Ο Γιάννης Δερμίσης μιλάει στα παιδιά του PierikosNews


PNEWS : Γιάννη ένα παιδί μικρό σε ηλικία όπως εσύ γεννηθείς του 1994 και όμως παίρνεις αρκετές συμμετοχές στην Γ' εθνική και στον Βατανιακό και όλοι μιλάνε για ένα καινούργιο ταλέντο. Μίλα μας για τα χρόνια σου στον βατανιακό και για την χρονιά σου σαν επαγγελματίας.

Γ.ΔΕΡΜΙΣΗΣ : Προσωπικά πιστεύω πως η ηλικία , δεν παίζει και τόσο μεγάλο ρόλο στο ποδόσφαιρο και ειδικά στις μέρες μας, γιατί αν ρίξουμε μια ματιά στα ρόστερ των ομάδων της SUPER LEAGUE , της FOOTBALL LEAGUE ακόμα και της FOOTBALL LEAGUE 2 θα δούμε ότι πάρα πολλά παιδιά ακόμα και σε πολύ μικρές ηλικίες καλούνται να ανταπεξέλθουν στις επαγγελματικές κατηγορίες. Όσο αναφορά τον Βατανιακό , πέρσι ήταν μια νεοφώτιστη ομάδα που είχε ως κύριο στόχο την γρήγορη παραμονή, μια καλή πορεία και ένα καλό ‘’πλασάρισμα’’ στην τελική βαθμολογία. Αυτό το πετύχαμε και η ομάδα έκανε μια αξιοπρεπείς πορεία παίζοντας μάλιστα και ωραίο ποδόσφαιρο. Μέσα από την καλή πορεία αυτής της ομάδας , μπόρεσα εγώ , όπως και άλλα νεαρά παιδιά (Καρτσαμπάς , Νίκου , Χατζηισαϊας , Μιχαηλίδης κ.α), να πετύχω και προσωπικούς στόχους που δεν είναι άλλοι από μια πάνω από όλα υγιείς και γεμάτη από παιχνίδια χρονιά. Ερχόμενος από δυο γεμάτες χρονιές στην Δ΄Εθνική με την φανέλα του Εθνικού Κατερίνης , αυτό που ήθελα ήταν μια ακόμα γεμάτη χρονιά σε μια παραπάνω κατηγορία κάτι το οποίο και έγινε. Προσωπικά πιστεύω πως η Γ’ εθνική είναι ‘’μάνα’’ του ποδοσφαίρου. Συνδυάζει και ποιότητα αλλά και πολύ δύναμη και για τον λόγο αυτό θεωρώ πως είναι ένα τεράστιο σκαλί για όλους τους ανερχόμενους ποδοσφαιριστές.

PNEWS : Τελειώνεις συμβόλαιο με τον βατανιακό και έχεις αρκετές επιλογές για να διαλέξεις ομάδα με την κυριότερη τον ΠΙΕΡΙΚΟ την μεγάλη ομάδα της πόλης μας. Τι σε οδήγησε στην απόφαση να συνεχίσεις την καριέρα σου στην Επισκοπή?

Γ.ΔΕΡΜΙΣΗΣ : Η αλήθεια είναι πως με το τέλος της περσινής ποδοσφαιρικής χρονιάς οι προτάσεις που είχα στα χέρια μου ήταν πολλές και ικανοποιητικές και μέσα σε αυτές ήταν του Πιερικού όπως και δυο ομάδων της μεγαλύτερης κατηγορίας. Ως πρώτο στόχο βέβαια είχα τον Πιερικό , μιας και αγωνίζεται στην FOOTBALL LEAGUE και είναι και στην πόλη μου. Όμως δέχθηκα μια πάρα πολύ καλή πρόταση από την Επισκοπή που μόνο ένας τρελός θα απέρριπτε. Όμως το θέμα δεν είναι το οικονομικό , και πόσο μάλλον στην ηλικία που βρίσκομαι. Μετά από πολλή σκέψη κατέληξα στην επιλογή να φύγω από την πόλη μου και την οικογένεια μου, και να μετακομίσω στην Κρήτη. Η επιλογή αυτή πιστεύω πως την δεδομένη στιγμή ήταν η καλύτερη για μένα και την καριέρα μου. Θέλησα να παραμείνω άλλη μια χρονιά στην Γ΄Εθνική , ώστε να γίνω ακόμα πιο έμπειρος μετά από μια ακόμα γεμάτη χρονιά, να καθιερωθώ στις επαγγελματικές κατηγορίες και σιγά σιγά με την βοήθεια του Θεού και της τύχης να βρεθώ ακόμα ψηλότερα. 

PNEWS : Αν μιλώντας πάντα υποθετικά ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ έβγαινε στην πρώτη κατηγορία Ελλάδος (γιατί στο σήμερα οι οικονομικές δυνατότητες της ομάδος είναι μηδαμινές) θα σκεφτόσουν να επιστρέψεις στην Μακεδονία και στην πόλη σου ?

Γ.ΔΕΡΜΙΣΗΣ : Σίγουρα ο Πιερικός είναι η μεγαλύτερη και η πιο ιστορική ομάδα της Πιερίας και σαφώς όλοι οι ποδοσφαιριστές της Πιερίας όπως και εγώ, έχουν την φιλοδοξία και το όραμα να παίξουν μια μέρα με την φανέλα του Πιερικού. Ασφαλώς και θα ήθελα κάποια στιγμή να αγωνιστώ και εγώ στο Πιερικό και πόσο μάλλον στην SUPER LEAGUE. Προς το παρόν το μόνο που μπορώ να πω και να κάνω , είναι να ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου στην ομάδα του Πιερικού , να πετύχει τους στόχους της και να βρεθεί ξανά στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου , γιατί εκεί αξίζει να βρίσκετε.

PNEWS : Κλείνοντας θα θέλαμε να μας μιλήσεις για της εμπειρίες που παίρνεις στην Επισκοπή. Είσαι ευχαριστημένος με την επιλογή σου και με την συνεργασία σου με τους συμπαίκτες και το τεχνικό team ?

Γ.ΔΕΡΜΙΣΗΣ : Πριν έρθω στο Ρέθυμνο και στην ομάδα της Επισκοπής , είχα ακούσει τα καλύτερα για αυτόν τον σύλλογο. Φτάνοντας τελικά στην Κρήτη , όλα ήταν ακόμα καλύτερα από αυτά που περίμενα. Βρήκα μια ομάδα πλήρως οργανωμένη , οικονομικά ισχυρή , με δικό της μεγάλο και καινούριο στάδιο , με δικά της γυμναστήρια , με αίθουσες μασάζ , φυσιοθεραπείας , αίθουσες dvd για προβολή αγώνων και αντιπάλων και γενικώς ότι ακριβώς ζητάει ένας ποδοσφαιριστής. Η Επισκοπή πιστεύω πως είναι ανερχόμενη δύναμη του ελληνικού ποδοσφαίρου , όπως για παράδειγμα ο γειτονικός Πλατανιάς , και δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από ομάδες μεγαλύτερης κατηγορίας. Καθημερινά τρέχουν και ματώνουν για αυτήν την ομάδα εκατοντάδες άνθρωποι που βοηθούν στην ομαλή λειτουργία και δεν αφήνουν να λείψει τίποτε από τους ποδοσφαιριστές. Την δεδομένη στιγμή μπορώ να πω πως είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από τον εαυτό μου και την επιλογή μου να βγω εκτός Πιερίας και να ‘’μεταναστεύσω’’ στην Κρήτη και το πανέμορφο Ρέθυμνο. Η φετινοί στόχοι της ομάδας είναι η κατάκτηση της 1ης θέσης στην FOOTBALL LEAGUE 2 και την άνοδο δηλαδή στην FOOTBALL LEAGUE . Πιστεύω πως ο στόχος αυτός θα υλοποιηθεί μιας και έχουμε ένα από τα καλύτερα και πιο ποιοτικά ρόστερ της κατηγορίας με παίχτες που περάσανε από ομάδες της SUPER LEAGUE όπως είναι ο Ρουμπάκης , ο Ψωμάς , ο Τριανταφύλλου , ο Αργυράκης , ο Κοζανίδης , ο Δελήμπασης που σε συνδυασμό με εμάς τους νεότερους καθώς αι τον πολύπειρο προπονητή κ. Θανάση Κολιτσιδάκη (με θητείες σαν ποδοσφαιριστής σε Παναθηναϊκό, ΟΦΗ, και παίζοντας σε ένα Μουντιάλ με την Εθνική μας ομάδα) μπορούμε να φτιάξουμε μια ισχυρή ομάδα που θα χτυπήσει το πρωτάθλημα .

Στον ημιτελικό οι Νέοι του Πιερικού (2-1)

Πραγματοποιώντας μια άριστη εμφάνιση ο Πιερικός (Κ20) κέρδισε τον Όλυμπο Βροντούς με 2-1 και πέρασε στους τέσσερις του θεσμού του κυπέλλου της ΕΠΣ Πιερίας.Το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του κ.Αγιάννη προσελκύοντας αρκετούς φίλους του ποδοσφαίρου.Από το πρώτο λεπτό του αγώνα οι Νέοι του Πιερικού είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού με τον Όλυμπο να έχει αμυντικούς προσανατολισμούς στο παιχνίδι του.Ωστόσο παρά το καλό ποδόσφαιρο που έπαιξε ο Πιερικός στην αρχή του ημιχρόνου, η ομάδα που προηγήθηκε στο σκόρ ήταν ο Όλυμπος.Η απάντηση του Πιερικού ήταν άμεση αφού στο 37' ο Νούλας με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-1.Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πιερικός μπήκε πολύ δυνατά και κατάφερε να πάρει το προβάδισμα από πολύ νωρίς.Στο 55' μετά από άψογη συνεργασία του Νούλα και του Ζώβλικα ο τελευταίος με ωραίο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Βροντούς κάνοντας το 2-1.Η συνέχεια του παιχνιδιού κύλησε ομαλά με τον με τον Πιερικό να έχει τον έλεγχο χωρίς να κινδυνεύσει άμεσα η εστία του Τσιλέγκερίδη. Αυτό έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα δίνοντας έτσι την πρόκριση στην ομάδα του Βαγγέλη Τσιαμπέρα στα ημιτελικά του θεσμού του κυπέλλου της ΕΠΣ Πιερίας.

ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΩΡΑ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ Ο ΚΩΣΤΑΣ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ;;;;

Που είναι εκείνοι ρε μάγκες οι Πρώην υπερπαράγοντες του ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΜΟΥ που δεν τους ήξερε η μάνα τους και πετούσαν με τα φτερά του Πιερικού και τώρα ξαναχάθηκαν;;;;
Θυμάστε τον έτσι;;;;
Θυμάστε τον γιουβέτσι;;;;
Θυμάστε τον όπα και τον ζήτω;;;;
ΤΩΡΑ ΤΙ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ;;;;
ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΩΡΑ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ Ο ΚΩΣΤΑΣ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ;;;; 


Pieria-gr blog - Δημήτρης Κεραηλίδης.

Τσιντώτας και Δερμίσης Αποκλειστικά στο PierikosNews


Δυο μεγάλες συνεντεύξεις σύντομα στο blog μας από δυο Κατερινιώτες που αγωνίζονται σε FL2 και Super League αντίστοιχα.  

ΠΙΕΡΙΚΟΣ, ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ ΚΙ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ ....ΠΟΝΕΜΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ;;;;








Θέλετε να δούμε τι γίνεται με τα ποδοσφαιρικά της Πιερίας, εκεί όπου τα έχουμε αφήσει για λίγο;;;;
Κι όταν λέω πως τα έχουμε αφήσει, τα έχουμε αφήσει!!!
Πάμε Πιερικό;;;; Εκεί ο Κώστας Παπαδόπουλος δίνει ...ΑΓΩΝΑ!!! Δίνει αγώνα να κρατήσει την ομάδα στην κατηγορία.... Να σταθεροποιηθεί κι ύστερα; Υστερα ότι προκύψει.... Πέρυσι ήταν η μεγάλη ευκαιρία του που την έχασε δυστυχώς....
Τώρα με ΓΚΟΥΛΗ που βγάζει και γκρίνια, τον ψιλοσχίζει στην πιάτσα για αυτά που συμφώνησε κι εκείνα που δεν έχει! Ά ρε ΜΕΓΑ Γκουλή.... Πω πω πω προπονητάρα...... Ζήτωωωωωω
Μεγάλε; Ξέρεις τι λέω; Να το ...μαζέψεις και να αρχίσεις να κάνεις κάτι παραπάνω γτα την ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ μου!
Πάμε Βατανιακό;;;; Εκεί ο Γεράσιμος Ποτουρίδης δίνει .....ΑΓΩΝΑ!!! Δίνει αγώνα να κρατήσει την ομάδα στην κατηγορία.... Να σταθεροποιηθεί κι ύστερα; Ύστερα ότι προκύψει..... Πέρυσι κατάφερε να μείνει Γ΄ Εθνική και μαγκιά του...
Νοικοκύρης, Κύριος, Κιμπάρης, Σωστός απέναντι στους παίκτες και την πιάτσα!!!
ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΙΛΗΣ Ο ΑΡΧΩΝ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ. Ο ΚΟΟΥΤΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΤΣ... Κοντά στους ποδοσφαιριστές του και κοντά σ αυτό που γουστάρει... Θα το έχει!!!
ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΒΑΤΑΝ, ΑΛΛΟΥ ...ΒΡΕΧΕΙ!!! ΑΦΗΣΑΝ ΤΟΝ ΒΑΤΑΝΙΑΚΟ ΣΤΗΝ ...ΤΥΧΗ ΤΟΥ! ΆΚΟΥ ΜΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ Σ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΜΑΤΣΑΡΑ ΜΟΛΙΣ 35 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ!!!! ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΡΕ ...ΠΟΝΤΙΑΡΕΣ ΜΟΥ;;;;
Πάμε Αιγινιακό;;; ΆΛΛΗ ΦΟΡΑ...... ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΚΙ ...ΗΡΘΕ!!!
Πιερικός - Βατανιακός κι Αιγιακός ....πονεμένη ιστορία;;;; Ίδωμεν......


πηγή:pieria-gr.blogspot.com

Πολλές επιστροφές στον Πιερικό

Αρκετές επιστροφές περιείχε η προπόνηση της Τρίτης, με τον Νίκο Γκουλή να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση, καθώς σήμερα κατάφεραν να ακολουθήσουν το κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης οι Καθάριος και Κόιτς. Ο Λόπεζ αύριο ή το αργότερο μεθαύριο αναμένεται να ακολουθήσει κι αυτός το κανονικό πρόγραμμα. Επίσης από την άδεια του επέστρεψε κι ο Ντάνι, έτσι όλοι οι παραπάνω αναμένεται να δώσουν κανονικά το παρών στον αγώνα με τον Απόλλων Σμύρνης. 
Στη διάθεση του Νίκου Γκουλή θα βρίσκεται κι ο Λαζαρίδης που εξέτισε την ποινή του, από τον αγώνα στα Ψαχνά.

Φωτορεπορτάζ από της σημερινές προπονήσεις Νέων και Κ17


Με τον φακό του ΠΙΕΡΙΚΟΣNEWS:

Τραυματίας ο Κάπτεν της Κ-17 (Φρέντυ) - Συνεχίζετε η προετοιμασία για το Σάββατο

Σε κάκωση τετρακέφαλου  υπέστη ο αρχηγός της Κ17 Φρέντυ Αλία και όλα δείχνουν ότι θα μείνει εκτός από το Σαββατιάτικο αγώνα στην Θεσσαλονίκη.Παρόλα αυτά είναι παρών στο γήπεδο και παρακολουθεί της προπόνησης της ομάδας,η οποία προετοιμάζετε και αυτή με στόχο να κάνει το 4x4.

Αύριο οι νέοι για το Κύπελλο με Βροντού


Προημιτελική φάση κυπέλλου ΕΠΣ Πιερίας:ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ (U20) - Όλυμπος Βροντούς
Τετάρτη 31/10/2012 στις 14:30 μ.μ. στον Κάτω Αγιάννη 

Ανησυχία για τις πληρωμές

Στον Πιερικό συνεχίζουν να περιμένουν πληρωμές.

Την πληροφόρηση ότι θα γίνονταν πληρωμές την περασμένη εβδομάδα είχαν στην ομάδα της Κατερίνης, όμως κάτι τέτοιο δεν έγινε, ούτε την Δευτέρα (29/10). Όπως ειναι λογικό,στις τάξεις των ποδοσφαιριστών υπάρχει ανησυχία,όμως τους ζητήθηκε να κάνουν υπομονή.Οι Ντάνι,Φαμπίνιο επιστρέφουν αύριο αφού έληξε η άδεια τους.Ενώ στον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης θα επιστρέψει ο Λαζαρίδης από τιμωρία.Επιστρέφουν και οι Κόιτς,Καθάριος που ταλαιπωρήθηκαν από τραυματισμούς.

Κυκλοφόρησαν οι κάρτες διαρκείας του Πιερικού Αρχελάου



Κυκλοφόρησαν οι κάρτες διαρκείας του Πιερικού Αρχελάου για το πρωτάθλημα μπάσκετ της Β΄ εθνικής κατηγορίας.
Η διάθεση γίνεται από τα γραφεία του συλλόγου στην οδό Δημ. Σταδίου 9 (τηλ. 23510 32153), τα μέλη του Δ.Σ. και στο τηλ. 6978 495134.
Είναι στην τιμή των 20 €, 30 €, 50 € και 100 €.

Α2 Volley Αποτελέσματα και βαθμολογία



Α2 ΑΝΔΡΩΝ 2012-13
Γ΄ΟΜΙΛΟΣ 
(1η αγωνιστική)
Σάββατο 27 Οκτωβρίου
Μ.Αλέξανδρος – ΧΑΝΘ 3-1 (25-16, 18-25, 25-21, 26-24)
Γαλαξίας - ΣΠΑ Καρδίτσας 1-3 (25-18, 21-25, 21-25, 21-25)
ΑΠΣ Αίας - ΑΣ Ελπίς 1-3 (25-16, 21-25, 17-25, 19-25)
ΓΕΑ - Ορεστιάδα 0-3 (23-25, 16-25, 23-25)
ΜΕΝΤ - Πιερικός 3-0 (25-13, 25-20, 25-11)
ΑΓΣ Ιωαννίνων - ρεπό
Α2 ΑΝΔΡΩΝ 2012-13
Γ΄ΟΜΙΛΟΣ
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΘΟΜΑΔΑ ΑΓ.ΒΑΘΝΙΚΕΣΗΤΤΕΣΣΕΤ3-03-13-22-31-30-3
1.ΜΕΝΤ1310(3-0)1
2.Ορεστιάδα1310(3-0)1
3.ΣΠΑ Καρδίτσας1310(3-1)1
4.Μ.Αλέξανδρος1310(3-1)1
5.Ελπίδα Αμπελοκήπων1310(3-1)1
6.Χ.Α.Ν.Θ.1001(1-3)1
7.Γαλαξίας1001(1-3)1
8.Αίας Ευόσμου1001(1-3)1
9.ΓΕ Αλεξανδρούπολης1001(0-3)1
10.Πιερικός1001(0-3)1
11.Α.Γ.Σ.Ιωαννίνων0000(0-0)

Όλοι μέσα με Απόλλων Σμύρνης


Με νέα πρόσωπα τους Καθάριο, Λόπεζ(αποθεραπεύθηκαν) και Λαζαρίδη (εξέτισε την ποινή του) θα υποδεχθεί όπως όλα δείχνουν η ομάδα της Κατερίνης τον Απόλλωνα Σμύρνης την επόμενη αγωνιστική. Την Κυριακή αναμένεται να επιστρέψει στην Πιερία ο Ισπανός επιθετικός, Μάρτιν Αλεχάντρε Ντάνι, καθώς έληξε η άδειά του.

Έρχονται πληρωμές και ξεκούραση στον Πιερικό

Επιστροφή στις νίκες επιδιώκει ο Πιερικός στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης, έπειτα από δυο στραβοπατήματα, που τον έχουν αφήσει πίσω βαθμολογικά. Στις τάξεις της ομάδας έχει επέλθει ηρεμία μετά την πρόκριση στο Κύπελλο Ελλάδας, ενώ οι παίκτες θα ένώ χουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν, καθώς δεν αγωνίζονται μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Στα αγωνιστικά, ο Ντάνι πήρε άδεια και αναχώρησε για την πατρίδα του, όπου θα μείνει μέχρι την Τρίτη, ενώ προβλήματα αντιμετωπίζουν οι Ελευθεριάδης (αναμένεται να μπει στις προπονήσεις σταδιακά), Λόπεζ, Καθάριος και, φυσικά, ο Καρακατσάνης. Την ίδια στιγμή, η διοίκηση περιμένει τη λήψη δόσης από τον ΟΠΑΠ για να προχωρήσει σε πληρωμές... Τέλος, ο Νίκος Γκουλής έχει παραχωρήσει ρεπό την Κυριακή. 

Στο ΠΙΕΡΙΚΟΣNEWS από τον ΑΘΛΗΤΙΚΟ 106.7 Σήμερα ο Σεχολάρι

Σήμερα στην εκπομπή μας ζωντανά από το Αθλητικός 106.7 στο ΠΙΕΡΙΚΟΣNEWS θα βρίσκετε ο Αλέξανδρος Σεχολάρι 7.00 μ.μ - με 8.00 μ.μ συντονιστείτε και από το ίντερνετ από την σελίδα. http://www.ustream.tv/channel/athlitikos-106-7

Νεύρα λόγω διαιτησίας στον Πιερικό

Εξαλλοι με τη διαιτησία του Κερκυραίου Πουλημά παραμένουν οι επιτελείς των μελανόλευκων, έστω και αν πήραν την πρόκριση στα πέναλτι, στην έδρα της Δόξας Κρανούλας για το Κύπελλο. «Ήταν πολύ κακή η διαιτησία, δεν δόθηκαν δυο μαρς-πέναλτι, σε χέρι αντιπάλου και καθαρή ανατροπή του Ντάνι. Επίσης, ακυρώθηκαν... τρία (!) κανονικά γκολ, του Νίκου ως δήθεν επιθετικό φάουλ και των Ντάνι και Ίτσιου, που όμως δεν ήταν οφσάιντ. Αυτά δε γίνονται πουθενά. Πάλι καλά που προκριθήκαμε και δεν είχαμε αποβολές!» σχολίασαν οι ιθύνοντες της ομάδας της Κατερίνης. Στον Πιερικό σκέφτονται τον αγώνα της άλλης Κυριακής με τον Απόλλωνα Σμύρνης εντός έδρας, αφού αργεί το νέο… ραντεβού για το Κύπελλο, με τον Λεβαδειακό μέσα στον Νοέμβριο. Νέα πρόσωπα θα είναι οΛαζαρίδης, που εξέτισε την ποινή του και ο Καθάριος που αποθεραπεύθηκε, ενώ αμφίβολοι είναι οι Λόπεζ και Ελευθεριάδης, που ανεβάζουν στροφές. Παράλληλα, ικανοποίηση επικρατεί στην ομάδα του Νίκου Γκουλή για το ντεμπούτο του νεαρού, Σωτήρη Καραγκούνη, αλλά και τις συνεχιζόμενα καλές εμφανίσεις τουΘανάση Τόλιου

Η ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ


Γκουλής: Μπράβο για τα γκολ που δεν μέτρησαν!

Νίκος Γκουλής (προπονητής Πιερικού):«Όταν παίζεις με μια ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας, τότε το σημαντικό είναι η πρόκριση. Δεν κινδυνεύσαμε, είχαμε έναν αξιόλογο διαιτητή και δύο αξιόλογους επόπτες, που μας ακύρωσαν 3 γκολ και δεν έδωσαν 2 πέναλτι. Όλοι κάνουν λάθη, κι εμείς και οι διαιτητές. Συγχαρητήρια στον κ. Ζώη και την ομάδα του».

Ανέστης Ζώης (προπονητής Δόξας Κρανούλας): «Γι' άλλη μια φορά χάσαμε μια πρόκριση στα πέναλτι. Είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση των παιδιών. Δεν έχουμε παιχνίδια στα πόδια μας, αυτό ήταν μόλις το δεύτερο. Αντιμετωπίσαμε σωστά τον αντίπαλο, γνωρίζαμε πως θα παίξει. Αλλάξαμε 2 παίκτες αναγκαστικά. Θα παίξουμε και πιο επιθετικά απ' ότι σήμερα. Καλή συνέχεια στον Πιερικό. Για τη διαιτησία δεν χρειάζεται να στενοχωριόμαστε. Οι νεαροί παίκτες μας είναι πολλοί, θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Τα παιδιά ανταπεξήλθαν σήμερα».

Σωτήρης Καραγκούνης (παίκτης Πιερικού): «Το ματς ήταν κλειστό, είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που έπαιζε πολύ κλειστά. Δεν μας δόθηκαν 2 πέναλτι. Καταφέραμε να πάρουμε την πρόκριση και αυτή μετράει».

Σπύρος Νικολάου (παίκτης Δόξας Κρανούλας): «Σήμερα το ματς ήταν κλειστό, αλλά αν μια ομάδα προσπαθούσε να παίξει με την μπάλα κάτω ήμασταν εμείς, ενώ ο αντίπαλος έπαιζε συνεχώς με γεμίσματα. Στο α' μέρος δεν μας δόθηκε ένα πέναλτι. Αν κάποιος δεν ήξερε θα νόμιζε ότι εμείς είμαστε σε ανώτερη κατηγορία. Θα προσπαθ

Η εμπειρία του Τόλιου και οι εκτελεστές μας έφεραν την πρόκριση στην Κατερίνη



ΣΕ ΛΙΓΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

ΔΟΞΑ ΚΡΑΝΟΥΛΑΣ-ΠΙΕΡΙΚΟΣ 1-3 (ΠΕΡΑΣΕ Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΑΣΗ)

Δόξα Κρανούλας-Πιερικός (ΝΙΚΗ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΣΤΑ ΠΕΝΑΛΝΤΙ - ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΑΣΗ 1-3) 

TO PIERIKOSNEWS ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ LIVE ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΑΝΟΥΛΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ! ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΤΥΠΟΥ!ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΆ ΑΠΟ ΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ 106.7 ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΠΙΕΡΙΚΟΣNEWS ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΗ ΕΛΕΝΙΔΗ 7 ΜΕ 8 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ

Η αποστολή για τον αγώνα με την Δόξα Κρανούλας














Μετά το ντεμπούτο του στα Ψαχνά η Κατερίνη 
περιμένει να δοθεί στον Σιμο Παπαδόπουλο μια δεύτερη ευκαιρία καθώς στον πρώτο του αγώνα έδειξε πάθος που υπόσχεται Γκολ.

Τη νίκη - πρόκριση κόντρα στη Δόξα Κρανούλας  θέλει ο Πιερικός στο αυριανό παιχνίδι κυπέλλου (24/10, 14:30), ώστε να ξεπεράσει την ήττα από τα Ψαχνά και να ανακάμψει ψυχολογικά.

Για το παιχνίδι αυτό, ωστόσο, ο Νίκος Γκουλής άφησε εκτός αποστολής οκτώ παίκτες και πιο συγκεκριμένα τους Λόπεζ, Καρακατσάνη, Βασιλειάδη, Ελευθεριάδη, Καθάριο, Λαζαρίδη, Παναγιωτίδη και Μιχαηλίδη.

Η 19μελής αποστολή του Πιερικού αποτελείται από τους εξής: 

Τόλιος, Παπατολίκας, Παπαστεργίου, Γιαζιτζόγλου, Νίκου, Δήμου, Καρτσαμπάς, Ντόικιτς, Κωτσιόπουλος, Ιτσιος, Δεσποτόφσκι, Μασάδο, Ντάνι, Σεχολάρι, Κόιτς, Παπαδόπουλος, Παπατόλιος, Βραχνός και Καραγκούνης.

Τι θα ισχύσει στο Πρωτάθλημα Νέων Football League 2012-2013


Στα... καρφιά βρίσκονται - όπως και τη περσινή χρονιά που άρχισαν τέλος Δεκεμβρίου -,  βρίσκονται οι ομάδες Νέων που ανήκουν στους συλλόγους της Football League και Football League 2, καθώς περιμένουν αφενός την κλήρωση των οικείων Πρωταθλημάτων τους, και αφετέρου την οριστική αναδιάρθρωση της Β΄ κατηγορίας, μετά και τις πρόσφατες σημαντικές εξελίξεις.

Σε περίπτωση που όλα δρομολογηθούν και επιτέλους κατοχυρωθούν νομικά και ουσιαστικά, τα Πρωταθλήματα Νέων της Football League και Football League 2 θα αρχίσουν σε ημερομηνία που θα ορίσει η διοργανώτρια αρχή, ενδεχομένως τον Νοέμβριο.
Θα προηγηθεί ασφαλώς η δημοσιοποίηση της επίσημης προκήρυξης για τον τρόπο που θα διεξαχθούν τα παιχνίδια, προφανώς σε δυο Ομίλους, ώστε να καλυφθούν όλες οι ομάδες, που σημαίνει πρακτικά 21 της Football League και άλλες τόσες της Football League 2. Δεν έχει οριστεί ο αριθμός συμμετοχών...
Μεταξύ άλλων αξίζει να υπογραμμιστεί πως όσες ομάδες δήλωσαν συμμετοχή στη συγκεκριμένη διοργάνωση που φέρεται να παίρνει διαστάσεις μαμούθ λόγω των πολλών συμμετοχών, θα μπορούν να αγωνιστούν μέχρι και 5 επαγγελματίες ποδοσφαιριστές. Εκτός αυτών, δεν θα μπορούν να αγωνιστούν μεγαλύτεροι του έτος γέννησης 1992.
Στο σύνολό τους θα αγωνίζονται παίκτες γεννημένοι ως και το 1993. Θα διευκρινιστεί στη προκύρηξη καθώς ακόμη όλα είναι ρευστά...
Αποσαφηνίζουμε ότι η συγκεκριμένη διοργάνωση γίνεται για να προσφέρει αγωνιστικές ευκαιρίες στους νεαρούς ποδοσφαιριστές των δυο κατηγοριών, ώστε να μη μένουν σε απραξία μετά τα παιδικά πρωταθλήματα, και για το λόγο αυτό αναφέρεται ωςΠρωτάθλημα Νέων Football League/2 και όχι Κ21
Σε αναμονή λοιπόν των εξελίξεων, και της ποδοσφαιρικής αναδιάρθρωσης. Ως τότε, τα τμήματα προπονούνται και δίνουν φιλικά παιχνίδια προκειμένου να παρουσιαστούν έτοιμα όταν θα ξεκινήσουν.

(πηγή:acadimies.gr)

ΚΑΙ ΦΥΓΑΜΕ ΓΙΑ ΚΡΑΝΟΥΛΑ

Αναχωρεί σήμερα (Τρίτη 23/10) η αποστολή του Πιερικού για την Ήπειρο, όπου αύριο το μεσημέρι θα αγωνιστεί θα το θεσμό του κυπέλλου Ελλάδος με την Δόξα στην Κρανούλα. Ο Νίκος Γκουλής δε θα έχει στη διάθεση του τον Γιάννη Λαζαρίδη που αποβλήθηκε στον αγώνα των Ψαχνών και θα εκτίσει την ποινή του, όπως και οι τραυματίες Καρακατσάνης, Καθάριος, Λόπεζ.
Ο έμπειρος τεχνικός θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει το βίντεο του αγώνα πρωταθλήματος της Κρανούλας στην Κατερίνη με τον Βατανιακό, ώστε να επισημάνει τις αδυναμίες των παικτών της Ηπειρώτικης ομάδας η οποία θα έχει και αυτή απουσίες λόγω αποβολών παικτών της στο παιχνίδι του Βατάν.
Ο αγώνας δόθηκε στη δημοσιότητα ότι θα πραγματοποιηθεί Πέμπτη 25/10 αλλά τελικά ημερομηνία διεξαγωγής του είναι η Τετάρτη 24/10 και ώρα 2.30΄.
Θα σφυρίξει ο Πουλημάς (Κέρκυρας), με βοηθούς τους Στόικο (Κέρκυρας) και Ρίγκο (Γρεβενών)

Το ΠΙΕΡΙΚΟΣNEWS πάει Κρανούλα

To PierikosNews θα ταξιδέψει στην Κρανούλα την Τετάρτη 24/10 για να σας ενημερώνει διαρκώς λεπτό προς λεπτό LIVE  τον αγώνα της 1ης φάσης κυπέλλου ανάμεσα στην Δόξα Κρανούλας και τον Πιερικό μας.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟN ΙΩΝΙΚΟ


Μετά τον αγώνα του Πιερικού Αρχελάου με τον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας στην Αθήνα για το πρωτάθλημα μπάσκετ της Β΄ εθνικής κατηγορίας, ο καλαθοσφαιριστής Νεκτάριος Μάρουσιτς και ο γενικός αρχηγός του Πιερικού Αρχελάου Δημήτρης Πόδας, στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου  www.pierikosbc.gr έκαναν τις παρακάτω δηλώσεις:
Νεκτάριος Μάρουσιτς – καλαθοσφαιριστής: «Μπήκαμε δυνατά στο παιχνίδι παίρνοντας μια διαφορά συν εννιά την οποία κρατήσαμε στο ημίχρονο. Ξεκινώντας το δεύτερο ημίχρονο μπήκαν δύο τρίποντα από τους αντιπάλους, δύο δύσκολα καλάθια και αναγκαστήκαμε έτσι να κάνουμε ζώνη και εκεί «κολλήσαμε». Η διαφορά έφτασε στους έξι πόντους.
Προσπαθήσαμε τα τελευταία λεπτά, φτάσαμε στον πόντο και χάσαμε το παιχνίδι από επιτυχημένες βολές τους. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλοί, ενώ στο δεύτερο όχι και τόσο. Είμαστε πάντως αισιόδοξοι ότι θα στη συνέχεια θα πάμε καλά».
Δημήτρης Πόδας – γενικός αρχηγός: «Χάσαμε ένα παιχνίδι το οποίο θα έπρεπε σύμφωνα με την απόδοσή μας να έχουμε κερδίσει, έστω και στις λεπτομέρειες. Υπήρξε σαφής  βελτίωση της αγωνιστικής εικόνας μας με κύριο αρωγό την πολύ καλή παρουσία των νεαρών αθλητών μας. Είμαστε αισιόδοξοι ότι με υπομονή και πολύ δουλειά τα καλύτερα έρχονται».

Γκουλής: Παίχτες σαν τον Λαζαρίδη δεν γίνεται να παίρνουν έτσι κάρτες


<<Μαγική εικόνα ήταν το παιχνίδι. Έπαιξε καθοριστικό ρόλο η αποβολή η οποία μας επηρέασε. 
Δε θα μείνω στον τρόπο με τον οποίο βγήκαν οι κάρτες ούτε θα μείνω σε αυτό. 
Απλά θα πώ ότι παίκτες με την εμπειρία του Λαζαρίδη δεν θα πρέπει να παίρνουν έτσι τέτοιες κάρτες. 
Εκτός από τη δουλειά, θα πρέπει να έχεις τύχη και ικανότητα για να πάρεις ένα παιχνίδι. 
Σήμερα εμείς δεν είχαμε τίποτε από τα δυο>>.

Στα Ψαχνά Σταμάτησε το Αήττητο του ΠΙΕΡΙΚΟΥ


Ένα ημίχρονο ήταν αρκετό στην ομάδα της Εύβοιας για να φτάσει στο δεύτερο φετινό της τρίποντο στη Football League απέναντι στην ομάδα της Πιερίας η οποία γνώρισε την πρώτη της ήττα.
Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο εκμεταλλεύτηκε την έδρα του ο Ηρακλής Ψαχνών, καθώς πήρε τη δεύτερη νίκη της σε τρία παιχνίδια φέτος στην Εύβοια, υποχρεώνοντας τον Πιερικό στην πρώτη του ήττα στο φετινό πρωτάθλημα. Οι ποδοσφαιριστές του Βασίλη Βούζα κατάφεραν να κυριαρχήσουν στον αγωνιστικό χώρο και μέσα σε ένα ημίχρονο να «καθαρίσουν» το ματς, την ώρα που το συγκρότημα του Νίκου Γκουλή φάνηκε να… τα χάνει, παρά το καλό ξεκίνημα, μετά το γκολ των γηπεδούχων και την αποβολή του Λαζαρίδη. Η νίκη του Ηρακλή τον ανέβασε αρκετά στη βαθμολογία, αφού έφτασε τους 7 βαθμούς, πάνω μάλιστα κι από τον Πιερικό ο οποίος έμεινε στους 6 μετά την πρώτη ήττα του στο φετινό πρωτάθλημα.

Ήττα στο φινάλε με 60-57


Ήττα στο φινάλε με 60-57 από τον Ιωνικό ΝΦ παρά την καλή παρουσία στο παιχνίδι της Αθήνας.Καθοριστική φάση ο μη καταλογισμός καθαρού φάουλ σε lay up του Φακοπουλίδη στο 59-57 18δευτ. πριν τη λήξη.Η δωδεκάδα:Μάρουσιτς 20,Σακελλαρίου 12,Φακοπουλίδης 7,Γκαβανόπουλος 7,Καραίσκος 1,Ταμουρίδης,Ασημάκης 6,Λυμπάρης 2,Κοντζές,Σταυριανίδης,Γραβάνης,Τσαλμπούρης.Απών και πάλι ο τραυματίας Δεληγιώργης.Επόμενος εντός έδρας αγώνας το Σάββατο 27/10 στις 5μμ κόντρα στους Μαχητές Πεύκων.Η στήριξη του κόσμου στη νεανική αλλά ανταγωνιστική ομάδα είναι απαραίτητη για το πρώτο ροζ φύλλο της φετεινής περιόδου!

Πρώτη απογοητευτική ήττα για τον Πιερικό (2-0)


Ηρακλής Ψαχνών - ΠΙΕΡΙΚΟΣ 2-0 

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ευαγγέλου (Αθηνών)
ΒΟΗΘΟΙ: Χριστοδούλου, Αθανασόπουλος (Αθηνών)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Λαζαρίδης 30' , Κοσμίδης 63'
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: Λαζαρίδης 31' (δεύτερη κίτρινη)

Ηρακλής Ψαχνών (Βασίλης Βούζας): Σικαλιάς, Ζουλιώτης, Τάουερ, Μπακομήτρος, Ρεπετσάς, Κονέ, Βανγκελί (46' Ντελέκος), Ιακωβάκης, Λιόσης, Σέγκος, Χαϊκάλης.

Πιερικός (Νίκος Γκουλής): 
Τόλιος, Λαζαρίδης, Γιαζιτζόγλου, Φαμπίνιο, Δήμου, Σεχολάρι (46' Ίτσιος), Ντόικιτς, Δεσποτόφσκι (77' Παπαδόπουλος), Ντάνι, Νίκου, Καρτσαμπάς. 


*ΣΕ ΛΙΓΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΤΛΠ.

Ακούστε ζωντανά τον αγώνα του Πιερικού στα Ψαχνά

Ραδιοφωνική μετάδοση του αγώνα από εδώ.
------> http://www.90fm.gr/live-radio-evripos




ΗΡΑΚΛΗΣ Ψ.-ΠΙΕΡΙΚΟΣ ( PRE GAME )


Με στόχο το πρώτο διπλό θα παραταχθεί στην Εύβοια η ομάδα της Κατερίνης, με… φόρα από τα θετικά αποτελέσματα με Νίκη Βόλου και Εργοτέλη (τέσσερις βαθμοί απέναντι σε δυο από τα φαβορί της ανόδου). Η ομάδα του Νίκου Γκουλή θέλει να πάρει μια άτυπη ρεβάνς από τον Ηρακλή για την περσινή βαριά ήττα με 4-0 την τελευταία αγωνιστική, που της στέρησε τη συμμετοχή στα πλέι οφ, ενώ σε γνώριμα λημέρια θα βρεθεί ο γκολκίπερ, Θανάσης Τόλιος.

Βεβαίως, οι «μελανόλευκοι» θα αγωνιστούν με προβλήματα στα Ψαχνά, αφού οι Παύλος Καθάριος, Ιγκόρ Κόιτς και Αλμπέρτο Λόπεζ είχαν μικρο ενοχλήσεις στην τελευταία προπόνηση και «κόπηκαν» από την αποστολή (ο πρώτος διάστρεμμα, ο δεύτερος δέχθηκε γονατιά στον μηρό και ο Ισπανός πρόβλημα στην κνήμη). Βεβαίως, από την 20άδα «κόπηκαν» και οι Βασιλειάδης, Ελευθεριάδης, Καρακατσάνης και για λόγους τακτικής ο Μιχαηλίδης. Νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα θα είναι ο νεαρός Αστέριος Νίκου (δεξί εξτρέμ), αλλά και ο Παύλος Δήμου, αυτή τη φορά πιθανότατα σε ρόλο αμυντικού χαφ, μπροστά από τους Καρτσαμπά-Ντόικιτς (σε σύστημα 4-1-4-1).
Πιθανή ενδεκάδα:Τόλιος, Λαζαρίδης, Γιαζιτζόγλου, Καρτσαμπάς, Ντόικιτς, Δήμου, Φαμπίνιο, Δεσποτόφσκι, Νίκου  Ντάνι,Σεχολάρι

Ανακοίνωση ΠΙΕΡΙΚΟΣNEWS

 Όποιος φίλαθλος ενδιαφέρεται για την φετινή γνήσια φανέλα  της ομάδας μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας.




Χωρίς Καθάριο,Μιχαηλίδη,Λόπεθ,Ελευθεριάδη,Κόιτς στα Ψαχνά ο Πιερικός

Στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής αντιμετωπίζει στα Ψαχνά της Εύβοιας τον τοπικό Ηρακλή, σε έναν αγώνα που η ομάδα της Πιερίας θέλει να πάρει την άδοξη ρεβάνς της βαριάς ήττας της περσινής περιόδου, που στο φινάλε του στοίχησε την είσοδό του στα πλέυ οφ.Ο Πιερικός θα στερηθεί των υπηρεσιών των τραυματισμένων Kαθάριο, Μιχαηλίδη,Κόιτς,Λοπεζ, Καρακατσάνη και Ελευθεριάδη, με τον τελευταίο να έχει ξεκινήσει να ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα και όλα δείχνουν ότι θα επιστρέψει στα τέλη του μήνα στην ενεργό δράση. Στα Ψαχνά αύριο ο Πιερικός θα πρέπει να παίξει «έξυπνα» και να μην υποτιμήσει σε καμία περίπτωση την τοπική ομάδα γιατί θα πληρώσει ακριβά το τίμημα. Ο Ηρακλής είναι μια ομάδα που έχει σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα, όμως οι παίκτες της ομάδος των Ψαχνών είναι επαγγελματίες και θα δηλώσουν παρών στο Κυριακάτικο παιχνίδι, θέλοντας έτσι να πείσουν για τις παικτικές τους ικανότητες. Το παιχνίδι μπορεί να φαίνεται εύκολο για τον Πιερικό, όμως θα πρέπει οι παίκτες του Νίκου Γκουλή να παίξουν δυνατά και αποφασιστικά, ώστε να επιστρέψουν στην Πιερία έχοντας στις αποσκευές τους το βράδυ της Κυριακής το θετικό αποτέλεσμα.

Παράταξη:Τόλιος,Γιαζιτζόγλου,Ντόικιτς,Καρτσαμπάς,Παπαστεργίου,Ίτσιος,Φαμπίνιο,Δεσποτόφσκι,Σεχολάρι,Δήμου,Ντάνι

Συμμετοχή διεκδικούν και Παπαδόπουλος,Νίκου,Κωτσιόπουλος

Ασταμάτητο τρένο η Κ17

Συνεχίζει το αήττητο σερί η ομάδα κ-17 του Πιερικού αφού κέρδισε 0-1 την ομάδα των Μπέμπηδων σήμερα για το πρωτάθλημα υποδομών της ΕΠΣ Μ ακεδονίας. Μετά από ένα πολύ καλό αγώνα με πολλές ευκαιρίες κατάφερε να πάρει το τρίποντο και πλέον να βάζει γερές βάσεις για την συνέχια του πρωταθλήματος.Σκόρερ για την ομάδα του Ηλία Μπαζάκου ήταν ο Βασίλης Οικονόμου ο οποίος στο 39' λεπτό της συνάντησης πέτυχε το γκολ το οποίο έκρινε το παιχνίδι.

Με του Μπέμπηδες Ιωνίας αύριο η Κ-17 του Πιερικού!

Τους Μπέμπηδες Ιωνίας θα αντιμετωπίσει αύριο Σάββατο και ώρα 11.00 η ομάδα Κ-17 του Πιερικού στα πλαίσια του πρωταθλήματος νέων της ΕΠΣ Μακεδονίας.Η ομάδα του Ηλία Μπαζάκου προέρχεται από δύο συνεχόμενες νίκες και θέλει να συνεχίσει το αήττητο σερί ώστε να παραμείνει ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα.Τέλος η προετοιμασία της ομάδας για τον αυριανό αγώνα τελείωσε σήμερα με μεσημεριανή προπόνηση η οποία περιείχε και εσωτερικό δίτερμα.

Χρόνια Πολλά Νίκο

Σήμερα ο Γυμναστής της ομάδας μας κλείνει τα 24 του.Το ΠΙΕΡΙΚΟΣNEWS εύχεται στον Νίκο Γιάγκου Χρόνια πολλά να είναι πολύχρονος και να συνεχίσει μέσα από αυτό το πόστο που έχει στην ομάδα μας να το κάνει με όρεξη και στο μέλλον θα ανταμειφθεί αξιοπρεπώς.

Το ΠΙΕΡΙΚΟΣΝEWS στην προπόνηση του Πιερικού (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)


Σχεδιάζει ενδεκάδα ο Γκουλής

Με στόχο το παρθενικό διπλό θα παραταχθεί η ομάδα της Κατερίνης την Κυριακή στην Εύβοια κόντρα στον Ηρακλή Ψαχνών. ΟΝίκος Γκουλής δεν υπολογίζει στους ανέτοιμους Καρακατσάνη και Ελευθεριάδη, ενώ αμφίβολη είναι η παρουσία στην αποστολή για τον Βασιλειάδη (κάτω από τα δοκάρια πάντως θα βρεθεί ξανά ο Τόλιος). Παράλληλα, για την Τετάρτη στις 14:30 ορίστηκε ο εκτός έδρας αγώνας Κυπέλλου με τη Δόξα Κρανούλας. 

Ανεβάζουν στροφές Βασιλειάδης και Ελευθεριάδης



Επιστρέφει στην αγωνιστική δράση ο φορμαρισμένος τερματοφύλακας Άκης Βασιλειάδης του Πιερικού, που τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του Νίκου Γκουλή. Ο Βασιλειάδης ξεπέρασε πιο γρήγορα απ’ ότι αναμένονταν τον τραυματισμό του, δείγμα του πολύ καλού σωματότυπου του, με τον Κατερινιώτη πορτιέρο να δίνει περισσότερες λύσεις στον Βοιωτό τεχνικό.

Ο Νίκος Γιάγκου στην εκπομπή του ΠΙΕΡΙΚΟΣNEWS αύριο o Γιώργος Ναρίνογλου την Παρασκευή

Πέμπτη (Νίκος Γιάγκου) και Παρασκευή (Γιώργος Ναρίνογλου) 7 με 8 το απόγευμα.

Συντονιστείτε στην συχνότητα 106,7 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.ustream.tv/channel/athlitikos-106-7
με τον Γιώργο Σιδηρόπουλο και Γιάννη Ελενίδη

Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής της Football League


Aνακοινώθηκε από την Ενωση Football League το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής που θα διεξαχθεί στις 20 και 21 Οκτωβρίου.
Πιο συγκεκριμένα, ένα παιχνίδι, αυτό ανάμεσα σε Εργοτέλη και Ηρακλή στο Παγκρήτιο, θα διεξαχθεί το Σάββατο, 20 Οκτωβρίου και θα έχει τηλεοπτική κάλυψη (15:00, OTE TV), ενώ τα υπόλοιπα παιχνίδια του προγράμματος θα διεξαχθούν την Κυριακή, 21 Οκτωβρίου. Ρεπό την 6η αγωνιστική έχει η Καλλονή.
Αναλυτικά:
gram

Πιερικός και Εργοτέλης οι μόνοι αήττητοι στη Β΄εθνική


Αγωνιστική με πολλές πρωτιές ήταν η 5η, καθώς Καλλονή και Πανσερραϊκός έκαναν τις πρώτες τους ήττες, η Παναχαϊκή πέτυχε την πρώτη της νίκη και η κορυφή έχει πάρει "φωτιά".
Αξίζει να σημειώσουμε πως το ματς του Ολυμπιακού Βόλου με την Καλλιθέα διεκόπη για αρκετή ώρα εξαιτίας ενός πανό, με τον διαιτητή να δείχνει 18 λεπτά καθυστερήσεις!
Το παιχνίδι της Δόξας με τον Βύζα αναβλήθηκε, καθώς ο αγωνιστικός χώρος ήταν σε κακή κατάσταση λόγω της έντονης βροχής. 
Στην Ριζούπολη το ματς του Απόλλα με τον Ηρακλή ήταν φτωχό σε θέαμα, οπότε δικαιολογείται και το σκορ.
Ο Πανσερραϊκός και η Καλλονή γνώρισαν τις πρώτες  τους ήττες από Γιαννιτσά και Νίκη Βόλου αντίστοιχα, ο Φωκικός γνώρισε βαριά ήττα με 4-0 από τον Εθνικός

Γαζώρου, ενώ η Καβάλα αν και ήταν καλύτερη ήρθε ισόπαλη στο Ανθή Καραγιάννη με τον Θρασύβουλο.  Τέλος η Καλλιθέα απέδρασε με το βαθμό από τον Βόλο.

Κυριακή 14/10
Παναχαϊκή - Βύζας Μεγάρων: 2-1 (47' Μπρέσκα, 93' Μαπούκου / 12' Βελέτης)

Πιερικός - Εργοτέλης 1-1: (55' πεν. Γιαζιτζόγλου/ 26' Ζαχόρα)

Δευτέρα 15/10
Δόξα Δράμας - Αν. Επανομής: Αναβλήθηκε λόγω της κακής κατάστασης του γηπέδου

Απόλλων Σμύρνης - Ηρακλής Ψαχνών: (0-0) 0-0

Αν. Γιαννιτσών - Πανσερραϊκός: (0-0) 1-0 (Ιορδανίδης 65 φάουλ)

Ολυμπιακός Βόλου - Καλλιθέα: (1-0) 1-1 (Κόλεφ 39' σουτ - Φαρινόλα σουτ 70')

ΑΕΛ Καλλονής - Νίκη Βόλου: (0-1) 0-2 (Φλίγκος σουτ 30', Γιάκομπ 89' σουτ)

Εθνικός Γαζώρου - Φωκικός: (3-0) 4-0 (Γκόγκας 17' κεφ, Μπεκιάρης σουτ 22', Ζιγκερίδης σουτ 47', 70')

Νέα Καβάλα - Θρασύβουλος: (1-0) 1-1 (Ντιέ 9' φάουλ - Μπέκα 80' σουτ)

Παναιτωλικός - ΑΕΛ: Στις 19:00

* Σε παρένθεση το αποτέλεσμα του ημιχρόνου

** Ρεπό έχει ο ΑΕΠ Ηρακλής 1908

Μικρά - μικρά από τα γήπεδα
-- Ρεκόρ προσέλευσης στην Μυτιλήνη για την ΑΕΛ.
-- Το παιχνίδι του Βόλου διεκόπη αρχικά για 12 λεπτά καθώς ο διαιτητής ήθελε ένα πανό να φύγει από τις κερκίδες (ήταν για τα επεισόδια που είχαν γίνει με την Νίκη Βόλου, χωρίς να είναι όμως υβριστικό). Το πανό επέστρεψε ξανά και ο διαιτητής πήγε στα αποδυτήρια.
-- 18 λεπτά καθυστερήσεις κράτησε ο διαιτητής στο Πανθεσσαλικό!
-- Πρώτη ήττα για Πανσερραϊκό και Καλλονή φέτος
-- Με δέκα παίκτες έμεινε ο Πανσερραϊκός
-- Με δέκα παίκτες έμεινε και η Καλλιθέα

Πρώτοι σκόρερ
4 γκολ: Αλεξάντρε Ντακόλ (Καλλιθέα)

3 γκολ: Πάτρικ Ογκουνσότο (Αν. Επανομής), Σαμπέγκου Μπανγκουρά (Πανσερραϊκός), Ντάριο Ζαχόρα (Εργοτέλης)

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!