεις στον κόσμο του Πιερικού ;

Ο κόσμος του Πιερικού ήταν, είναι και θα είναι πάντα στην Καρδιά μου, θέλω να ελπίζω οτι κάποια στιγμή θα επιστρέψω και πάλι κοντά σε αυτούς του ανθρώπους που πάντα μου φερόντουσαν σαν δικό τους παιδί σαν Κατερινιώτη!!


*Ο Diego αυτήν την στιγμή είναι προπονητής στις ακαδημίες της Μπόκα Τζούνιορ στην Αργεντινή. Επίσης να τονίσουμε οτι μας απάντησε σε όλα στα Ελληνικά!! 

Φωτορεπορτάζ του Martinez με την φανέλα του Πιερικού:
















Πάνοπλος στον «τελικό»

Ο Πιερικός θα παραταχθεί πλήρης στο παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Η προσεχή αναμέτρηση του Πιερικού με την Αναγέννηση Καρδίτσας, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Football League είναι κομβική σε ό,τι αφορά στην παραμονή στην κατηγορία. Οι Κατερινιώτες εκτιμούν ότι ίσως και με έναν βαθμό στα δύο προσεχή ματς θα καταφέρουν να παραμείνουν στην δεύτερη τη τάξει κατηγορία, αν και απέναντι στους Θεσσαλούς ο Θωμάς Γράφας έχει καταστήσει σαφές πως θέλει μόνο το τρίποντο. Το σημαντικό είναι στην προσπάθεια αυτή δεν υπάρχουν απουσίες, καθώς οι Μπουζούκης και Σταματής επιστρέφουν από τραυματισμό, ενώ δεν υπάρχει τραυματισμός.

Η κρισιμότητα του παιχνιδιού ήθελε έναν πιο σοβαρό Πιερικό!

Νίκη γοήτρου κατάφερε να πάρει στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Πιερικό ο Εθνικός Σερρών καθώς επιβλήθηκε με 3-0 για την 24η αγωνιστική του Βορείου ομίλου της Football League. Οι Σερραίοι που έχουν ήδη υποβιβαστεί και μαθηματικά πήραν άνετα τη νίκη απέναντι σε έναν Πιερικό με μια άψογα εξευτελιστική εμφάνιση.
Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε μόλις στο 8’ ο Κρεββατάς που εκμεταλλεύτηκε άριστα την ασίστ του Δούμτσιου και από κοντά νίκησε τον Παπατολίκα. Οι γηπεδούχοι μάλιστα ευτύχησαν να βάλουν τις βάσεις για την κατάκτηση των τριών βαθμών πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου καθώς στο 36’ ο Κρεββατάς και πάλι με κεφαλιά αυτή τη φορά ύστερα από σέντρα του Μπλέντο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Πιερικού για δεύτερη φορά. Έτσι, με το έργο τους πλέον να είναι πιο εύκολο οι γηπεδούχοι «κλείδωσαν» τη νίκη στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 78’ όταν ο Τσιλούλης με δυνατό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 3-0. Οι Σερραίοι λοιπόν έφτασαν τους 15 βαθμούς ευρισκόμενοι στην προτελευταία θέση, ενώ ο Πιερικός παρέμεινε 7ος με 27.
Ο Κόσμος ζήτησε εξηγήσεις στο τέλος του αγώνα!
Μάλιστα στο τέλος του αγώνα η ομάδα ''τα άκουσε'' για τα καλά, καθώς πίσω απο τον πάγκο του Πιερικού υπήρχαν 50 φίλαθλοι που ταξίδεψαν στις Σέρρες. 'Όσοι έμειναν' απο αυτούς στο τέλος του αγώνα έδιξαν παντως την δυσαρέσκεια τους απέναντι στην σημερινή εμφάνιση της ομάδος. Βέβαια, μια άσχημη εμφάνιση είναι φυσικό κάποια στιγμή να υπήρχε, έτυχε σήμερα, όμως γιατι σήμερα; αυτό ηταν το ερωτηματικό που βασάνιζε στο τέλος του αγώνα ολους τους παρευρισκόμενους! 
Εθνικός Σερρών (Αλεξίου): Γούπος, Σαββίδης, Δέντσας, Κορνελάτος, Δούμτσος(76' Παπαϊωάννου), Τσιλούλης, Μπλέντ, Αγγελίδης, Ελευθεριάδης (84' Κρουσταλλέλης), Κοντσίδης, Κρεββατάς
Πιερικός (Γράφας): Παπατολίκας, Λαμπάκης, Ντόσης, Καραγιαννίδης, Γιαννόπουλος (57' Κατσιαμήτας), Καρτσαμπάς, Τσιάρας, Μπαξεβάνος (65' Τσουμάγκας), Μυστακίδης, Παλιάτσος (76' Παλιάτσος), Γιαννούλης

Πιερικός: Συν δύο, πλην δύο!

Επιστροφές και… αναγκαίες απουσίες στον Πιερικό ενόψει του αγώνα με τον Εθνικό Σερρών.

Το διπλό με το οποίο θα κλειδώσει σίγουρα τα πλέι άουτ και θα αποφύγει το άγχος στις τελευταίες αγωνιστικές θα κυνηγήσει ο Πιερικός απέναντι στον ήδη υποβιβασμένο Εθνικό Σερρών.

Ο Θωμάς Γράφας δεν θα έχει στη διάθεσή του δύο ποδοσφαιριστές. 
Τους Ανδρέα Σταματή και Γιώργο Μπουζούκη που έχουν συμπληρώσει κάρτες και δηλώθηκαν απ’ την κατερινιώτικη ΠΑΕ να εκτίσουν την προσεχή αγωνιστική, στις Σέρρες.

Απ’ την άλλη, βέβαια υπάρχουν και επιστροφές καθώς εξέτισαν τις τιμωρίες τους και επανέρχονται οι Γιάννης Ντόσης και Αντώνης Τσιάρας.

http://www.mikriliga.com/

Σταματής : Μια ομάδα μια οικογένεια..... ο Πιερικός!!

Ο Επιθετικός του Πιερικού Ανδρέας Σταματής μιλάει στο PierikosNews για την ψυχολογία της ομάδας, την καλή βαθμολογική συγκομιδή αλλά και για την δικαίωση της επιλογής του να αγωνιστεί στον Πιερικό.



Τι ψυχολογία επικρατεί στα αποδυτήρια μετά τα συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα και την καλή βαθμολογική συγκομιδή ;

Εχω ξαναπεί οτι είμαστε μια οικογένεια και οτι κάθε ματς το βλέπουμε σαν τελικός!! Η ψυχολογία μας είναι πολύ καλή επειδή είμαστε όλοι μια παρέα μια οικογένεια και όλο αυτό το κλίμα που έχουμε στα αποδυτήρια βγαίνει και στο γήπεδο παίζοντας σωστό ποδόσφαιρο με πολύ καλή τακτική συμπεριφορά .

Το οτι είστε τόσο νεαρό ρόστερ σας επηρεάζει καθόλου ως προς τον στόχο της ομάδας ;

Καθόλου γιατί αυτό είναι ένα έξτρα κίνητρο για εμάς και επειδή είμαστε όπως είπες νεαρό ρόστερ έχουμε όνειρά και φιλοδοξίες και έτσι μοχθούμε και δουλεύουμε καθημερινά με στόχο το καλύτερο και ως γνωστόν ο καλύτερος καθρέφτης είναι το γήπεδο και εκεί φαίνεται .


Έχεις πετύχει τρία σημαντικά γκολ με πολύ καλές εμφανίσεις, είσαι ευχαριστημένος με την επιλογή σου να μεταγραφείς στον Πιερικό ;

Ναι θεωρώ εξαιρετική την επιλογή μου να είμαι στην οικογένεια του Πιερικού και χαίρομαι που αποτελώ ενεργό μέλος της ομάδας αυτής και θα κάνω ακόμα οτι καλύτερο μπορώ.   

Πρώτη αποστολή : εξετελέσθη για τον Πιερικό!

Ο Πιερικός νίκησε 2-0 στην Άμφισσα το νεανικό σύνολο του Φωκικού και εδραιώθηκε σε θέσεις πλέι άουτ.
Aπέναντι στον υποβιβασμένο Φωκικό τέθηκε αντιμέτωπος την Τετάρτη (18/03) στην Άμφισσα ο Πιερικός και κατάφερε να φύγει νικητής με 2-0 χάρη σε αυτογκόλ του Πολυχρονάκη στο 24' και πλασέ του Σταματή στο 67'.
Ο Σταματής είχε δοκάρι στο 63' για την ομάδα της Κατερίνης, η οποία με το τρίποντο αυτό ξέφυγε από τις θέσεις του απευθείας υποβιβασμού και εδραιώθηκε σε τροχιά πλέι οφ.


ΦΩΚΙΚΟΣ (Αχιλλέας Μανέτας): Αμουτζάκης, Κουλός, Χαντάκιας, Πολυχρονάκης, Ευαγγελιδάκης, Ζαχαρόπουλος (27' Πρίφτης), Ντούνης, Κυριακάκης (51' Ντάφλας), Ντάμπος (62' Ζαρκάδας), Γεωργουσόπουλος, Μεγάλος.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Θωμάς Γράφας):Παπατολίκας, Λαμπάκης, Καραγιαννίδης, Καρτσαμπάς, Τσουμάγκας, Παλιάτσιος (73' Γιαννόπουλος), Μπουζούκης, Μπαξεβάνος, Μυστακίδης (87' Μπαστάνης), Σταματής, Γιαννούλης (90' Κατσιαμήτας).


flnews

Αύριο ο πρώτος ''τελικός'' του Πιερικού!

Χωρίς Τσιάρα και Ντόση στην Άμφισσα

Έκανε το ρεπό του και επιστρέφει στην αγωνιστική δράση ο Πιερικός με το πρόγραμμα να φέρνει για τους Κατερινιώτες δυο συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια σε Άμφισσα και Σέρρες.


Στο αυριανό με τον Φωκικό ο Θωμάς Γράφας θα στερηθεί των υπηρεσιών του Ντόση και του Τσιάρα που θα εκτίσουν τις ποινές τους.


Η αποστολή αποτελείται από τους:


Παπατολίκα, Καραογλανίδη, Κατσιαμήτα, Τσουμάγκα, Μπαξεβάνο, Καρτσαμπά, Καραγιαννίδη, Γιαννούλη, Γούτσιο, Παλιάτσιο, Μυστακίδη, Λαμπάκη, Καρατάσιο, Μπουζούκη, Σταματή, Παπαχρήστο, Μπαστάνη και Γιαννόπουλο. 

Τιτάνες Παλαμά-Πιερικός Αρχέλαος

Τιτάνες Παλαμά-Πιερικός Αρχέλαος 92-85 Με 41 πόντους 

του Γκοντόπουλου (8 τρίπ.)

Η ομάδα του Πιερικού Αρχέλαου ηττήθηκε από τους Τιτάνες Παλαμά με 92-85 στα πλαίσια της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β΄εθνικής κατηγορίας ανδρών.

Ο αγώνας ήταν απολαυστικός με τις δύο ομάδες να έχουν μεγάλα ποσοστά ευστοχίας ενώ χαρακτηριστικό είναι το 52-52 του πρώτου μέρους. 
Οι Τιτάνες κατάφεραν στην πρώτη και στην τρίτη περίοδο να πάρουν μια διαφορά άνω των 10 πόντων, ωστόσο δεν κατάφεραν να την κρατήσουν και στις δύο περιπτώσεις με τους φιλοξενούμενους είτε να ισοφαρίζουν είτε να μειώνουν σε επικίνδυνα επίπεδα.
Όλοι οι παίκτες του Πιερικού Αρχέλαου έκαναν μεγάλη προσπάθεια για να καλύψουν και την απουσία του Γιώργου Ασημάκη που ήταν τραυματίας (θλάση).

Ο Αντώνης Γκοντόπουλος πραγματοποίησε ακόμη μία μεγάλη εμφάνιση πετυχαίνοντας 41 πόντους με 8 εύστοχα τρίποντα.

TO ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑ

Διαιτητές:Μοσχοπόγλου,Φουτζίλας

Τα δεκάλεπτα: 33-22, 19-30, 22-8, 18-25

Τιτάνες Παλαμά (Ζαχαρέλης): Ψαρόπουλος 17(2), Τριανταφύλλου 10(2), Λίτσο 7(1), Πανταζής, Κουτίνας 21(3),  Βουργιώτης, Μαλτέσιος 18, Κουσιαντζάς, Φούντας 17(3), Πελίγκος 2

Πιερικός Αρχέλαος (Χατζηιωάννου): Ζησόπουλος, Βαβατσιούλας, Γκοντόπουλος 41(8), Παρμακτσίδης 2, Χριστοδούλου 4, Πρισκομάτης 4, Τσιλιγγαρίδης, Αμπαράς 17(3), Ασημάκης, Σπυρόπουλος, Παπαδόπουλος 13, Οικομόνου 4

Παρά τη σημερινή ήττα ο Πιερικός Αρχέλαος παραμένει στην 5η θέση της βαθμολογίας και ευελπιστεί για την αναρρίχησή του ακόμη πιο ψηλά, αρχής γενομένης την επόμενη Κυριακή στο εντός έδρας παιχνίδι με το Φοίνικα Λάρισας.
Οι αθλητές, οι προπονητές και η διοίκηση καλούν όλους τους φίλους του μπάσκετ να βρεθούν στο γήπεδο ώστε να ενισχύσουν την ομάδα.

http://www.pierikosbc.gr/

|MONO| ΝΙΚΕΣ σε Φωκικό και Σέρρες θέλει ο Πιερικός!

Για τον Πιερικό τα τέσσερα προσεχή ματς είναι όλα τα λεφτά, και θα προσπαθήσει να τα παλέψει όλα, εάν θέλει να παραμείνει μέσα στον στόχο του!


Ακόμα τέσσερα ματς απομένουν για τον Πιερικό, για την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας της σεζόν. Τα δύο εξ αυτών είναι απέναντι σε ομάδες που έχουν υποβιβαστεί, επίσημα ο Φωκικός πλέον, ενώ ο Εθνικός Σερρών δύσκολα θα παραμείνει στην κατηγορία επίσης. Περιθώρια δεν υπάρχουν, και έτσι ο Γράφας πρέπει να κατεβάσει δυνατή την ομάδα σε αυτά τα κρίσιμα πλέον παιχνίδια. Η αρχή γίνεται την επόμενη αγωνιστική την Τετάρτη με τον Φωκικό και ακολουθούν Εθνικός Σερρών και Αναγέννηση Καρδίτσας. Τρία ματς που είναι κομβικά αναφορικά με τη συνέχεια. Το τελευταίο ματς είναι απέναντι στη Ζάκυνθο.
Απών απο τον ''πρώτο τελικό'' στην Άμφισσα θα είναι ο κεντρικός Τσιάρας που θα εκτίσει την ποινή του και θα αντικατασταθεί απο τον Μπαξεβάνο, καθώς και ο Αριστερός μπακ Ντόσης, που την θέση του θα πάρει ο Τσουμάγκας που δηλώνει 100% έτοιμος, κάτι που φάνηκε και στο φιλικό με τον Βατανιακό.

ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΑΥΡΙΟ ΠΈΜΠΤΗ 12/3/15 ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΤΑΝΙΑΚΟ ΣΤΟ ΕΝΩΣΙΑΚΟ ΓΗΠΕΔΟ


Eξοφλήθηκε ο Τόλιος...

Υπό διάσκεψη στην ΕΕΑ η αίτηση κατάπτωσης της εγγυητικής του Πιερικού.

Αίτηση κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής του Πιερικού είχαν καταθέσει έξι πρώην ποδοσφαιριστές. Από αυτούς μόνο ο Θανάσης Τόλιος έχει εξοφληθεί βάσει των όσων ανακοίνωσε η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Όσο για τους υπόλοιπους; Τα αιτήματά των Παύλου Δήμου, Στράτου Γκαρόζη, Νίκου Πουρτουλίδη, Γιώργου Χατζηζήση και Μαρσέλο Πέντα είναι υπό διάσκεψη.

Flnews

O ''Alda'' δεν ξεχνά την Κατερίνη και τον Πιερικό!!



Ο Νίκος Ιορδανίδης η Aldair όπως είναι και το ψευδώνυμο του, δεν ξεχνά τον Πιερικό και μιλάει αποκλειστικά στο PierikosNews για την ομάδα που τον ανέδειξε. Να σημειώσουμε οτι με την φανέλα του Πιερικού μέτρησε 33 συμμετοχές και δυο γκολ μέσα σε ενάμιση χρόνο αγωνιζόμενος ως κεντρικός αμυντικός.


Παρακολουθεις αγώνες της πρώην ομάδας σου ;

Φυσικά και παρακολουθώ τα Παιχνίδια του Πιερικού και είμαι χαρούμενος που τα πάει καλά και εύχομαι να καταφέρει να ολοκληρώσει τον στόχο του.

Σου λείπει η Κατερίνη και ο κόσμος του Πιερικού ;

Σίγουρα η Κατερίνη είναι μια πάρα πολύ όμορφη πόλη και έχω κάνει αρκετούς φίλους εκεί που ακόμα και σήμερα έχω επαφές μαζί τους. Όσο για τον κόσμο της Κατερίνης πιστεύω οτι αγάπα τον Πιερικό και εύχομαι να είναι πάντα δίπλα στην ομάδα.

Έχεις επαφές με τους παλιούς σου συμπαίκτες ;

Έγινα φίλος με πολλούς απο την ομάδα και με αρκετούς απο αυτούς έχω πάρα πολύ καλές σχέσεις και επικοινωνούμε καθημερινά, το γεγονός οτι αγωνίζομαι σε άλλη ομάδα δεν με κάνει να ξεχνάω το παρελθόν, αυτη είναι και η ομορφιά του Ποδοσφαίρου.

Πως είναι τα πράγματα στην νέα σου ομάδα ;

Η Καβάλα είναι μια τεράστια ομάδα με Ιστορία και βαριά φανέλα όπως και ο Πιερικός. Απο την πρώτη μέρα με αγκάλιασαν σαν δικό τους παιδί και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό. Έχουμε έναν στόχο και ελπίζω στο τέλος της σεζόν να καταφέρουμε να πανηγυρίσουμε την άνοδο στην Β' Εθνική.

Θα επέστρεφες ξανά στον Πιερικό ;

Φυσικά, είμαι ανοιχτός σε κάθε πρόταση, πάνω απο ολα είμαι επαγγελματίας. Εύχομαι ολόψυχα στον Πιερικό οτι καλύτερο και μακάρι κάποια στιγμή να βρεθεί εκεί που του αξίζει στην Α' Εθνική!!


Νίκη Παραμονής ο Πιερικός !!








Πιερικός Αρχέλαος –Ασπίδα Ξάνθης 74-64
«Κλείδωσε» η παραμονή στη Β΄ Εθνική Κατηγορία
Με δυναμικό ξεκίνημα η ομάδα του Πιερικού Αρχελάου κατάφερε να έχει το προβάδισμα στο α΄ ημίχρονο με τον πίνακα να δείχνει 40-13. Ωστόσο, στο δεύτερο ημίχρονο, η απόδοση δεν ήταν αντίστοιχη. Ο τραυματισμός του Γ. Ασημάκη τον έθεσε εκτός του παρκέ για το υπόλοιπο του παιχνιδιού. Πάραυτα διατηρήθηκε το προβάδισμα και με τη νίκη επί της ομάδας της Ξάνθης κλείδωσε η παραμονή του Πιερικού Αρχελάου στη Β΄ Εθνική Κατηγορία. Αξιοσημείωτη είναι και η συμμετοχή τεσσάρων παίδων, γεννηθέντων το 1999, του Βαβατσιούλα, του Ζησόπουλου, του Παρμακτσίδη που έπαιξε στην αρχική πεντάδα και του Τσιλιγγαρίδη.
Τα δεκάλεπτα: 23-6, 40-13, 53-28, 74-64
Διαιτητές ήταν οι κ.κΓερακίνης και Ξέρας
Οι συνθέσεις:
ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ (Χατζηιωάννου): Ζησόπουλος, Γκοντόπουλος 18(3), Χριστοδούλου 9(1), Πρισκομάτης 10, Παρμακτσίδης, Αμπαράς  9(2), Ασημάκης 14 (2),  Σπυρόπουλος 2, Παπαδόπουλος Ν. 11, Οικονόμου 1, Βαβατσιούλας, Τσιλιγγαρίδης.
Ασπίς Ξάνθης (Παναγιωτόπουλος): Δενδρινός 8(2), Παπαδάκης 4(1), Σταμπουλής 17(2), Στεφανίδης 2, Καραμπέκης, Παπανικολάου 7(1), Κουτσογιάννης 9, Τάταρης 3(1), Παλλάκης 2, Πετς 4, Γρούδος 6(1), Τσιώγκας 2.
● Τα αποτελέσματα της 19ης αγωνιστικής: ΧΑΝΘ – Ανατόλια 61-70, Άργος Ορεστικό – Στρατώνι 78-74Πιερικός Αρχέλαος - Ασπίδα Ξάνθης 74-64,  Προμηθέας Πάτρας - Τιτάνες Παλαμά 85-73, Κομοτηνή – Φοίνικας Λάρισας 55-62, Aργοναύτης Καλ.Μαχητές Δόξας Πεύκων 74-82, Πευκοχώρι - Αίας Ευόσμου 83-73.
● Η επόμενη αγωνιστική (Κυριακή 15.3.2015, 17.00): Στρατώνι – ΧΑΝΘ, Ασπίδα Ξάνθης - Άργος Ορεστικό, Τιτάνες Παλαμά - Πιερικός Αρχέλαος,  Φοίνικας Λάρισας – Προμηθέας Πάτρας,  Αίας Ευόσμου - Κομοτηνή , Ανατόλια - Aργοναύτης Καλ , Μαχητές Δόξας Πεύκων- Πευκοχώρι.
●  Η βαθμολογία: 1. Μαχητές Δόξας Π. 37, 2. Προμηθέας Πάτρας 36, 3. Πευκοχώρι   32, 4. Άργος Ορεστικό 31, 5. Πιερικός Αρχέλαος 30, 6.Αργοναύτης Καλ 29, 7. Ανατόλια 29, 8. Τιτάνες Παλαμά 28, 9. Φοίνικας Λάρισας 28, 10. Στρατώνι 26, 11.Ασπίδα Ξάνθης 25, 12. Αίας Ευόσμου 25, 13. ΧΑΝΘ 23,
14. Κομοτηνή 20.

Μπορούσε ο Πιερικός.. αλλά έφυγε με τον βαθμό από το Αιγίνιο (1-1)

Βαθμούς στην προσπάθειά τους να αναρριχηθούν στη βαθμολογία άφησαν στον… βούρκο του «Γ. Παραλυκίδης» Αιγινιακός και Πιερικός.
Ο αγωνιστικός χώρος ήταν βαρύς από τη συνεχή βροχόπτωση, δυσκολεύοντας τις προσπάθειες των παικτών των δύο ομάδων, που τελικά συμβιβάστηκαν με την ισοπαλία 1-1 στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του 2ουομίλου της Β’ Εθνικής την Κυριακή (8/3).
Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να προηγηθούν με τον Καραγιαννίδη στο 72ο λεπτό, αλλά στο 88’ ο Μπάρος «έσωσε» τον βαθμό της ισοπαλίας για την ομάδα του Αιγινίου που διατηρήθηκε πάνω από τον αντίπαλό της στην 6η θέση.
Ο Πιερικός ξεκίνησε δυνατά, αν και η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα ήταν για τον Αιγινιακό μόλις στο 3ο λεπτό όταν επικράτησε σύγχυση στα καρέ του Παπατολίκα, αλλά ο Καρτσαμπάς έδιωξε προ του Γουέλκαμ.
Ο Τσιάρας απείλησε με τη συμπλήρωση 10 λεπτών, κάνοντας το δυνατό σουτ έξω από την περιοχή που πέρασε λίγο δίπλα από το δοκάρι του Τόλιου, αλλά σταδιακά ο Αιγινιακός ανέβασε ρυθμό και πήρε τα ηνία του αγώνα.
Αραμπατζής και Πέντα είδαν τα σουτ τους μέσα σε δύο λεπτά (11’ και 12’) να περνούν μόλις άουτ, ενώ στο 35ο λεπτό, οι γηπεδούχοι έχασαν τη μεγαλύτερη ευκαιρία του πρώτου μέρους, όταν ο Λιόλιος έβγαλε τη σέντρα, ο Γουέλκαμ έπιασε τη γυριστή κεφαλιά, αλλά ο Λαμπάκης έδιωξε πάνω στη γραμμή.
Ο Αιγινιακός είχε την υπεροχή και συνέχισε ανάλογα και στο δεύτερο μέρος, παρά τις δυσκολίες που δημιουργούσε ο αγωνιστικός χώρος που γινόταν όλο και χειρότερος, καθώς η βροχή δεν σταματούσε.
Στο 50ο λεπτό, ο Αραμπατζής έβγαλε τη σέντρα, ο Καζάκης πάσαρε στον Λιόλιο, αλλά το σουτ του πέρασε άουτ, ενώ στο 66’ ο Κυνηγόπουλος είδε την προσπάθειά του να καταλήγει σε κόρνερ για την ομάδα του.
Παρόλα αυτά, ήταν ο Πιερικός αυτός που πανηγύρισε πρώτος, όταν στο 72’ ο Γιαννούλης εκτέλεσε κόρνερ, ο Σταματής έπιασε την κεφαλιά και ο Καραγιαννίδης με προβολή έκανε το 0-1.
Με τα χρονικά περιθώρια να στενεύουν, οι γηπεδούχοι προσπάθησαν για το γκολ της ισοφάρισης. Στο 80’ η κεφαλιά του Καζάκη σταμάτησε στο δοκάρι, αλλά στο 88’, ο Μπάρος, που είχε περάσει αλλαγή πριν 8 λεπτά, διαμόρφωσε με προβολή το τελικό 1-1, έπειτα από κόρνερ του Πέντα και κεφαλιά του Γουέλκαμ που είχαν διώξει προσωρινά οι αντίπαλοι αμυντικοί.
Διαιτητής ήταν ο Δημήτρης Καραντώνης (Ημαθίας), με βοηθούς τους Χρήστο Τσιαμπάζη (Κοζάνης) και Στέφανο Παρασίου (Ημαθίας), ενώ τέταρτος ήταν ο Διονύσης Ζούγρας.
ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Σταύρος Διαμαντόπουλος): Τόλιος, Λιόλιος, Μπερτέν (90’ Αντρέ), Αραμπατζής, Γιαζιτζόγλου, Ρίκκα (80’ Μπάρος), Φαμπίνιο, Πέντα, Ντεβέσα (66’ Κυνηγόπουλος), Γουέλκαμ, Καζάκης.
ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Θωμάς Γράφας): Παπατολίκας, Λαμπάκης, Ντόσης, Καραγιαννίδης, Καρτσαμπάς, Παλιάτσιος (90’+3 Καρατάσιος), Μπουζούκης, Τσιάρας, Σταματής, Γιαννούλης (90’ Τσουμάγκας), Μυστακίδης (80’ Μπαξεβάνος).

Κίνδυνος για το Αιγινιακός-Πιερικός!

Θέμα με τη διεξαγωγή του ντέρμπι της Πιερίας έχει προκύψει λόγω καιρικών συνθηκών.
cfoot2
Οι κακές καιρικές συνθήκες που επικρατούν τις τελευταίες μέρες στην Ελλάδα δημιουργούν προβλήματα με τι διεξαγωγή αγώνων και κυρίως στον Βορρά που είναι πιο... σκληρά τα πράγματα.
Ένας ακόμα του οποίου η διεξαγωγή κινδυνεύει είναι αυτός ανάμεσα σε Αιγινιακό και Πιερικό. Έχει πέσει πολύ βροχή στην Πιερία και ο αγωνιστικός χώρος του «Γ. Παραλυκίδης» έχει βαρύνει... εντυπωσιακά!
Για την ώρα τα πάντα είναι ανοιχτά, αλλά το ενδεχόμενο της αναβολής του γειτινικού ντέρμπι δεν απέχει και πολύ. Άλλωστε, δείγμα των συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή είναι και το γεγονός πως η ΕΠΣ Πιερίας ανέβαλε ήδη τα ματς του τοπικού πρωταθλήματος.

Χωρίς απουσίες και με κόσμο ο Πιερικός στο Αιγίνιο!

Χωρίς προβλήματα ο Θωμάς Γράφας συνεχίζει την προετοιμασία της Κατερινιώτικης ομάδας για το δύσκολο παιχνίδι του Αιγινίου.


Η αναμέτρηση έχει τον χαρακτήρα του ντέρμπι με τον συντοπίτη Αιγινιακό και σίγουρα αποτελεί ευχάριστη εξέλιξη για τον τεχνικό του Πιερικού που δεν θα έχει απουσίες στο παιχνίδι του "Ιωάννης Παραλυκίδης" του Αιγινίου. Επίσης πολύς είναι ο κόσμος στην Κατερίνη που θα μεταβεί οδικώς απο την στο Αιγίνιο, άπαντες οπαδοί, φίλαθλοι θα δώσουν βροντερό παρών στις κερκίδες του γηπέδου!

Στα ευχάριστα καταγράφεται και η επιστροφή του Γιάννη Σεντεμέντε του οποίου η εμφάνιση σε επίσημο αγώνα δε θα αργήσει να καταγραφεί αφού εδώ και καιρό έχει μπεί σε αγωνιστικούς ρυθμούς και προετοιμάζεται ώστε να παρουσιαστεί στον βαθμό ετοιμότητας που απαιτείται ώστε να πάρει κανονικά φανέλα και να αγωνιστεί.

Ο καιρός και η συνεχής βροχόπτωση δε βοηθάει στην όλη διαδικασία και η κορύφωση της εβδομαδιαίας προετοιμασίας πριν τον αγώνα με τον Αιγινιακό παρουσιάζει τις δικές της δυσκολίες αφού γίνεται κάτω απο δύσκολες καιρικές συνθήκες τις οποίες πολύ πιθανό να βρεί και την Κυριακή στο Αιγίνιο η ομάδα του Θωμά Γράφα. Επίσης και κατα την διάρκεια του αγώνα την Κυριακή προβλέπεται μέχρι και πιθανή χιονόπτωση σύμφωνα με μετεωρολογικα στοιχεία.

Πιερικός: Τέλος ο Σαμολαδάς, νέα θέση για Μανίκα

Ο 34χρονος επιθετικός της ομάδας της Κατερίνης αναλαμβάνει καθήκοντα τεχνικού διευθυντή, μετά την λύση της συνεργασίας με τον πρώτο
Πιερικός: Τέλος ο Σαμολαδάς, νέα θέση για Μανίκα | onsports.gr
Αλλαγή «σκυτάλης» έλαβε χώρα στον Πιερικό αναφορικά με την θέση του τεχνικού διευθυντή, καθώς μετά την ανακοίνωση της λύσης της συνεργασίας με τον Νίκο Σαμολαδά αναλαμβάνει τη θέση του ο Ηλίας Μανίκας, που αποσύρεται από την ενεργό δράση.
Αναλυτικά οι σχετικές ανακοινώσεις αναφέρουν: «Η Π.Α.Ε. ΠΙΕΡΙΚΟΣ ανακοινώνει την από κοινού λύση της συνεργασίας με τον Νίκο Σαμολαδά. Ο Νίκος Σαμολαδάς προσέφερε σημαντικά στην συγκρότηση της φετινής ομάδας και γι αυτό τον ευχαριστούμε για την προσφορά και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στις επόμενες επιλογές του.
Η Π.Α.Ε. ΠΙΕΡΙΚΟΣ ανακοινώνει ότι τα καθήκοντα του νέου Τεχνικού Διευθυντή της ομάδας θα ασκεί από σήμερα και πέρα ο Ηλίας Μανίκας. Ο Ηλίας Μανίκας που είναι γέννημα θρέμμα του Πιερικού τίμησε στους αγωνιστικούς χώρους την φανέλα της ομάδας, έχει ολοκληρωμένες απόψεις για το σύγχρονο ποδόσφαιρο και απολαμβάνει της πλήρους εμπιστοσύνης της ποδοσφαιρικής κοινωνίας του ΠΙΕΡΙΚΟΥ μας. Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα».

ΠΙΕΡΙΚΟΣ-ΤΥΡΝΑΒΟΣ 1-1: Η συνέντευξη τύπου (vid)



Όταν δεν μπορείς να κερδίσεις, κοιτάς να μην χάσεις!

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση ανάμεσα στον Πιερικό και τον Τύρναβο, καθώς οι δυο ομάδες τελείωσαν τον αγώνα ισόπαλες 1-1.
Σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο, οι δυο ομάδες δεν μπόρεσαν να αποδώσουν ποιοτικό ποδόσφαιρο. Οι γηπεδούχοι από την αρχή του αγώνα είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά δεν μπόρεσαν να πετύχουν το γρήγορό γκολ.
Αντίθετα, όσο περνούσε η ώρα, το παιχνίδι πήγαινε στην δύναμη με αποτέλεσμα στο 33’ ο Παληγεώργος να δεχτεί την κόκκινη κάρτα μετά από σκληρό μαρκάρισμα στον Γιαννούλη.
Ο Τύρναβος μπορεί να έπαιζε με δέκα παίκτες, ωστόσο ήταν αυτός που έφτασε πρώτος στο γκολ, με πλασέ του Γκούρτσα στο 67’. Ο Πιερικός δεν πτοήθηκε στην συνέχεια του αγώνα, αντίθετα ανέβασε την απόδοσή του και κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση στο 78’ με δυνατό σουτ του Τσιάρα.
Τέλος, οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να είχαν πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης αν το σουτ Κατσιαμήτα στο 87’ δεν έβρισκε το δοκάρι του Πρίφτη.
ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Θωμάς Γράφας): Παπατολίκας, Λαμπάκης, Ντόσης, Καραγιαννίδης, Καρτσαμπάς, Τσιάρας, Μπουζούκης (77' Γιαννόπουλος), Μυστακίδης, Γιαννούλης (69' Κατσιαμήτας), Σταματής, Μπαξεβάνος (46' Παλιάτσιος).
ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Πρίφτης, Καραμανλής, Λαμπρόπουλος, Γεωργίου (74' Κυριάκος), Ότα (63' Γκούρτσας), Ντατίδης, Μιλουτίνοβιτς, Παληγεώργος, Στεργιανός, Ποκόνγκ, Ιβανίδης (37' Σουλιώτης).

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!