Άλλη μια ''Πεντάρα'' στο καλαθάκι του Πιερικού

Ευτυχώς αυτήν την φόρα ήταν φιλικό...

Φιλική… πεντάρα!


Μετά από 8 μήνες οι φίλαθλοι του Άρη πήγαν στο Βικελίδης για να παρακολουθήσουν την ομάδα τους χωρίς άγχος. Οι Θεσσαλονικείς επικράτησαν 5-2 τον Πιερικό σε φιλικό παιχνίδι. 
Σε φιλικό παιχνίδι που έδωσε ο Άρης στο Βικελίδης επικράτησε του Πιερικού με σκορ 5-2. Οι φίλαθλοι των «κίτρινων» παρακολούθησαν ένα χορταστικό παιχνίδι και μάλιστα χωρίς άγχος με τον Σούλη Παπαδόπουλο να δίνει χρόνο συμμετοχής σε νεαρούς παίκτες της ομάδας
O Πιερικός άνοιξε το σκορ στο 32’ όταν σε αντεπίθεση ο Γιασιτζόγλου βρέθηκε τετ α τετ με τον Βελλίδη και πλάσαρε με επιτυχία. Δυο λεπτά αργότερα, στο 34’ ο Άρης ισοφάρισε (1-1) με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Αγγελούδη, πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος όταν σε ντρίμπλα μέσα στην περιοχή ο Ντόικιτς έδιωξε με το χέρι.

O Αγγελούδης με το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου έκανε με ωραίο πλασέ το 2-1 (46’). Στο 65′ ο Καραγιάννης έκανε το 3-1 με χτύπημα πέναλτι. Στο 71′ και πάλι με χτύπημα πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος, ο νεαρός Πάρης Παλιάτσος έκανε το 4-1. Το 5-1 έκανε με εξαιρετικό πλασέ ο νεαρός Σταυρόπουλος μετά την ασίστ του Σουνά. Με πέναλτι στο 89′ ο Κόιτς έκανε το 5-2, που ήταν και το τελικό σκορ.
ΑΡΗΣ: Βελλίδης (74′ Γκέλης), Ηρακλής, Μαργαρίτης (61’ Ζαραδούκας), Πουλίδο (42’ Παπαζαχαρίας), Νταμαρλής (84′ Φούσκας), Οικονομόπουλος (77′ Σταυρόπουλος), Τριανταφυλλάκος (38’ Παπαστεριανός), Ζήση (40’ Καραγιάννης), Καζναφέρης (50’ Σουνάς), Τάτος (54’ Παλιάτσος), Αγγελούδης (58’ Κοτσαρίδης).
ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Βασιλειάδης (33’ Παπανικολάου, 60’ Παπατολίκας), Γιαζιτζόγλου (67′Μπαμίχας), Ιορδανίδης, Ντόικιτς, Αποστολίδης (76′ Κόιτς), Μπελόσεβιτς (83′Τσικαδέρης), Μασάδο (67′ Παπατόλιος), Μανίκας (67′ Ανδριόπουλος), Καρακατσάνης, Βραχνός, Σεχολάρι.

http://www.gazzetta.gr/

Πρόστιμο 1875 ευρώ στον ΠΙΕΡΙΚΟ και τον Γιάννη Συμεωνίδη

Είμαστε στο στόχο της παραμονής μέσα ρε Πιερικέ μου. Είμαστε μέσα στο στόχο μιας λέξεως (ΝΤΡΟΠΗ)


(Κείμενο του Δημήτρη Κεραηλίδη)

Όποιος πει πως δε στεναχωριέται με αυτό που συμβαίνει φέτος στον Πιερικό, θα είναι ψεύτης. Έτσι κι εγώ..... Μπορεί να μου πει κανένας από τους ΗΡΩΕΣ με ΠΑΝΤΟΥΦΛΕΣ που γλύφουν εκεί γύρω τον πρόεδρο του ΠΙΕΡΙΚΟΥ, αν υπάρχει κάτι ως δικαιολογία για την εκ νέου ...ΤΡΙΑΡΑ σε βάρος της ομάδας μου στις Σέρρες και πιο πριν ΤΕΣΣΑΡΑ στη Λάρισα; Κι ας μη θυμηθώ τις τεσσαροτριάρες του Κυπέλλου με τον ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ. Άντε ρε Πιερικέ μου.... 50 γκολ έχουμε φάει κι είμαστε η τρίτη χειρότερη άμυνα μετά από αυτή της Επανωμής και των Γιαννιτσών. Σκεφτείτε πως κι ο προτελευταίος Θρασύβουλος έχει φάει μόνο 39 γκολ.... ΑΠΛΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ... ΦΤΑΝΟΥΝ ΠΙΑ ΟΙ .....ΠΕΝΤΑΡΟΤΡΙΟΤΕΣΣΑΡΕΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ. Κι ύστερα; Έρχεται ο άλλος και λέει είμαστε μέσα στο στόχο της παραμονής. Έ ναι ρε, είμαστε μέσα στο στόχο μιάς λέξεως ...ΝΤΡΟΠΗ! Αμήν……

«Ας ασχοληθεί με την ομάδα του ο Κούγιας!»




Η προσωπική ανακοίνωση του προέδρου της ΠΑΕ Πιερικός, Κώστα Παπαδόπουλου, αναφέρει τα ακόλουθα: 

"Πληροφορήθηκα με έκπληξη ότι στην εκπομπή "Η ΔΙΚΗ ΣΤΟΝ ΣΚΑΪ", ο προσκεκλημένος της εκπομπής κ. Κούγιας, για μία ακόμη φορά υπερέβη τα όρια που επιβάλλει η ευπρέπεια σε κάθε δημόσιο και έβαλλε κατά δικαίων και αδίκων.
Με ύφος "κρυφομαρτυριάρη" κατακεραύνωσε τον ΠΙΕΡΙΚΟ - αφού δεν είχε την χαρά να τον κερδίσει ούτε πέρσι ούτε φέτος - οτί έχει στον πάγκο του τον Μάκη Σιδηρόπουλο που κατηγορήθηκε στην υπόθεση των προ τριετίας "στημένων" αγώνων. Ποιος τα λέει όλα αυτά; O κ. Κούγιας, ο μόνος του οποίου η ομάδα κρίθηκε ένοχη για στήσιμο αγώνα και τις επιβλήθηκε ποινή.
Επιτρέπεται ο κ. Κούγιας να λησμονά οτί ουδείς είναι ένοχος πριν αποφασίσουν τα σχετικά δικαστήρια; Πού είναι τα δόγματα του ποινικού νόμου τον οποίο υπηρετεί; Πού είναι το σύνταγμα, η ΕΣΔΑ, το τεκμήριο της αθωότητας. Τι θέλει να πει ο κ Κούγιας;
Η Π.Α.Ε. ΠΙΕΡΙΚΟΣ ανήκει σε εμένα και διοικείται από μένα. Αν κάτι θέλει να πει ο κ. Κούγιας, να το πει σε εμένα.

Ο κ. Σιδηρόπουλος Μάκης, τον οποίο περιβάλλω με απέραντη εμπιστοσύνη, είναι καταπληκτικός συνεργάτης, εξαιρετικός οικογενειάρχης, σπουδαίος φίλος μου, είναι Κατερινιώτης και τεχνικός διευθυντής του ΠΙΕΡΙΚΟΥ. Πιστεύω ακράδαντα οτί θα απαλλαγεί απο κάθε κατηγορία που τον βαραίνει και στη δική μου συνείδηση μέχρι τουλάχιστον και την απόφαση του δικαστηρίου είναι αθώος.
Ας ασχοληθεί ο κ. Κούγιας με την ομάδα του και τα όποια προβλήματα έχει και ας αήσει τον ΠΙΕΡΙΚΟ για να ασχοληθούμε εμείς.

Αυτά προς το παρόν.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ

ΚΩΝ/ΝΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ"



mikriliga.com

Αύριο το 1ο πρώτο φιλικό Συμπερασμάτων ο Πιερικός (Απουσίες 3, Παρουσίες 3)

Τα προβλήματα  δεν σταματάνε για τους Μελανολευκους και την ομάδα του Γιώργου Φοιρού καθώς μετράει (3) επιστροφές και (3) απουσίες.
Ο Πιερικός που αύριο Τρίτη 30/4/2013 αντιμετωπίζει στην Θεσσαλονίκη την ομάδα του ΑΡΗ σε ένα φιλικό αγώνα συμπερασμάτων και για της δυο ομάδες, πονοκεφαλιάζει με της απουσίες των παικτών.
Πιο συγκεκριμένα το τεχνικό τιμ του Πιερικού δεν μπορεί να υπολογίζει στους (Ελευθεριάδη, Καραγκούνη, Νίκου) ενώ την ίδια ώρα μετράει και τρεις  επιστροφές (Κοιτς, Καθάριος,Κρακατσανης) που θα δώσουν αρκετές λύσεις σε θέσης κλειδιά μέσα στην ενδεκάδα.

Ο Ελευθεριάδης που παραμένει εκτός αποστολής  δυο συνεχόμενες φορές (χαλάρωση συνδέσμων) δεν φαίνεται να έχει ξεπεράση τον τραυματισμό του και θα εξεταστεί άμεσα απο γιατρό ενώ ο Καραγκούνης και ο Νίκου νιώθουν μικροενοχλησεις. Ο πρώτος προπονήθηκε ατομικά σήμερα ενώ ο Νίκου που ξεκίνησε κανονικά την προπόνηση δεν κατάφερε να ολοκληρώσει μετα απο πόνο που ένιωσε στον αστράγαλο. 

Στης Επιστροφές για τον Πιερικό τα πράγματα είναι πιο θετικά καθώς ο Καθάριος ξεπέρασε της ενοχλήσεις που ένιωθε και προπονείται κανονικά με την ομάδα οπως και οι Κόιτς και Καρακατσάνης που επέστρεψαν κανονικότατα. Ο Κόιτς που ειχε εγχειριστεί στο γόνατο εχει επιστρέψει στης προπονήσεις με την ομάδα ενω ο Καρακατσανης που πήρε χρόνο συμμετοχής στην αναμέτρηση με τον Πανσερραικο αναμένεται να ξεκινήσει στην βασική ενδεκάδα στο φιλικό με τον ΑΡΗ.  Με την Ομάδα του Πιερικού προπονείται και ο νεαρός ποδοσφαιριστής  της ομάδας του Άγιου Σπυρίδωνα Γιώργος Κουλιανόπουλος ο οποίος αγωνίζεται στην θέση του δεξιού οπισθοφύλακα. Τέλος  η ομάδα θα αναχωρήσει για την Θεσσαλονίκη αύριο στης 14:45 το μεσημέρι απο το Α' Δακ Κατερίνης. 

Σημάδια αδιαφορίας και Άρης για Πιερικό

Σκεπτικισμός επικρατεί στην ομάδα της Κατερίνης, αφού ο τεχνικός σύμβουλος,Γιώργος Φοιρός, μοιράζει αφειδώς ευκαιρίες στους αρκετούς νεαρούς του ρόστερ, αλλά αρκετοί δεν ανταποκρίνονται και κινούνται σε ρηχά νερά. Το επόμενο διάστημα αξιολόγησης, στις εναπομείνασες αγωνιστικές, θα κρίνει και το μέλλον αρκετών στους μελανόλευκους για μετά το καλοκαίρι. Εξαίρεση αποτελεί ο 18χρονος γκολκίπερ του Πιερικού,Δημήτρης Πατσιογιώργος, που παρά την ήττα με 3-0 στις Σέρρες από τον Πανσερραϊκό είχε καλή παρουσία, κάποιες αξιόλογες επεμβάσεις και δεν έδειξε καθόλου… τρακαρισμένος στο ντεμπούτο του. Θετικά μηνύματα έστειλε και ο Πλάτων Καρακατσάνης, αφού ο έμπειρος μέσος έδειξε στοιχεία της ποιότητάς του, δεδομένου ότι έλειπε πολλούς μήνες μετά το σοβαρό τραυματισμό του και είναι λογικό να του λείπει ο ρυθμός και να είναι πιο επιφυλακτικός.

Εξάλλου, την Μ. Τρίτη η ομάδα της Πιερίας δίνει δυνατό εκτός έδρας φιλικό με αντίπαλο τον Άρη στις 18:00 και το τεχνικό τιμ ετοιμάζεται να δώσει χρόνο συμμετοχής στην πλειοψηφία του ρόστερ, αλλά και σε παίκτες από τη δεύτερη ομάδα. Αβέβαιη στο τεστ είναι η παρουσία των τραυματιών Ελευθεριάδη, Καθάριου, Πολίτη και Κόιτς, με τηνΑναγέννηση Επανομής να είναι ο επόμενος αντίπαλος του Πιερικού, σε δυο Κυριακές (του Θωμά) εντός έδρας.


ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Θ. ΨΥΧΟΓΙΟΣ

ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ-ΠΙΕΡΙΚΟΣ (photostory)

                       Κανε κλικ εδώ--->ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ-ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Φωτορεπορταζ)

Προσπάθησαν άλλα δεν μπόρεσαν οι μικροί του Πιερικού στις Σέρρες (3-0)


ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ ΣΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ
Ο Πανσερραϊκός νίκησε τον Πιερικό, διατήρησε τις ελπίδες που έχει για άνοδο στη Σούπερ Λίγκα, ωστόσο ο Μιχάλης Γρηγορίου ξεκαθάρισε ότι οι Σερραίοι δεν πανηγυρίζουν. Ο λόγος, φυσικά, δεν είναι άλλος από το πένθος για τον χαμό του Πέτρου Θεοδωρίδη, στον οποίο και αφιέρωσε τη νίκη ο τεχνικός της ομάδας.
«Είχαμε πει πως για να έχει αντίκρισμα η σπουδαία νίκη που πετύχαμε στη Ριζούπολη, θα πρέπει να κερδίσουμε τον Πιερικό. Από την αρχή του αγώνα μπήκαμε δυνατά, καταφέραμε να σκοράρουμε στο πρώτο ημίχρονο και διώξαμε το άγχος. Συνεχίζουμε έτσι και θα δούμε στις 26 Μαΐου που θα είμαστε. Δεν αλλάζει κάτι. Εύχομαι καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα σε όλους. Εμείς λόγω του πένθους που έχουμε δεν μας επιτρέπει οποιαδήποτε γιορτή και αφιερώνουμε άλλη μια νίκη μας στον πρόεδρό μας και στην οικογένειά του», ήταν τα λόγια του Μιχάλη Γρηγορίου, ο οποίος ξεκίνησε τη συνέντευξη Τύπου δίονντας συγχαρητήρια και στην ομάδα Νέων του συλλόγου για τον τίτλο του υπερπρωταθλητή που κατέκτησαν το Σάββατο (27/4):
«Συγχαρητήρια στην ομάδα Νέων του Πανσερραϊκού για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και στον Σάκη Αναστασιάδη για το πολύ καλό έργο που δείχνει. Πιστεύω ότι αυτή η ομάδα είναι το παρών και το μέλλον του Πανσερραϊκού.
Συμεωνίδης: «Μόνο 2-3 παίκτες προσπάθησαν»
Την ίδια στιγμή στον Πιερικό υπήρχε δυσαρέσκεια από πλευράς τεχνικού τιμ για την εμφάνιση της ομάδας, με τον Γιάννη Συμεωνίδη να καλείς τους παίκτες να αναλογιστούν τις ευθύνες τους.
«Το ότι ήμασταν βαθμολογικά αδιάφοροι δεν σημαίνει ότι πρέπει να είμαστε και αγωνιστικά αδιάφοροι. Εκπροσωπούμε μια ομάδα με τεράστια ιστορία και ο καθένας που φοράει τη φανέλα του Πιερικού ας αναλογιστεί τις ευθύνες του. Σήμερα μείναμε ευχαριστημένοι μόνο από 2-3 ποδοσφαιριστές που προσπάθησαν. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Πανσερραϊκό και στον Μιχάλη Γρηγορίου ο οποίος είναι από τους εξελίξιμους προπονητές», τόνισε ο συνεργάτης του Γιώργου Φοιρού.

Η Αποστολή για Σέρρες





Την αποστολή της ομάδας για τον αυριανό αγώνα με τον Πανσερραϊκό ανακοίνωσε το τεχνικό τιμ μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης. Οι 21 ποδοσφαιριστές είναι οι:
Παπανικολάου Πατσιογιώργος, Παπατολίκας, Λαζαρίδης, Αποστολίδης, Ντόικιτς, Ίτσιος, Σεχολάρι, Καραγκούνης, Παπατόλιος, Βραχνός, Μανίκας, Μπελόσεβιτς, Τσικαδέρης, Νίκου, Φαμπίνιο, Ιορδανίδης, Μπαμίχας, Ανδριόπουλος, Καρακατσάνης, Μιχαηλίδης.

Ρεπορτάζ και υλικό από την προπόνηση (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Δυνατό φιλικό με τον Άρη του παλιού γνώριμου Σούλη Παπαδόπουλου, δίνει η ομάδα της Κατερίνης τη Μεγάλη Τρίτη, στις 18:00 στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (θα είναι το αποχαιρετιστήριο για φέτος για τους κίτρινους της Θεσσαλονίκης). Στα υπόλοιπα, ο τεχνικός σύμβουλος των μελανόλευκων, Γιώργος Φοιρός, για τον κυριακάτικο δύσκολο αγώνα στις Σέρρες με τον Πανσερραϊκό δεν υπολογίζει στους τραυματίες Καθάριο, Ελευθεριάδη καιΠαναγιωτίδη. Βεβαίως, θα συνεχιστεί η αξιολόγηση του ρόστερ σε βάθος, ώστε το τεχνικό τιμ του Πιερικού να σχηματίσει μια πιο σφαιρική αντίληψη, πριν τις τελικές εισηγήσεις στη διοίκηση, με φόντο το σχεδιασμό της νέας σεζόν. Σε αυτό το πλαίσιο, την Κυριακή θα πάρουν ευκαιρία συμμετοχής και άλλοι νεαροί, που δεν το έκαναν ως τώρα, όπως ενδεχομένως οι Μπαμίχας, Μιχαηλίδης και Βραχνός, χωρίς να αποκλείεται και η έκπληξη κάτω από τα δοκάρια, με έναν από τους… πιτσιρικάδες Πατσιογιώργο ή Παπανικολάου (αλλιώς θα γίνει στα επόμενα παιχνίδια). 

(ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Θ. ΨΥΧΟΓΙΟΣ)


Το 'PierikosNews' βρέθηκε στην σημερινή προπόνηση και σας δίνει Φωτογραφικό-βίντεο ρεπορτάζ:

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟ ΓΙΑΖΙΤΖΟΓΛΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΟΥΤ ΤΟΥ ΜΑΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΙΟΡΔΑΝΙΔΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΦΑΜΠΙΝΙΟ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΙΤΣΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

5 Ευρώ το εισιτήριο με Άρη


Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοίνωσε ότι στο φιλικό με τον Πιερικό τη Μ. Τρίτη θα υπάρχει γενική είσοδος 5 ευρώ στη θύρα 7.


Ανακοίνωση για την είσοδο στο φιλικό της Μεγάλης Τρίτης ανάμεσα στον ΑΡΗ με τον Πιερικό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» εξέδωσε η ΠΑΕ, που όρισε γενική είσοδο 5 ευρώ στη θύρα 7.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι στον φιλικό αγώνα του ΑΡΗ με τον Πιερικό την Μ. Τρίτη στο Κλεάνθης Βικελίδης (30/04, 18:00), ορίστηκε γενική είσοδος 5 ευρώ στη θύρα 7 (επισήμων).

Επίσης η ΠΑΕ ΑΡΗΣ κάνει γνωστό ότι στο συγκεκριμένο παιχνίδι δεν ισχύουν τα εισιτήρια διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2012-2013».

Φωτορεπορτάζ του 'PierikosNews' από το Πιερικός-Καλλιθέα 1-1









Ο Γιώργος Τσαλμπούρης στην προετοιμασία για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα




Το πρωτάθλημα θα γίνει στη Ρίγα της Λετονίας


Ο καλαθοσφαιριστής του Πιερικού Αρχελάου Γιώργος Τσαλμπούρης κλήθηκε από τον ομοσπονδιακό προπονητή της Εθνικής Εφήβων Ηλία Παπαθεοδώρου, στην προετοιμασία για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί από τις 18 έως 28 Ιουλίου στη Ρίγα της Λετονίας.

Οι προπονήσεις θα γίνουν στο βοηθητικό γήπεδο του ΟΑΚΑ, στο χρονικό διάστημα από 29 Απριλίου έως 1 Μαΐου.

Η συμμετοχή του Γιώργου Τσαλμπούρη στην Εθνική Εφήβων τιμά ιδιαίτερα την ομάδα τον Πιερικό Αρχέλαο, όπου στο φετινό πρωτάθλημα συμμετείχε στην ανδρική του ομάδα, καθώς και την ακαδημία του συλλόγου από όπου και προέρχεται.

Φιλικά παιχνίδια των τμημάτων υποδομής του Πιερικού Αρχελάου


Οι ομάδες της ακαδημίας μπάσκετ του Πιερικού Αρχελάου το Σάββατο, την Κυριακή και τη Μ. Δευτέρα συμμετέχουν στους παρακάτω φιλικούς αγώνες:

Σάββατο 27 Απριλίου 2013: 
Αετός Κιλκίς - Πιερικός Αρχέλαος 1998
Αετός Κιλκίς - Πιερικός Αρχέλαος  2004-5

Κυριακή 28 Απριλίου 2013:
Πανόραμα Θεσσαλονίκης - Πιερικός Αρχέλαος Παιδικό

Μ. Δευτέρα 29 Απριλίου 2013 - Τουρνουά ΑΕ Κοζάνης:
Φίλιππος Βέροιας - Πιερικός Αρχέαλος 2001
ΑΕΚ Κοζάνης - Πιερικός Αρχέλαος 2001
ΑΕΚ Κοζάνης - Πιερικός Αρχέλαος 2000
Ηρακλής Κοζάνης - Πιερικός Αρχέλαος 2000
ΑΕΚ Κοζάνης - Πιερικός Αρχέλαος 2002

Ευχαριστώ της Καλλιθέας σε Πιερικό





ΟΙ ΙΘΥΝΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΪΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΞΕΦΡΑΣΑΝ ΤΗΝ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ
Μπορεί αγωνιστικά ο Πιερικός να μην στάθηκε ιδιαίτερα φιλόξενος απέναντι στην Καλλιθέα καθώς απάντησε σχεδόν άμεσα στο γκολ της αθηναϊκής ομάδας διαμορφώνοντας το τελικό 1-1, αλλά η συμπεριφορά των ιθυνόντων της ομάδας της Κατερίνης άφησε απόλυτα ικανοποιημένους τους Αθηναίους. Μάλιστα φρόντισαν με ανακοίνωσή τους να εκφράσουν την ευγνωμοσύνη τους για τη συμπεριφορά που έτυχαν τόσο οι διοικούντες όσο και οι παίκτες τους.



πηγή:asports.gr

Φιλικό με Άρη στο Βικελίδης την Μ.Τρίτη ο Πιερικός


 
Οριστικοποιήθηκε η διεξαγωγή του φιλικού αγώνα με τον Πιερικό. Ο ΑΡΗΣ θα αντιμετωπίσει την ομάδα της Κατερίνης την Μ. Τρίτη στο Κλεάνθης Βικελίδης (30/04, 18:00)...
Οριστικοποιήθηκε η διεξαγωγή του φιλικού αγώνα με τον Πιερικό. Ο ΑΡΗΣ θα αντιμετωπίσει την ομάδα της Κατερίνης την Μ. Τρίτη στο Κλεάνθης Βικελίδης (30/04, 18:00). Ένα παιχνίδι, που θα δώσει την ευκαιρία στην τεχνική ηγεσία της ομάδας μας για δοκιμές και την εξαγωγή χρήσιμων συμπερασμάτων. 

Κατά τα άλλα, οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ, μετά το τριήμερο ρεπό, επιστρέφουν σήμερα το απόγευμα στις προπονήσεις στις εγκαταστάσεις του Ν. Ρυσίου, ενώ το ίδιο πρόγραμμα θα ακολουθηθεί και αύριο.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΥ.


Κίνηση ...ματ για τον ΑΙΓΙΝΙΑΚΟ, στα ποδοσφαιρικά της τελευταίας στιγμής. Σταύρος Διαμαντόπουλος ο ΑΝΩΤΑΤΟΣ ΤΕΧΝΙΚΑ ΑΡΧΩΝ του ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΥ;;; Μάλλον ναι, κάθ ότι μετά από πρόταση του Κώστα Κουκοδήμου, που σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες θα είναι και ένας εκ των μεγαλομετόχων(!) του ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΥ, ο πρώτος και μεγαλύτερος ιστορικά προπονητής της Μακεδονίας ΣΤΑΥΡΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ είδε τον πρόεδρο της ομάδας της βόρειας Πιερίας ΓΙΑΝΝΗ ΝΙΩΠΑ και μέλη του ΔΣ του και ανέλυσαν το σχέδιο ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ ΚΑΙ Β´ ΕΘΝΙΚΗ, από πλευράς αγωνιστικής.  Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΣ ΑΡΧΩΝ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ. Εκείνο που μένει είναι να δώσουν οριστικά τα χέρια ΝΙΩΠΑΣ-ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ κι άντε και καλή αρχή.... 

Τώρα σ ότι αφορά την πρόταση ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΥ υπέρ του έμπειρου προπονητή, αφορά την αγάπη που τρέφει προς το πρόσωπο του, καθώς πιστεύει πως στα χέρια του ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ, ο Αιγινιακός θα ζήσει μεγάλες στιγμές. ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ, ΙΣΩΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Α´ ΕΘΝΙΚΗ;;;; Αυτά βέβαια αφορούν το αύριο..... 
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΥ. 
Σ ότι αφορά το πόσες μετοχές θα πάρει στην κατοχή του ο Κούκος, να πως έχουν τα πράγματα. Θα έχει το 20% κι ετσι θα ειναι μαζί με τον ΓΙΑΝΝΗ ΝΙΌΠΑ οι δυο ισχυροί άντρες του ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΥ. 

Γιάννης Συμεωνίδης: Η Καλλιθέα έχει παίκτες Super League

Όλα όσα δήλωσαν προπονητές και ποδοσφαιριστές, μετά το τέλος του αγώνα της Κατερίνης...

Λύσανδρος Γεωργαμλής (προπονητής Καλλιθέας): "Έγινε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι που πιστεύω ότι ευχαριστήθηκε ο λίγος κόσμος που το παρακολουθήσε. Και οι δυο ομάδες έπαιξαν απελευθερωμένο ποδόσφαιρο, με φάσεις μπροστά και στις δύο εστίες. Θα μπορούσαμε μετά το γρήγορο γκολ μας να πετύχουμε και δεύτερο, αλλά δεν τα καταφέραμε, αντίθετα δεχτήκαμε την ισοφάριση από στημένη φάση, κομμάτι στο οποίο ο Πιερικός γνωρίζαμε ότι είναι πολύ δυνατός. Στο β' μέρος όποιος πετύχαινε το γκολ θα κέρδιζε. Τώρα κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι με τον Ηρακλή την Κυριακή. Εύχομαι καλή επιτυχία στον Πιερικό και στον Γιάννη Συμεωνίδη, να πάνε όλα καλά. Καλή τύχη στην ομάδα και Καλό Πάσχα σε όλους".

Γιάννης Συμεωνίδης (προπονητής Πιερικού): "Σήμερα παίζαμε με μια ποιοτική ομάδα η οποία διαθέτει 4-5 παίκτες επιπέδου Σούπερ Λίγκας. Έπαιζε ένα από τα τελευταία της χαρτιά για να πλησιάσει τα πλέι οφ. Στην αρχή η Καλλιθέα είχε την πρωτοβουλία, πέτυχε το γκολ και είχε 2-3 ευκαιρίες για ένα δεύτερο τέρμα. Μετά ισορροπήσαμε και καταφέραμε να ισοφαρίσουμε. Στο β' μέρος είχαμε τις πιο κλασικές ευκαιρίες για να πετύχουμε το νικητήριο γκολ, ενώ η Καλλιθέα στο τέλος είχε το δοκάρι. Νομίζω ότι ο κόσμος ευχαριστήθηκε. Κοιτάμε τη συνέχεια, στα υπόλοιπα παιχνίδια θα δώσουμε ευκαιρίες σε όλα τα παιδιά. Καλή συνέχεια και καλή επιτυχία στην Καλλιθέα και τον Λύσανδρο Γεωργαμλή, ο οποίος αποτελεί κόσμημα για το ποδόσφαιρο και καλές γιορτές σε όλους".
Τάσος Χριστοφιλέας (ποδοσφαιριστής Καλλιθέας): "Προηγηθήκαμε στο σκορ και είχαμε ευκαιρίες για το 0-2 αλλά ισοφαριστηκαμε. Ακόμα όμως και μετά το 1-1 είχαμε ευκαιρίες για να προγηθούμε ξανά. Στο β' μέρος το παιχνίδι άνοιξε και οι δυο ομάδες έψαξαν το γκολ. Εμείς ρισκάραμε με τις αλλαγές του κόουτς, έγινε ένα ωραίο παιχνίδι και θα μπορούσαμε να πάρουμε το τρίποντο στη φάση με το δοκάρι. Θέλαμε πολύ τη νίκη σήμερα, παίζαμε το τελευταίο μας χαρτί αλλά δεν τα καταφέραμε".
Γιάννης Λαζαρίδης (ποδοσφαιριστής Πιερικού): "Συγχαρητήρια στα παιδιά που έπαιξαν αλλά και σε όσους δεν έπαιξαν για τη δουλειά τους στις προπονήσεις. Η Καλλιθέα είχε κίνητρο, είναι πολύ καλή και δυνατή ομάδα. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι και συνεχίζουμε. Τέλος θα ήθελα να πω ότι διαιτητές και βοηθοί θα πρέπει να εκφράζονται πιο κόσμια, με αφορμή ένα περιστατικό που συνέβη με έναν συμπαίκτη μου, το οποίο φανέρωσε έλλειψη σεβασμού στο πρόσωπό του".

Αδιάφορη μοιρασιά στην Κατερίνη


Από έναν βαθμό πήραν Πιερικός και Καλλιθέα στην Κατερίνη, που αναδείχτηκαν ισόπαλοι 1-1.
Το παιχνίδι είχε βαθμολογικό κίνητρο μόνο για την Καλλιθέα, που διατηρούσε μαθηματικές ελπίδες για τα πλέι οφ. Στο 10’ ο Ντακόλ με σουτ μέσα από την περιοχή, ανοίγοντας το σκορ για την Καλλιθέα, ενώ η απάντηση του Πιερικού ήταν άμεση, καθώς στο 19’ ο Ντόικιτς με σουτ ισοφάρισε σε 1-1. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν την ευκαιρία να πάρουν ξανά το προβάδισμα το 39’, όταν ο Μαρουκάκης είχε δοκάρι.
Στο δεύτερο μέρος, το παιχνίδι ήταν καθαρά των γηπεδούχων με πολλές κλασσικές ευκαιρίες, ωστόσο το 1-1 διατηρήθηκε ως το τέλος.

** Σε λίγο Φωτογραφικό υλικό και συνεντεύξεις αποκλειστικά στο 'PierikosNews'
Πιερικός: Παπατολίκας, Λαζαρίδης (79’ Νίκου), Ντόικιτς, Ιορδανίδης, Αποστολίδης, Μπελόσεβιτς, Φαμπίνιο, Καραγκούνης (65’ Ανδριόπουλος), Παπατόλιος (79’ Ίτσιος), Μανίκας, Γιαζιτζόγλου
Καλλιθέα: Μιχελής, Ρουσάκης, Χατζόπουλος, Ντακόλ, Χριστοφιλέας, Φαγιέ (85’ Σταύρου), Τρεκαρίτσι (58’ Ματσούκας), Φερέιρα, Κατσικογιάννης (69’ Σίλβα), Μαρουκάκης, Βιγιαρέχο

ΕΓΩ ΚΩΣΤΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ ΕΣΕΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ, ΕΣΕΝΑ ΚΡΙΝΩ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΩ ...ΚΑΛΥΤΕΡΟ!

Αυτό είναι το ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΗΜΑ του ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΜΟΥ που αναγεννιέται από τις στάχτες του

Κι επειδή ξέρω πως πλήγωσα τον φίλο μου τον ΚΩΣΤΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ του ΠΙΕΡΙΚΟΥ μου, ας διευκρινίσω τι εννοώ. Ή καλύτερα ας δώσω την άποψη μου για εκείνον. Ο Πρόεδρος έγινε Πρόεδρος τότε που τα αφεντικά του "μαγαζιού" δεν ήθελαν πλέον να είναι και δεν έβρισκαν παράγοντα να βάλει τα στήθια του μπροστά. Κανένας αν θυμάστε δεν έβαζε το κεφάλι του στον ντροβά, διότι τότε έπαιζε για τους παράγοντες των επαγγελματικών κατηγοριών η ιστορία με τις αποκαλύψεις περί περιέργων αποτελεσμάτων και οι εγκλίσεις στα αθλητικά όργανα, ακόμα και παραγόντων του Πιερικού. Τότε έφυγε κι ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΤΟΥΜΟΣ τότε έφυγε κι τότε Πρόεδρος της ομάδας και σήμερα ανώτατος άρχων της ΕΠΣΠ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ. Τότε κανένας δεν ήθελε να πλησιάσει από τους περί της ομάδας παράγοντες κι ύστερα το πήρε πάνω του ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ του ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ. Αυτή είναι η αλήθεια. Ο "Κούγιας" της Πιερίας, όπως τον αποκαλώ με τεράστια δόση χιούμορ, δέχτηκε και ....μαγκιά του! Μέχρι εκεί όλα καλά. Όμως να που πέρσι παρ ολίγον να βγούμε κατηγορία. Να δούμε ΜΕΓΑΛΑ ΣΑΛΟΝΙΑ του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ. Όμως στο τέλος το χάσαμε στο νήμα. Φέτος όμως; Φέτος τα κάναμε μαντάρα. Κι εγώ είμαι σκληρός με τον Κώστα διότι, όπως μου λέει πάντα από μωρό η μάνα μου, Κώστα μου εκείνος που σε κάνει να κλαις, εκείνος και σ αγαπάει. Ο καπετάνιος φέρει όλη την ευθύνη για ένα ΝΑΥΑΓΙΟ κι εσύ αδερφέ, δυστυχώς ή ευτυχώς, είσαι ο ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ σήμερα του Σκάφους "ΠΙΕΡΙΚΟΣ" και εσύ κουβαλάς όλο το βάρος του εγχειρήματος. Ποιόν να κρίνω; Τον Τσιτιρώκη του ερασιτέχνη; Ή τον Φοιρό, που είναι και δεν ...είναι; ΕΓΩ ΚΩΣΤΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ ΕΣΕΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ, ΕΣΕΝΑ ΚΡΙΝΩ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΩ ...ΚΑΛΥΤΕΡΟ! Βέβαια μεγαλύτερο ναυάγιο θα είχαμε αν πέφταμε κατηγορία. Όμως ΠΙΕΡΙΚΟΣ είσαι ρε Κώστα μου, δεν είμαστε, ούτε Γάζωρο, ούτε Καλλονή, ούτε καν Λεβαδειακός ή Πλατανιάς.... ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΚΩΣΤΑ ΜΟΥ. Κώστα εγώ σε κάνω να κλαις διότι αγαπώ τον ΠΙΕΡΙΚΟ ΜΟΥ κι επειδή εσύ ΤΩΡΑ είσαι ο ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ του ΚΑΡΑΒΙΟΥ μας, εσένα ...πονάω! Και μη νομίζεις ρε συ πως εγώ δεν πονάω. Όταν Κώστα μου τρώω ΠΕΝΤΑΡΕΣ ή ΤΕΣΣΑΡΕΣ, εγώ κλαίω, ίσως κι εσύ κι ο Ντούμος κι ο Ελευθεριάδης και μαζί μας ο κάθε ΑΓΝΟΣ ΠΙΕΡΙΚΟΣ, όμως πως να σε κάνω ρε συ ΚΑΛΥΤΕΡΟ; Θέλω να γίνεις καλύτερος και τον ΠΙΕΡΙΚΟ ΜΟΥ να τον ξαναδώ Α΄ ΕΘΝΙΚΗ γ@μώτο μου!!! Αμήν.............!!!!

Πηγή:pieria-GR.blogspot.gr  
Επιμέλεια: Δημήτρης Κεραηλίδης   

ΈΨΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ.


Κι ένα άλλο ανέκδοτο εκ Πιερίας.
Ή καλύτερα, εκ Πιερικού, εκ του μάτς με την Λάρισα.....
Μόνο τέσσερα έφαγε ο Πιερικός, έτσι για να μην ξεχνιόμαστε.
ΑΝΕΚΔΟΤΟ.
Βγαίνει ο ΓΙΑΝΝΗ ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ, ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ (χα χα χα) και λέει....
"Στο μάτς είχαμε ευκαιρία να δώσουμε, ευκαιρίες σε παίκτες που δεν τις είχαν...."
χα χα χα 
Και που λες, Γιάννη μου, ήταν ο Τοτός...... 
χα χα χα
ΆΣΕ ΡΕ ΓΙΑΝΝΗ......
Ρώτησες τι έγινε με τον ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΩΣΤΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ και την ...ψυχή του;
Νομίζω πως μόνο εκείνη ξέρει τι ζήσαμε στην Λάρισα!
Ά ξέχασα.
Προπονητής λέει στον Πιερκό είναι κάποιος που έπαιξε κάποτε μεγάλο ποδόσφαιρο σε μεγάλη ομάδα της χώρας.
ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΦΟΡΑΕΙ.
Όνομα δεν λέω, διότι μπορεί να του κάνω ζημία.
Προπονητής του Πιερικού είναι ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ!!
ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ

Οι Απουσίες δεν σταματάνε

Ο λόγος για τους Χρήστο Ελευθεριάδη και Παύλο Καθάριο. Δυο απο τους βασικούς παίκτες του Πιερικού προκαλούν πονοκέφαλο και σκέψεις στο τεχνικό τιμ του Πιερικού  Καθώς ο πρώτος υπεστει χαλάρωση συνδέσμων και θα παραμείνει εκτός για τουλάχιστον 1 εβδομάδα αφού και χθες μέρα Δευτέρα γυμνάστηκε μόνος του. Ενώ ο Καθάριος που ένιωσε μικροενοχλησεις την ώρα που έκανε ζέσταμα στην αναμέτρηση με την Λάρισα  αποχώρησε απο την προπόνηση χθες λόγο ενοχλήσεων στο γόνατο όπου και θα εξεταστεί σε Γιατρό αύριο.

ΦΙΛΙΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΣΚΟΠΟ


ΦΙΛΙΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ

για φιλανθρωπικό σκοπό

Μικτή Νέων Ε.Π.Σ. Πιερίας - Πιερικός Κ20

Πέμπτη 25-4-2013 στο Α Δ.Α.Κ. Κατερίνης

Ώρα έναρξης 16:30

Η Ε.Π.Σ. Πιερίας και ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ καλούν τους φιλάθλους όλου του νομού να παρακολουθήσουν τον φιλικό αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ των ομάδων Μικτή Νέων Ε.Π.Σ. Πιερίας - Πιερικός Κ20 για να ενισχύσουμε οικονομικά τον ποδοσφαιριστή ΓΙΩΡΓΗ ΠΕΤΡΟΥ για τον αγώνα που δίνει για την αποκατάσταση της υγείας του.

Η τιμή του εισιτηρίου είναι 5 ευρώ.

ΦΙΛΑΘΛΟΙ την Πέμπτη 25-4-2013, ώρα 16:30 στο Α Δ.Α.Κ. Κατερίνης (πρώην Εθνικό Στάδιο) όλοι στον αγώνα.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΥΡΙΑΝΟ ΑΓΩΝΑ


Για το αυριανό παιχνίδι δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα, καθώς οι Φαμπίνιο, Ιορδανίδης και Ντόικιτς γυρνούν από τιμωρίες, ενώ λήξαν θεωρείται χωρίς ιδιαίτερες επιπτώσεις το μικροεπεισόδιο του Σαββάτου ανάμεσα στους Ηλία Μανίκα και Τριαντάφυλλο Βασιλειάδη, οι οποίοι υπολογίζονται και πάλι από το τεχνικό τιμ των μελανόλευκων.
Την αποστολή της ομάδας για τον αυριανό αγώνα με την Καλλιθέα ανακοίνωσε το τεχνικό τιμ μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης. Οι 19 ποδοσφαιριστές είναι οι:
Βασιλειάδης, Παπατολίκας, Λαζαρίδης, Αποστολίδης, Ντόικιτς, Ίτσιος, Σεχολάρι, Καραγκούνης, Παπατόλιος, Γιαζιτζόγλου, Μανίκας, Μπελόσεβιτς, Πόλίτης, Νίκου, Φαμπίνιο, Ιορδανίδης, Ανδριόπουλος, Καρακατσάνης, Μιχαηλίδης.

Ο Πάρις Ανδριόπουλος μιλάει στον ΑΘΛΗΤΙΚΟ 106,7

Ο  Πάρις Ανδριόπουλος μιλάει στο δίδυμο του PierikosNews.Ο νεαρός Επιθετικός του Πιερικού μιλάει την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26/4/2013 ΣΤΟΝ www.athlitikos.gr για την Επιλογή του να συνεχίσει την καριέρα του με την μορφή δανεισμου στον Πιερικό αλλά και για το κλίμα στα αποδυτήρια καθώς και για την αγωνιστική του εξέλιξη. 

Μην το χάσετε...--->WEB RADIO ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ FM 106,7



Γονάτισε ο Γηραιός στην Κατερίνη (ΠΙΕΡΙΚΟΣ-ΑΡΧΕΛΑΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ 71-65


Πιερικός Αρχέλαος – Ηρακλής 71 - 65

Με παραμονή του Πιερικού Αρχελάου στη Β΄ εθνική κατηγορία και τη νίκη του με 71-65  επί του Ηρακλή, τελείωσε το φετινό δύσκολο πρωτάθλημα. Στο φινάλε του πρωταθλήματος, έγινε ένα παιχνίδι χωρίς άγχος και για τις δύο ομάδες και με τους φίλους της πιερικής ομάδας να χειροκροτούν και να αποχωρούν από το γήπεδο ευχαριστημένοι από την πορεία της ομάδας.

Διαιτητές ήταν οι κ. κ. Φακίτσας και Ντούρας.

Τα δεκάλεπτα:. 19-17, 38-31, 51-46, 71-65.

 Οι συνθέσεις:

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ (Χατζηκυριακίδης): Καραΐσκος 10(2), Σακελλαρίου 2, Τσαλμπούρης, Γαζέτης, Μάρουσιτς 13(1), Ταμουρίδης, Δεληγεώργης 6(1), Ασημάκης 21(1), Ψωμάς - Λυμπάρης 11, Γκαβανόπουλος 8(2), Γραβάνης. 

ΗΡΑΚΛΗΣ (Κωστόπουλος): Πασαλίδης 1, Ζεχερλής 12(1), Μασλαρινός 3(1), Καζάκος 2, Σταμπουλής 13(2), Σαμαράς 11(1), Τοπούζης, Κυρίτσης 4, Οικονόμι 8, Αποστολίδης 3 (1), Νεοφυτίδης 8.
●Τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικήςΑνατόλια - Μεταμόρφωση Βόλου 20-0 (ά.α.), Μαρούσι - Φίλιππος Βέροιας 68-62, ΜΕΝΤ - Αιγάλεω 70-80, 
Ιωνικός Ιωνίας - Αίας Ευόσμου 71-77, Στρατώνι - Ιωνικός Ν.Φ. 69-79. Ρεπό: Μαχητές Δόξας Πεύκων.















Ο Δημήτρης Ίτσιος Μιλάει στο PierikosNews

P.News: Δημήτρη Ταξίδεψες για δεύτερη φορά στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Ιταλία για να δοκιμαστείς, πες μας με λίγα λόγια της εμπειρίες σου και το τελικό αποτέλεσμα του ταξιδιού. 
Δημητρης Ίτσιος: Τη δεύτερη φορά τα πράγματα στην Ιταλία ήταν πιο καλά βέβαια γιατί το περιβάλλον μου ήταν ήδη γνωστό και κυρίως δεν αντιμετώπισα προβλήματα κούρασης όπως την πρώτη. Μπόρεσα να προπονηθώ και να παίξω, χωρίς κανένα ζήτημα υγείας και πιστεύω οι άνθρωποι εκεί να έβγαλαν τα συμπεράσματα τους. Το τελικό αποτέλεσμα θα το μάθω από τη διοίκηση της ομάδος μου καθώς είμαι παίκτης του Πιερικού, ο οποίος έχει και τον πρώτο λόγο σε ότι αφορά την πιθανότητα μεταγραφής μου σε κάποια άλλη ομάδα.

P.News: Σε είδαμε μετά από καιρό να αγωνίζεσαι βασικός ξανά στον εκτός έδρας αγώνα με τον Βύζα στα Μέγαρα και μάλιστα με πολύ καλή εμφάνιση. Πιστεύεις ότι μπορείς να ανταπεξέλθεις στης απαιτήσεις της ενδεκάδας και του προπονητή (καθώς είσαι πολύ νεαρός σε ηλικία).
Δημητρης Ίτσιος:Πιστεύω ναι. Δουλεύω στην προπόνηση και όταν ο προπονητής κρίνει πως είμαι έτοιμος και χρήσιμος στην ομάδα, είμαι έτοιμος να παρουσιάσω τον καλύτερο εαυτό μου κάθε φορά. Νέος ποδοσφαιρικά, ήμουν στα δεκατέσσερα. Τώρα είμαι 18. Δεν θα παίξω με την εμπειρία σίγουρα, αλλά με την ορμή και την όρεξη που έχω για να βελτιωθώ. Ο προπονητής νομίζω, ξέρει καλύτερα πότε μπορώ να ανταπεξέλθω και πότε πρέπει να καθίσω στον πάγκο, άσχετα αν δεν μου αρέσει εμένα.

P.News: Σε έχουμε δει να αγωνίζεσαι στον άξονα του γηπέδου (ανασταλτικός χαφ) θα μπορούσες να αγωνιστής και ως στόπερ η και ακραίος αν στο ζητούσε ο προπονητής σου.

Δημητρης Ίτσιος: Όλες οι θέσεις τις ενδεκάδας, είναι καλύτερες από όλα τα καθίσματα του πάγκου. Εάν ο προπονητής πιστεύει ότι μπορώ να βοηθήσω ουσιαστικά την ομάδα και σε άλλη θέση, θα παίξω.

Αξιολόγηση Ποδοσφαιριστών









Παπατολίκας: Σταθερός κάτω απο τα δοκάρια  επενέβη όπου χρειάστηκε παρότι δέχτηκε 4 γκολ δεν φέρνει ευθύνει σε κανένα απο αυτά. ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 5

Αποστολίδης: Ποιοτικός παίκτης έκοψε αρκετές φορές την μπάλα στο πρώτο ημίχρονο παρόλα αυτά ξέμεινε απο δυνάμεις στο δεύτερο μέρος, ενώ επίσης αγωνίστηκε σαν Κεντρικός Αμυντικός που δεν είναι η φυσική του θέση. ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 3

Νίκου: Η απειρία δεν τον επηρέασε καθόλου, ενώ μάλιστα αγωνιστικέ και αυτός πρώτη φορά σαν Κεντρικός Αμυντικός έδειξε θετικά στοιχεία έκανε αρκετά κοψίματα όπως και δυνατά μαρκαρίσματα που έσωσαν την ομάδα απο ενδεχόμενα γκολ. ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 5

Μπελόσεβιτς: Για άλλη μια φορά απογοητεύει με την απόδοση του.Οι μεταβιβάσεις του ήταν κάκιστες οπως και τα λάθος μαρκαρίσματα του που παραλίγο να στοιχισουν σε γκολ. ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 2

Λαζαρίδης: Το κακό του πρόσωπο έδειξε ο Γιάννης σήμερα καθώς αλλού πατούσε και αλλού βρισκόταν. Τα μαρκαρίσματα δεν του βγήκαν και η ομάδα της Λάρισας έκανε παρέλαση απο την δεξιά πτέρυγα του Πιερικού. ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 2

Ιτσιος: Φάνηκε η απειρία μέσα στο γήπεδο όπου χάθηκε και το παιχνίδι αφού η κυκλοφορία της μπάλας άνηκε στην ομάδα της Λάρισας κατά 80%(Ένας ακόμα νεαρός ταλαντούχος ποδοσφαιριστής που πήρε 90' λεπτά συμμετοχής). ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 3

Παπατόλιος: Πολλά θετικά στοιχεία με την απειρία και της λάθος μεταβιβάσεις να κρατάνε στάσιμη την απόδοση του, δείχνει οτι έχει μέλλον καθώς και αυτός είναι παιδί απο τα σπλάχνα της Κατερίνης  ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 3 

Γιαζιτζόγλου: Έκανε το καθήκον του σαν σωστός αρχηγός και έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Τον βλέπουμε φέτος να αγωνίζεται σαν αριστερό εξτρεμ με καλές αποδόσεις και τρεξίματα παρόλα αυτά στο ανασταλτικό κομμάτι ήταν αδρανής.(Ενας ακόμα κουρασμένος παίκτης). ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 5

Ελευθεριάδης: Πολλά τρεξίματα σωστές μεταβιβάσεις δυστυχώς οι μικροενοχλήσεις δεν τον άφησαν να δείξει τι πραγματικά αξίζει ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 4

Πολιτης: Επιτέλους τον είδαμε βασικό πράγμα που ζητούσε πολύ καιρό ο κόσμος  Μάχιμος απο το κέντρο και μπροστά με της πάσες του να αναγκάζουν αρκετές φορές στο πρώτο ημίχρονο την ομάδα της Λάρισας να ανησυχεί. Χρειάζεται περισσότερο χρόνο συμμετοχής. ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 4

Ανδριόπουλος: Έπαιξε αρκετές φορές με πλάτη στον Αντίπαλο τοποθετώντας πολύ σωστά το σώμα του ώστε να κρατήσει και να μοιρασει την μπάλα στους συμπαίκτες του.(Δανεικός για ενάμιση χρόνο απο τον ΠΑΟΚ έχει να δείξει πολλά). ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 3

ΑΛΛΑΓΕΣ

Καραγκούνης: Ολο και καλυτερος. Τον είδαμε στα μέσα της σεζόν να αγωνίζεται ως βασικός και ξαφνικά βρέθηκε ακόμα και εκτός αποστολής επανέρχεται με την Λάρισα ως αλλαγή για άλλη μια φορά σκοράροντας ενα όμορφο γκολ (Και αυτός παιδί απο την Πιερία όπου μπορεί να σταθεί άνετα στα ζητούμενα της Β' ΕΘΝΙΚΗΣ) ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 5

Σεχολάρι: Έτρεξε σε άμυνα και επίθεση  κράτησε όπου χρειάστηκε την μπάλα και μοίρασε εξίσου καλά. Μικρός χρόνος συμμετοχής. ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 3

Μηχαηλιδης: Ανεκμετάλλευτος ποδοσφαιριστής. Μπήκε με πολύ όρεξη και χωρίς αγχος(Παρά το γεγονός οτι δεν έχει πάνω απο 3-4 παιχνίδια  , απο δική του πάσα προήλθε και το δεύτερο τέρμα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ, ελπιδοφόρος για το μέλλον. ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 4

Γιώργος Φοιρός: Είχε δηλώσει οτι θα δώσει χρόνο συμμετοχής σε νεαρούς ποδοσφαιριστές για να βγάλει τα συμπεράσματα του. Δεχτήκαμε 4 γκολ αλλα το γεγονός οτι καταφέραμε να βάλουμε και 2 σε μια δύσκολη έδρα εκφράζει αισιοδοξια για το μέλλον .ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 5

ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΑΕΛ-ΠΙΕΡΙΚΟΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα γκολ της αναμέτρησης.
Κανε κλικ--->ΑΕΛ ΠΙΕΡΙΚΟΣ 1-0

Κανε κλικ--->ΑΕΛ ΠΙΕΡΙΚΟΣ 1-1

Κανε κλικ--->ΑΕΛ ΠΙΕΡΙΚΟΣ 2-1

Κανε κλικ--->ΑΕΛ ΠΙΕΡΙΚΟΣ 3-1

Κανε κλικ--->ΑΕΛ ΠΙΕΡΙΚΟΣ 4-1

Έχασε βαθμούς, κέρδισε παίκτες (ΛΑΡΙΣΑ-ΠΙΕΡΙΚΟΣ 4-2)

Σε ένα παιχνίδι συμπερασμάτων ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ηττήθηκε στην Λάρισα με ψηλά το κεφάλι.  Το σύνολο του Γιώργου Φοιρού είχε ως κορμό πολλούς ποδοσφαιριστές από τα σπλάχνα της Κατερίνης όπως  και  οι τρεις αλλαγές που πραγματοποιήθηκαν ήταν παιδιά απο την Πιερία.  Ο Πιερικός που γνώρισε την ήττα με 4-2 ήταν ανταγωνιστικός στο πρώτο μέρος στο οποίο κατάφερε να κλέψει την Ισοπαλία και να πάει στα αποδυτήρια με σκορ(1-1) ενώ στο δεύτερο μέρος αρκετοί παίκτες ξέμειναν απο δυνάμεις. (εξαιρετικες εμφανίσεις πραγματοποιησαν πολλοί απο τους νεαρούς ποδοσφαιριστες που είχαν αρκετό καιρό να πάρουν χρόνο συμμετοχής στο γήπεδο, με τον Γιώργο Φοιρο και τους συνεργάτες του να βγάζουν κρίσιμα συμπεράσματα.)



Το σύνολο του Τίμου Καβακά μπήκε από την αρχή αποφασισμένο για τη νίκη και πίεζε από τα πρώτα λεπτά με πολύ τρέξιμο σε όλο το μήκος του γηπέδου. Οι πρώτες φάσεις, είχαν ως πρωταγωνιστή τον Αργεντινό που ήταν ορεξάτος. Στο 34΄ ο Δημήτρης Χασομέρης επιχείρησε ένα τεχνικό σουτ εντός περιοχής μόνο που η μπάλα κατέληξε λίγο άουτ. Δύο λεπτά αργότερα ο Πάτρικ Αλεξάντροβιτς σέντραρε και η μπάλα βρήκε στο χέρι του Λαζαρίδη με τον ρέφερι του αγώνα να «σφυρίζει» το πέναλτι. Ο Ντάνι Πόνσε από τα 11 βήματα ευστόχησε. Όλα έδειχναν ότι το ημίχρονο θα έληγε με το 1-0, ωστόσο ο κ. Τεβεκέλης είχε άλλη άποψη δίνοντας πέναλτι στο 44΄ σε ανύπαρκτο «χέρι» του Καρακώστα. Ο έμπειρος Γιαζιτζόγλου έστειλε τους Κατερινιώτες με την ισοπαλία στην ανάπαυλα...
Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με την ΑΕΛ να παρατάσσεται με 9 ποδοσφαιριστές, δίχως να έχει κάποια αποβολή. (Δείτε τις δηλώσεις Καβακά για αυτό το θέμα)... Το ξαφνικό αλλά σοβαρό πρόβλημα του Μπλέντι, ανάγκασε να αλλάξει την αλλαγή του (ήταν να αποχωρίσει ο Αλεξάντροβιτς), αλλά ο διαιτητής δεν δέχτηκε να καταχωρήσει αυτή την αλλαγή. Εκείνη τη στιγμή ακολούθησε ένα χάος, καθώς όλοι ψαχνόμασταν τι έχει γίνει...
Η ΑΕΛ όμως έκανε σωστά... τη δουλειά της, αφού από το 45΄ έως το 50 είχε ένα δοκάρι σε κεφαλιά του Στέλιου Κρητικού και ένα γκολ με κεφαλιά μέσα από την περιοχή του Χασομέρη. Οι «βυσσινί» στο 60΄ σημείωσαν και τρίτο τέρμα που τους «χαλάρωσε»... Ο Ντάνι Πόνσε σημειώνοντας το δεύτερο προσωπικό του τέρμα με εκπληκτικό πλασέ, «κλείδωσε» το «τρίποντο» για την ομάδα του. Τέσσερα λεπτά μετά το 3-1 ο Θανάσης Δεινόπαπας «βγήκε» απέναντι από τον Παπατολίκα, αλλά δυστυχώς για εκείνον το σουτ του χτύπησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι. Αυτό που δεν πέτυχε ο Θανάσης Δεινόπαπας, το κατάφερε ο Δημήτρης Χασομέρης που με μακρινό σουτ «έγραψε» το 4-1. Κάπου εκεί, «χαλάρωσαν» όλοι με αποτέλεσμα ο Πιερικός να μειώσει στο τελικό 4-2 με σκόρερ τον νεαρό Καραγκούνη (73΄).

AEΛ 1964 (Τίμος Καβακάς): Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Σκόνδρας, Καρακώστας, Μπλέντι (46' Στ. Κρητικός), Νεμπεγλέρας, Λιαπάκης, Πόνσε, Χασομέρης, Κρητικός Τ. (46' Παγώνης), Αλεξάντροβιτς (52' Δεινόπαπας).
Πιερικός (Γιώργος Φοιρός): Παπατολίκας, Νίκου, Λαζαρίδης, Αποστολίδης, Μπελόσεβιτς, Ίτσιος, Παπατόλιος, Ελευθεριάδης (75ʼ Σεχολάρι), Ανδριόπουλος, Πολίτης (67ʼ Καραγκούνης), Γιαζιτζόγλου (67ʼ Μιχαηλίδης).
Σε λίγη ώρα και φωτογραφικό ρεπορτάζ.
Δηλώσεις πρωταγωνιστών:






ΑΕΛ - ΠΙΕΡΙΚΟΣ Live λεπτό προς λεπτό

Το Pierikosnews σε συνεργασια με το Rockngoal.gr θα σας μεταφερει λεπτο προς λεπτο την προσπαθεια του Πιερικου στην δυσκολη αναμετρηση με την ομαδα της Λάρισας 

Κανε κλικ εδω--->ΑΕΛ - ΠΙΕΡΙΚΟΣ Live

Ηλίας Μανίκας: Δεν συνέβη τίποτα σοβαρό - Το θέμα θεωρείτε λήξαν

Λίγο μετά τα δημοσιεύματα ο επιθετικός του Πιερικού Ηλίας Μανίκας ξεκαθάρισε δημόσια ότι στην πραγματικότητα δεν συνέβη τίποτα από αυτά που ειπώθηκαν πάρα μόνο κάποια μικρο-ένταση.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ηλία:
Καλό θα ήταν να διασταυρώνουμε πριν γραφουμε το οτιδήποτε. Έγινε ενα επεισόδιο που συμβαινει σε πολλές ομάδες πάνω σε στιγμές έντασεις, ούτε ξύλο έπεσε, ούτε τίποτα. Περα απο μια λεκτική αντιπαράθεση, το επεισόδιο θεωρειται λήξαν. Έχουμε οικογενεις και ειναι κρίμα να τους στεναχοωρουμε με ανακριβειες.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!